Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting

op de Moduleo Impress pvc vloeren collectie!


15% korting op alle pvc vloeren uit de Impress Collectie van Moduleo

Geldig t/m: 31 oktober 2022

Wat zijn ze mooi! De prachtige Impress collectie van Moduleo! Sterke pvc vloeren in verschillende houtlook dessins. Ga je voor een rechte vloer, een trendy visgraat of een stoere donkere Hongaarse punt? 

Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, kom gezellig langs of maak een afspraak

10% korting

op de nieuwe pvc tegels uit de Aanhuis collectie!


10% korting op de de nieuwe pvc tegels uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 30 november 2022

Pvc tegels zijn enorm populair. Wat dacht je van een gave betonlook of een chique marmerlook? De nieuwe pvc tegel collectie van Aanhuis komt met een extra matte toplaag, zodat ze niet van echt zijn te onderscheiden. En dat deze maand met 10% korting!

Ontdek de nieuwe collectie in onze winkels, kom gezellig langs of maak een afspraak

20% korting op horren

van Luxaflex®


tweede hordeur of raamhor van Luxaflex 50procent korting | actie Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op horren van Luxaflex®

Geldig t/m: 30 september 2022

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor de nazomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... Maak een afspraak met onze adviseur voor advies over de beste horren voor jouw situatie. 

De hele maand september ontvang je daarom 20% korting op horren van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Maak hier een afspraak in de winkel.

Het kasten-event van 2022!

Bij jouw Aanhuis.nl-winkel!


Het kasten-event van 2022!

Geldig t/m: 16 oktober 2022

In oktober organiseert jouw Aanhuis.nl-winkel een gaaf kasten-event, waar je geholpen wordt door een echte kastenexpert bij het ontwerpen van jouw droomkast! Onder het genot van een hapje en drankje bekijken jullie samen alle mogelijkheden en wordt er een kast op maat volledig naar wens ontworpen.

De meeste winkels hebben zelfs ook nog een leuke korting, dus wacht niet langer en plan je afspraak!

 

10% korting op een inloopkast

Een droomkast op maat!


Inloopkast op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

10% korting op een inloopkast op maat!

Geldig t/m: 30 september 2022

Ben jij toe aan meer opbergruimte voor jouw kleding? Wil jij jouw droom waarmaken en eindelijk voor die inloopkast op maat gaan? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 10% korting op een inloopkast op maat! Kies uit zoveel verschillende opties, zoals een make-up spiegel, luxe verlichting of meer! Ontdek het in de winkel. 

Zo wordt een inloopkast op maat erg interessant, vind je niet? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier een afspraak of kom langs in de winkel.

15% korting op accumotor

passend bij elektrische raamdecoratie uit de Aanhuis collectie


elektrische raamdecoratie bedienen vanuit je smartphone

15% korting op accumotor bij elektrische raamdecoratie uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 30 september 2022

Wil je nieuwe raamdecoratie én gemak? Dan is elektrische raamdecoratie jouw ding! Lig je op de bank; dan kan je via je mobieltje de gordijnen dicht doen! Kostbaar? Nee, zeker niet! Het systeem werkt op een krachtige accumotor die maandenlang doorgaat en bovendien eenvoudig oplaadbaar is. Duurzaam en praktisch? Jazeker!

Profiteer nu van 15% korting op de accumotor van de elektrische raamdecoratie uit onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel!

20% korting

op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie


20% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis

Geldig t/m: 30 september 2022

Maak het gezellig in huis met onze prachtige collectie rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie. Met keuze uit verschillende kleuren, stoffen en dessins kies jij de raamdecoratie die past bij jouw woonwensen! De hele maand september krijg je 20% korting op al deze raamdecoratie bij Aanhuis.

Wil je graag meer weten? Onze adviseurs helpen je graag met het adviseren én inspireren. Kom langs in de winkel of maak een afspraak!