Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

Op houten horizontale jaloezieën uit de Aanhuis collectie


houten jaloezieen horizontaal aanhuis

20% korting op houten jaloezieën

Geldig t/m: 29 februari 2020

Op de houten horizontale jaloezieën uit de Aanhuis collectie geldt in de maand februari een korting van 20%!

Houten jaloezieën hebben een warme, exclusieve uitstraling. Ze zijn van speciaal hout gemaakt, zodat ze licht zijn van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Alle jaloezieën zijn in verschillende varianten beschikbaar en kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe collecties? Maak direct een afspraak in de winkel!

 

10% korting

Op alle horren van Luxaflex®


luxaflex ® horren woninginrichting aanhuis

10% korting op horren

Geldig t/m: 29 februari 2020

Een goede voorbereiding is het halve werk! Je kijkt alweer uit naar het voorjaar, een aangenaam temperatuurtje en de deuren open. Het gezoem van de muggen en vliegen wil je alleen wel buitenshuis laten. Dat kan, want deze maand profiteer jij van 10% korting op alle horren van Luxaflex®. Wanneer ga jij je voorbereiden op het ooh zo lekkere voorjaar? 

Onze vakmannen maken voor elk raam en elke deur een passende hor. Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt. 

15% korting

Op geselecteerde gordijnstoffen van Vadain


gordijnen vadain korting 15% woninginrichting aanhuis

15% korting op gordijnstoffen

Geldig t/m: 29 februari 2020

Deze maand ontvang je 15% korting op 5 geselecteerde gordijnstoffen bestaande uit ruim 170 verschillende kleuren uit de Vadain collectie. Maak het binnen gezellig met warme, zachte en aaibare stoffen. De actie is geldig op de collectie Dimout Rome, Dimout Milaan, luxe weerstof Lissabon, Velours Bonn gordijnen en de Velours Denver.

Onze vakmensen komen graag bij jou thuis om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen. Vind een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie. 

Cadeaubon t.w.v. €100

voor een vtwonen karpet


Actie bij aanschaf pvc vloer Aanhuis collectie een cadeaubon voor een vtwonen karpet

Cadeaubon t.w.v. €100 voor een vtwonen karpet bij aanschaf pvc vloer

Geldig t/m: 29 februari 2020

Bij aanschaf van een pvc vloer uit de Aanhuis collectie ontvang je in de maand februari een cadeaubon t.w.v. €100 voor een vtwonen karpet. De pvc vloeren uit onze Aanhuis collectie zijn er niet alleen in houtlook, ook verschillende grijstinten behoren tot het assortiment.

Om jouw woninginrichting ompleet te maken ontvang je een cadeaubon voor een vtwonen karpet. Benieuwd naar de prachtige pvc vloeren en de karpetten van vtwonen? Kom naar een van onze winkels bij jou in de buurt en vraag naar de actievoorwaarden.  

15% korting

Op pvc vloeren uit de Select collectie van Moduleo


Moduleo pvc vloer Select collectie actie bij Woninginrichting-Aanhuis

15% korting op pvc vloeren

Geldig t/m: 29 februari 2020

Pvc vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk, met een harde toplaag. In de maand februari geven wij 15% korting op alle pvc vloeren uit de Select collectie van Moduleo. 

De Select collectie pvc vloeren heeft een erg natuurlijke houtlook, fantastische antislipeigenschappen en is gemakkelijk schoon te maken.

Kom ze bekijken in de Woninginrichting-Aanhuis winkel bij jou in de buurt en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

10% korting

Op populaire TV-kasten van Allure


Actie korting op Allure tv-kast op maat

10% korting op TV-kast op maat

Geldig t/m: 29 februari 2020

Wil je jouw woonkamer niet alleen functioneel maar ook stijlvol inrichten? Dan is een TV-kast op maat de mooiste oplossing om een hele muur te stylen. De tv staat op comfortabele hoogte en met zo veel extra opbergruimte kan je rust creëren om lekker te ontspannen. Wil je een grote kamer anders indelen? Dan kan de TV-kast op maat ook als roomdivider ingezet worden. Praktisch en sfeervol tegelijk!

Deze maand krijg je 10% korting op jouw unieke TV-kast op maat van Allure. Dus kom naar één van onze winkels bij jou in de buurt en wij tekenen samen jouw unieke kast op maat uit!