Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Remote Kit of Hub Kit cadeau!

Vanaf 2 Luxaflex® PowerView® producten


powerview luxaflex woninginrichting-aanhuis.nl actie

2 Luxaflex® PowerView® producten = Remote Kit cadeau!

Geldig t/m: 31 december 2020

Je raamdecoratie via je mobieltje aansturen, dat wil jij toch ook? Als je in de winter vanuit elke plek je raamdecoratie dicht kan doen bespaar je op energiekosten. Slim en duurzaam, tijd voor een actie! In november en december bij aankoop van Luxaflex® PowerView® producten

Bij aanschaf van 2 Luxaflex elektrische raamdecoraties ontvang je een Remote Kit twv €75,- cadeau! Bij aanschaf van 3 Luxaflex elektrische raamdecoraties ontvang je een Hub Kit twv €240,- cadeau! Benieuwd? Zie en beleef de Luxaflex® PowerView® producten in de winkel!

Touch Screen Controller

Gratis bij 30m2 vloerverwarming van Woninginrichting-Aanhuis.nl


Vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gratis Controller t.w.v. €450,-! Bij 30m2 elektrische vloerverwarming van Aanhuis

Geldig t/m: 31 december 2020

Wij hebben de klok verzet, wintertijd, buiten is het lekker fris. Is jouw huis al winterproof? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je een duurzame oplossing voor vloerverwarming, namelijk elektrische vloerverwarming van Woninginrichting-Aanhuis.nl.

We hebben een actie voor je! Tot en met 31 december krijg je een gratis Touch Screen Controller bij aanschaf van 30 vierkante meter elektrische vloerverwarming. Kom langs in één van onze winkels voor inspiratie en advies! 

PVC vloeren van Aanhuis

tot wel 25% korting


PVC vloeren Woninginrichting-Aanhuis.nl

De PVC vloeren van Aanhuis nu tot wel 25% korting

Geldig t/m: 31 december 2020

Ken jij de prachtige PVC vloeren van Aanhuis al? Onze PVC vloeren zijn waterdicht, krasbestendig en geluiddempend. Perfect voor elke woning. En voor elke woonstijl, van natuurlijke houtlook tot stenen tegels stijl en zelfs klassiek visgraat, alles is mogelijk.

In november en december koop je de Aanhuis PVC vloeren met kortingen tot wel 25% ! Dus kom naar de winkel bij jou in de buurt voor advies en informeer naar de voorwaarden en de korting voor jouw nieuwe Aanhuis PVC vloer.

20 % korting

Op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie


houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

20 % korting op houten en aluminium jaloezieën

Geldig t/m: 30 november 2020

Herfst, tijd voor nieuwe raamdecoratie? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ontvang je in november 20% korting op jaloezieën van Aanhuis. Haal het daglicht door de gekantelde lamellen naar binnen. En sluit de blikken van voorbijgangers buiten met jaloezieën.

Kies je houten jaloezieën? Die passen perfect bij een natuurlijke woonstijl. Of valt je keuze op aluminium jaloezieën bijvoorbeeld in zwart omdat je donkere kozijnen hebt? In de winkel laten wij je graag het assortiment en alle opties zien.    

50% korting

op elk tweede Beaufort® screen


Buitenzonwering Beaufort screens Luxaflex | Woninginrichting-Aanhuis.nl

50% korting op tweede Beaufort® screen van Luxaflex®

Geldig t/m: 30 november 2020

Zat jij ook afgelopen zomer over buitenzonwering na te denken? Weer zo'n warme zomer, tijd voor verduisterende zonwering! Op het gebied van screens is er tegenwoordig zo veel keuze: verschillende soorten en kleuren doeken, wel of niet lichtdoorlatend, windvast... Wil je de beste oplossing voor de lange termijn? Dan zijn de Beaufort® screens van Luxaflex® ideaal voor jouw woning.   

In november krijg je 50% korting op elk tweede Beaufort® screen van Luxaflex®. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Advies? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel.  

15% korting

Op Inspire gordijnen van Aanhuis


Inspire | Vadain | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op 5 Inspire stoffen van Aanhuis

Geldig t/m: 30 november 2020

Gordijnen zijn een musthave voor je inrichting. Je haalt de kilheid uit je kamer met de aankleding van stof voor je ramen. Bij gordijnen heb je keuzes uit dikkere en dunnere stoffen, ook wel overgordijnen en vitrages of inbetweens genoemd.

Een bijzondere collectie, exclusief in onze winkel, is de Inspire collectie van Aanhuis met luxe stoffen. Kom ze bekijken in één van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels. 

Je krijgt nu tot en met 30 november 15% korting op vijf stoffen uit de Inspire collectie; Glans, Levendigheid, Sereen, Praal en Lucht.