Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting

Op geselecteerde gordijnstoffen van Vadain


Gordijnstoffen | Vadain | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op gordijnstoffen

Geldig t/m: 31 januari 2020

Deze maand ontvang je 15% korting op 5 geselecteerde gordijnstoffen bestaande uit ruim 170 verschillende kleuren uit de Vadain collectie*. Maak het binnen gezellig met warme, zachte en aaibare stoffen. De actie is geldig op de collectie Dimout Rome, dimout Milaan, luxe weerstof Lissabon, Velours Bonn gordijnen en de Velours Denver. *Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden. 

Onze vakmensen komen graag bij jou thuis om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen. Vind een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie. 

10% korting

Op alle horren van Luxaflex®


Horren actie aanhuis collectie

10% korting op horren

Geldig t/m: 31 januari 2020

Een goede voorbereiding is het halve werk! Je kijkt alweer uit naar de voorjaar, een aangenaam temperatuurtje en de deuren open. Het gezoem van de muggen en vliegen wil je alleen wel buitenshuis laten. Dat kan, want deze maand profiteer jij van 10% korting op alle horren van Luxaflex®. Wanneer ga jij je voorbereiden op het ooh zo lekkere voorjaar? 

Onze vakmannen maken voor elk raam en elke deur een passende hor. Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt. 

20% korting

Op duettes en plissés uit de Aanhuis collectie


Actie duette en plisses uit de aanhuis collectie

20% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 31 januari 2020

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, krijg je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl 20% korting op de duette- en plissé-shades uit de Aanhuis collectie. Welke stijl je ook hebt, duettes en plissés passen in ieder interieur. Dat komt door de grote variatie in onze collectie stoffen, kleuren, structuren en patronen.

Zo heb je bij duettes, net als bij plissés, een onderverdeling in verduisterende, semi-transparant en transparante stoffen. Kom snel langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt, dan laten we je graag alle mogelijkheden zien.

15% korting

Op vtwonen tapijt


15% korting op vtwonen tapijt

Geldig t/m: 31 januari 2020

De vtwonen tapijtcollectie is comfortabel, behaaglijk en stijlvast. Met alle voordelen van dien zoals geluiddempend, warmte-isolerend en dus ook energiebesparend. Deze collecties tapijt zijn te combineren met vloerverwarming en geschikt voor zowel de vloer als trap. In de maand januari geven wij 15% korting op de gehele vtwonen tapijtcollectie.

Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten tapijt van vtwonen? Ontdek ze vandaag nog in één van onze winkels bij jou in de buurt en profiteer deze maand van 15% korting. 

15% korting

Op pvc vloeren uit de transform collectie van Moduleo


pvc vloeren | Moduleo | actie | Wonniginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op pvc vloeren

Geldig t/m: 31 januari 2020

Pvc vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk, met een harde toplaag. In de maand januari geven wij 15% korting op alle pvc vloeren uit de transform collectie van Moduleo. 

De transform collectie pvc vloeren hebben een erg realistische hout- en steeneffect, fantastische antislipeigenschappen zijn gemakkelijk schoon te maken

Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

15% korting

Op populaire wasmachine- en drogerkast van Allure


15% korting op wasmachine- en drogerkast

Geldig t/m: 31 januari 2020

Eén van de populairste maatkasten, de kast voor de wasmachine en de droger. En als je naar de foto’s kijkt, spreekt dit voor zich. Een wasmachine en/of droger op comfortabele hoogte, veel ruimte om wasmiddel en andere spullen in op te bergen en dit alles in één mooi geheel. En de kast is helemaal naar wens en op maat te maken. Wil je er ook graag nog een koelkast in kwijt? Geen probleem!

Deze maand krijg je 15% korting op deze wasmachinekast. Dus wacht niet langer en kom snel langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt voor de wasmachine kast op jóuw maat!