Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

Op rol-, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis


Vouwgordijnen | Woninginrichting-Aanhuis.nl | Multisol

20% korting op rol-, vouwgordijnen en multishades

Geldig t/m: 31 december 2020

Deze maand hebben wij 20% korting op álle multishades, rolgordijnen en vouwgordijnen uit de Aanhuis collectie.

Raamdecoratie is er in vele soorten en kleuren. Of je nu meer sfeer wilt of je huis iets meer wilt isoleren; het kan allemaal met de raamdecoratie uit de Aanhuis collectie. 

Ook voor het op maat maken van jouw raamdecoratie komen onze vakmensen graag bij je langs. Zien we jou binnenkort in één van onze winkels bij jou in de buurt

 

€100 cadeau

Een fikse korting bij aanschaf van een vtwonen pvc vloer met een vtwonen karpet


vtwonen collectie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

€100 korting

Geldig t/m: 31 december 2020

Deze maand krijg je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl bij aanschaf van een vtwonen pvc vloer én een bijpassend vtwonen karpet €100,- korting.

En de vtwonen pvc vloeren zijn zo mooi! Supersterk, krasvast, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur. Dit maak je helemaal af met een bijpassend vtwonen karpet! En nu helemaal, want je pakt direct een fikse korting mee!

Voor meer informatie ben je ook van harte welkom in onze winkel

Remote Kit of Hub Kit cadeau!

Vanaf 2 Luxaflex® PowerView® producten


powerview luxaflex woninginrichting-aanhuis.nl actie

2 Luxaflex® PowerView® producten = Remote Kit cadeau!

Geldig t/m: 31 december 2020

Je raamdecoratie via je mobieltje aansturen, dat wil jij toch ook? Als je in de winter vanuit elke plek je raamdecoratie dicht kan doen bespaar je op energiekosten. Slim en duurzaam, tijd voor een actie! In november en december bij aankoop van Luxaflex® PowerView® producten

Bij aanschaf van 2 Luxaflex elektrische raamdecoraties ontvang je een Remote Kit twv €75,- cadeau! Bij aanschaf van 3 Luxaflex elektrische raamdecoraties ontvang je een Hub Kit twv €240,- cadeau! Benieuwd? Zie en beleef de Luxaflex® PowerView® producten in de winkel!

Touch Screen Controller

Gratis bij 30m2 vloerverwarming van Woninginrichting-Aanhuis.nl


Vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gratis Controller t.w.v. €450,-! Bij 30m2 elektrische vloerverwarming van Aanhuis

Geldig t/m: 31 december 2020

Wij hebben de klok verzet, wintertijd, buiten is het lekker fris. Is jouw huis al winterproof? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je een duurzame oplossing voor vloerverwarming, namelijk elektrische vloerverwarming van Woninginrichting-Aanhuis.nl.

We hebben een actie voor je! Tot en met 31 december krijg je een gratis Touch Screen Controller bij aanschaf van 30 vierkante meter elektrische vloerverwarming. Kom langs in één van onze winkels voor inspiratie en advies! 

PVC vloeren van Aanhuis

tot wel 25% korting


PVC vloeren Woninginrichting-Aanhuis.nl

De PVC vloeren van Aanhuis nu tot wel 25% korting

Geldig t/m: 31 december 2020

Ken jij de prachtige PVC vloeren van Aanhuis al? Onze PVC vloeren zijn waterdicht, krasbestendig en geluiddempend. Perfect voor elke woning. En voor elke woonstijl, van natuurlijke houtlook tot stenen tegels stijl en zelfs klassiek visgraat, alles is mogelijk.

In november en december koop je de Aanhuis PVC vloeren met kortingen tot wel 25% ! Dus kom naar de winkel bij jou in de buurt voor advies en informeer naar de voorwaarden en de korting voor jouw nieuwe Aanhuis PVC vloer.

15% korting

Op alle Blend shutters


shutters | Blend | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Tot en met 15% korting op shutters van Blend®

Geldig t/m: 31 januari 2021

Deze maand bij Woninginrichting-Aanhuis.nl tot maar liefst 15% korting op alle shutters van Blend®! 

Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. 

Hoe meer shutters, hoe hoger de korting. Ontdek alle shutters hier. Voor meer informatie en de voorwaarden ben je uiteraard ook van harte welkom in onze winkel

€100 cadeau

Cadeaubon t.w.v. €100 voor een vtwonen karpet bij aanschaf van een pvc vloer


karpetten | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

€100 cadeau voor een vtwonen karpet

Geldig t/m: 31 december 2020

Deze maand krijg je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl bij aanschaf van een pvc vloer uit de Aanhuis collectie, een cadeaubon t.w.v. €100 voor een vtwonen karpet! 

En de pvc vloeren zijn zo mooi! Supersterk, krasvast, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur. Dit maak je helemaal af met een vtwonen karpet!

Ontdek de vtwonen tapijt en karpetten hier. Voor meer informatie ben je ook van harte welkom in onze winkel.