Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Hub kit & 'smart home' advies cadeau t.w.v. €479!

bij Luxaflex elektrische raamdecoratie


luxaflex powerview woninginrichting-aanhuis.nl

Slimme Zomer acties!

Geldig t/m: 30 juni 2020

Bij aanschaf van meerdere Luxaflex elektrische raamdecoraties ontvang je een Hub Kit t.w.v. €229,- cadeau! Je bedient je raamdecoratie dan heel gemakkelijk met je tablet of smartphone.

En nu we dan toch lekker bezig zijn; hier doen we een gratis 'smart home' advies aan huis bij t.w.v. €250. Onze specialist van ElectroStyling voert o.a een professionele wifi scan uit en geeft je een persoonlijk advies over alle verdere slimme mogelijkheden binnen jouw woning. Dat wil jij toch ook?

Ook smart te bedienen; elektrische roedes van Forest en elektrische vloerverwarming; beiden met 10% korting!

Klik hier voor meer informatie

Exclusief gerookt vispakket cadeau!

En 10% korting op vloerverwarming bij een pvc vloer van Moduleo LayRed.


Exclusief gerookt vispakket cadeau!

Geldig t/m: 30 juni 2020

Moduleo LayRed; hip en trendy. Zou dit jouw vloer kunnen zijn? Kom dan nu naar onze winkels, want we hebben een enorme leuke actie!

Bij aanschaf vanaf 45m2 van een pvc clickvloer uit de Moduleo Layred 55 serie ontvang jij een exclusief gerookt vispakket uit Volendam. Bestaande uit 4 soorten gerookte vis met een mooie bijpassende witte wijn. Een mooie actie waarmee wij gezamenlijk de horeca een beetje steunen !

Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Dus ontvang je ook nog je 10% korting op elektrische vloerverwarming van ZonderGas.

15% korting

Op populaire wasmachine- en drogerkast van Allure


15% korting op wasmachine- en drogerkast

Geldig t/m: 30 juni 2020

Eén van de populairste maatkasten, de kast voor de wasmachine en de droger. En als je naar de foto’s kijkt, spreekt dit voor zich. Een wasmachine en/of droger op comfortabele hoogte, veel ruimte om wasmiddel en andere spullen in op te bergen en dit alles in één mooi geheel. En de kast is helemaal naar wens en op maat te maken. Wil je er ook graag nog een koelkast in kwijt? Geen probleem!

Deze maand krijg je 15% korting op een wasmachinekast. Dus wacht niet langer en kom snel langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt voor de wasmachine kast op jóuw maat!

15% korting

Op een vtwonen tapijt


vtwonen | woninginrichting-aanhuis.nl

15% korting op vtwonen tapijt of vloerkleed

Geldig t/m: 30 juni 2020

De hele maand april, mei én juni geldt een korting van maar liefst 15% op een vtwonen tapijt of vloerkleed naar keuze. Bekend van tv.

Een sfeermaker die in een handomdraai warmte, behaaglijkheid en luxe is je huis brengt. Niet zo gek dus dat dit prachtige en zachte tapijt een comeback maakt!

Bekijk hier de volledige vtwonen tapijt collectie, of bezoek een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie.

15% korting

Collectie Catch, Cachet & Cosi


Woninginrichting-Aanhuis.nl | Gordijnen | Holland Haag

15% korting op Holland Haag gordijnen

Geldig t/m: 30 juni 2020

Op de gordijnen van Holland Haag geldt in deze hele maand een korting van maar liefst 15%! Gordijnen zijn er in verschillende stoffen en kleuren.

Zo heb je overgordijnen voor warmte en privacy. Wil je toch meer licht in huis? Ga dan voor onze in-betweens. En wil je gordijnen alleen voor de sfeer? Dan is vitrage de beste oplossing. Ook voeren van gordijnen is mogelijk voor extra verduistering en zonwering. 

Deze korting geldt op de collecties Catch, Cahet en Cosi. Bezoek een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie.

50% korting

op elke tweede hor


50% korting op de tweede hor van Luxaflex®

Geldig t/m: 30 juni 2020

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor de zomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... Onze adviseurs komen graag bij jou thuis om je te adviseren over de beste horren voor jouw situatie. 

De komende maand krijg je 50% korting op alle hordeuren en raamhorren van Luxaflex®, ook bij een combinatie van beide soorten horren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! 

20% korting

Op rol-, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis


rolgordijn actie aanhuis collectie

20% korting op rol-, vouwgordijnen en multishades

Geldig t/m: 30 juni 2020

Deze maand hebben wij 20% korting op álle multishades, rolgordijnen en vouwgordijnen uit de Aanhuis collectie.

Raamdecoratie is er in vele soorten en kleuren. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt. Het kan allemaal met de raamdecoratie uit de Aanhuis collectie. 

Ook voor het op maat maken van jouw raamdecoratie komen onze vakmensen graag bij je langs. Zien we jou binnenkort in één van onze winkels bij jou in de buurt