Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

op rol-, vouwgordijnen en multishades van de Aanhuis collectie


Vouwgordijnen | Woninginrichting-Aanhuis.nl | Multisol

20% korting op rol-, vouwgordijnen en multishades

Geldig t/m: 30 juni 2021

Wat een fijne actie! Deze maand hebben wij 20% korting op álle rol-, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.

Weet je al welke kleur je kiest? En wil je een dessin of effen? Ga je voor een rolgordijn, multishade of liever een vouwgordijn? Wat een keuze! Onze vakmensen komen bij jou in huis inmeten en monteren. Jij hoeft ze dus alleen maar uit te zoeken :)

Raak je niet uitgekeken? Maak hier een afspraak in de winkel.

 

15% korting op alle horren

van de Aanhuis collectie


Horren | Woninginrichting-Aanhuis.nl | Multisol

15% korting op horren

Geldig t/m: 30 juni 2021

Heerlijk de zomerse lucht binnenlaten, maar geen trek in insecten in huis? Wij hebben horren voor elk raam en iedere deur. Zowel plisséhorren als raamrolhorren en alles volledig op maat gemaakt. En de hele maand juni met 15% korting op alle horren in de Aanhuis collectie! 

Profiteer nu van snelle levering en geniet van een insectenvrij huis. Maak hier een afspraak in de winkel.

15% korting

op schuifdeuren bij een kast op maat én een gratis schoenenrek!


Schuifdeuren met korting voor kast op maat | Woninginrichting-Aanhuis

15% korting op schuifdeuren voor je kast op maat!

Geldig t/m: 30 juni 2021

Ben jij toe aan een nieuwe kast op maat voor jouw kleding? En kies je schuifdeuren voor je kast op maat? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 15% korting op de schuifdeuren van een kast op maat! 

Onze vakmensen monteren de kasten op maat geheel naar wens bij je thuis, nadat jij de kleur, maat en accessoires hebt uitgezocht. Je ontvangt in juni naast een fikse korting ook nog eens een gratis schoenenrek! Maak hier een afspraak in de winkel.

Gratis smart home box

bij minimaal 30m2 elektrische vloerverwarming onder je nieuwe vloer


Vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl |

Bij minimaal 30m2 elektrische vloerverwarming onder je nieuwe vloer een gratis smart home box

Geldig t/m: 30 juni 2021

Op zoek naar een nieuwe vloer met vloerverwarming? Dan is deze actie iets voor jou! Want bij minimaal 30m2 elektrische vloerverwarming onder je nieuwe vloer, ontvang je nu een gratis smart home box!

Elektrische vloerverwarming leggen we binnen een dag. Is slim bedienbaar en geschikt voor onder andere: Marmoleum Click, alle kurkvloeren en ook voor andere duurzame vloeren van het merk Blauw, voor click pvc en nog zoveel meer. Meer weten? Maak hier een afspraak in de winkel.

 

Duurzame click vloeren van Blauw

nu verkrijgbaar vanaf €27,95 per m2


Organico I Duurzame vloeren I Woningirichting-Aanhuis.nl

Duurzame click vloeren verkrijgbaar vanaf €27,95 per m2

Geldig t/m: 30 juni 2021

Duurzaam geproduceerde vloeren hoeven niet duurder te zijn. Onze unieke Organico collectie bewijst dat! Organico bestaat uit vele hout kleuren en enkele tegeldessins. Deze vloeren worden C02 neutraal geproduceerd, zijn volledig watervast en hebben een zeer realistische oppervlakte structuur.

Een prachtige collectie passend bij de huidige trends. Deze Organico collectie is van het merk Blauw en is nu exclusief verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl vanaf € 27,95 per m2! 

Maak hier een afspraak in de winkel.

iedere 5e m2 geheel gratis!

Op alle Blend shutters


shutters | Blend | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bij aankoop van shutters van Blend® ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis!

Geldig t/m: 30 juni 2021

Populaire shutters met een stijlvolle karakter zijn een duurzame investering. Shutters hebben namelijk een zeer lange levensduur. Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. 

Hoe meer shutters, hoe hoger de korting. Bij aankoop van onze shutters ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis! Ontdek alle shutters hier. Maak hier een afspraak in de winkel.