Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting

Op een vtwonen tapijt


vtwonen | woninginrichting-aanhuis.nl

15% korting op vtwonen tapijt of vloerkleed

Geldig t/m: 30 juni 2020

De hele maand april, mei én juni geldt een korting van maar liefst 15% op een vtwonen tapijt of vloerkleed naar keuze. Bekend van tv.

Een sfeermaker die in een handomdraai warmte, behaaglijkheid en luxe is je huis brengt. Niet zo gek dus dat dit prachtige en zachte tapijt een comeback maakt!

Bekijk hier de volledige vtwonen tapijt collectie, of bezoek een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie.

NIEUW

de LayRed® van Moduleo


LayRed de nieuwe pvc vloer van Moduleo

Uitgelicht: NIEUW product van Moduleo, LayRed®

Geldig t/m: 30 april 2020

De prachtige vloeren van Moduleo®  zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze fabrikant van pvc vloeren staat echter niet stil en heeft een nieuw product ontwikkeld, de LayRed®.

Wat is zo bijzonder aan deze vloer? Naast de uitstekende kwaliteit van LayRed® kan je deze vloer over de bestaande vloer leggen, zonder egalisering. Hierdoor kan je veel tijdwinst behalen. De vloer is waterdicht, heeft een sterke kern en bovendien stijlvolle, moderne designs. Benieuwd naar de mogelijkheden van LayRed®  bij jou in huis? Neem dan contact met ons op.

15% korting

op een pvc vloer uit onze schilders collectie


pvc vloeren uit de Aanhuis schilders collectie

15% korting op pvc vloeren uit de Aanhuis schilders collectie

Geldig t/m: 30 april 2020

In de maand april geldt een korting van 15% op alle pvc vloeren uit de schilders collectie van Aanhuis. De prachtige vloeren zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt. De pvc vloer voor je woning waar je jarenlang van kan genieten. De Rubens heeft een erg natuurlijke houtlook in een lichte kleur.

Liever een stoere look? Dan is de pvc vloer Rafaël met zijn duidelijke houtstructuur en donkere kleur iets voor jou. Benieuwd? Bekijk direct de hele schilders collectie.    

10% korting

op laminaat van Aanhuis


laminaat vloeren uit de Aanhuis collectie

10% korting op alle laminaatvloeren uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 30 april 2020

Wil jij graag die onderhoudsvriendelijke vloer in jouw woning die jarenlang meegaat? Dan is deze laminaatvloer actie iets voor jou. De hele maand april profiteer je van 10% korting op de laminaat vloeren uit de Aanhuis collectie.

Van laminaat met een erg natuurlijke houtlook tot laminaatvloeren in verschillende grijstinten met de stoere betonlook kan je binnen onze Aanhuis collectie voor elke woonstijl de perfecte vloer vinden. Bekijk hier onze collectie.

20% korting

op alle plissés en duettes uit de Aanhuis collectie


raamdecoratie van Luxaflex bij Aanhuis

20% korting op alle plissés en duettes van Aanhuis

Geldig t/m: 30 april 2020

Ben jij op zoek naar bescherming tegen zon, inkijk, warmteverlies?

Ga dan voor duettes of plissés. Ze zijn praktisch, sfeervol en isolerend. Kies de afmeting die bij jouw raam of deur past. Er is volop variatie in kleuren en patronen die een sfeervolle match vormen met jouw woonstijl.

Wij maken jou de keuze nu makkelijk. Profiteer in april van 20% korting op alle plissés en duettes uit de Aanhuis collectie. Vind een winkel bij jou in de buurt en ontdek alle mogelijkheden. Wij laten je graag zien hoe makkelijk het werkt.  

20% korting

op luxe accessoires van je Allure slaapkamer kast


Allure slaapkamer kast op maat 20% op luxe accessoires bij Woninginrichting-Aanhuis

20% korting op accessoires voor Allure slaapkamer kast

Geldig t/m: 30 april 2020

Wil je rust creëren in je slaapkamer maar mis je handige opbergruimte?

Dan is de slaapkamer kast op maat van Allure de ideale oplossing voor jou! De indeling bepaal je zelf. En om het makkelijk te maken profiteer je in april van 20% korting op de luxe accessoires voor jouw individuele Allure inloopkast op maat.

Zo past de samenstelling van het hang- en leggedeelte precies bij de kleding die jij erin kwijt wil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak om jouw unieke slaapkamer kast op maat te ontwerpen.

50% korting

op elke 2e Luxaflex hor


50% korting op elke tweede Luxaflex hor

50% korting op elke tweede Luxaflex hor

Geldig t/m: 30 april 2020

Wil jij deze zomer de insecten buiten houden? Ben je allergisch voor insectenbeten? Helemaal klaar met die zoemende mug op je slaapkamer? Of wil je dat jouw kind niet meer onder de jeukende muggenbultjes zit? Dan is het tijd voor raamhorren of deurhorren van Luxaflex®.

Maak jouw woning vrij van muggen en insecten. Profiteer deze maand van 50% korting op elke tweede hor van het merk Luxaflex®. Heb je vragen rond het product? Wij adviseren je graag rond Luxaflex horren en laten je zien hoe fijn ze werken. Vind een winkel bij jou in de buurt en ontdek alle mogelijkheden.