Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting op Creatino vloeren

uit onze duurzame Aanhuis collectie: merk Blauw

15% korting op duurzame Creatino vloeren; Aanhuis merk Blauw

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Een nieuwe, voordelige én duurzame vloer kopen? Dan is Creatino van ons merk Blauw jouw vloer. Snel! Je legt Creatino zo makkelijk als een pvc-vloer. Fijn! Creatino vloeren bevatten geen weekmakers of schadelijke stoffen. Top! Een ijzersterke vloer, gemaakt van natuurlijk composiet, krachtig en stabiel.  

Kies uit Creatino natuursteen dessins zoals witte marmer en donker graniet of tegeltjes met Portugees patroon. Profiteer nu van 15% korting op de Creatino vloeren. Benieuwd? Maak hier een afspraak in de winkel.

10% korting op alle horren

van de Aanhuis collectie

10% korting op horren

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Het is zomer! Dat betekent langer licht, ramen open en meer insecten! Geen trek in insecten in huis? Wij hebben horren voor elk raam en iedere deur. Zowel plisséhorren als raamrolhorren en alles volledig op maat gemaakt. En de hele maand met 10% korting op alle horren in de Aanhuis collectie! 

Maak hier een afspraak in de winkel of kom langs!

Actieprijs voor duurzame vloer

Marmoleum Click van het merk Blauw maakt gelukkig

Actie | duurzame vloer marmoleum click Blauw

Actieprijs voor duurzame Marmoleum Click vloer

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Ontdek de Marmoleum Click uit onze duurzame vloeren collectie Blauw maakt gelukkig! Vloeren zonder schadelijke stoffen, volledig recyclebaar en verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, effen of betonlook.

De duurzame vloeren van Blauw zijn CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale ecologische footprint. Blauw is exclusief verkrijgbaar bij Aanhuis.nl. Deze maand profiteer je bovendien van de actieprijs: €69,96 per m2. Kom naar de winkel, laat je verrassen door deze prachtige Marmoleum clickvloer collectie en ga voor duurzaam! 

25% korting

op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie

25% korting op houten en aluminium jaloezieën

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Wat een fijne actie! In augustus hebben wij 25% korting op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie.

Weet je al welke kleur je kiest? Industrieel zwart, stoer grijs of strak wit? En ga je voor hout of aluminium? Verticaal, horizontaal? Wat een keuze! Onze vakmensen komen jouw nieuwe jaloezieën bij je thuis inmeten en monteren. Jij hoeft ze dus alleen maar uit te zoeken!

Raak je niet uitgekeken? Kom voor inspiratie en advies naar de winkel bij jou in de buurt.

15% korting

op elektrische raamdecoratie van Aanhuis, powered by MotionBlinds

15% korting op elektrische raamdecoratie van Aanhuis powered by MotionBlinds

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Wil je nieuwe raamdecoratie en gemak? Dan is elektrische raamdecoratie jouw ding. Lig je op de bank dan kan je via je mobieltje de gordijnen dicht doen! Kostbaar? Nee, zeker niet… het systeem werkt op MotionBlinds accu batterijen die eenvoudig oplaadbaar zijn, en het opladen hoeft slechts 2x per jaar te gebeuren.. Duurzaam en praktisch? Jazeker!

Profiteer nu van 15% korting op elektrische raamdecoratie powered by Motion accu batterijen van de raambekleding uit onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel.

21% korting

op schuifdeuren op maat bij een Allure kast

Korting op schuifdeuren voor Allure kast | Woninginrichting-Aanhuis

21% korting op schuifdeuren van Allure

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Ben jij toe aan een nieuwe kast voor jouw kleding, voorraad, bijkeuken of kantoor? En kies je schuifdeuren voor je kast om ruimte te besparen? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je! Je krijgt namelijk 21% korting op de schuifdeuren op maat van een kast van het merk Allure.  

Dan is het nu écht tijd om de perfecte schuifdeurkast op maat te kopen, vind je niet? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag, rond het ontwerp, de kastindeling en ook de ideale afmeting van jouw Allure kast. Neem direct contact op voor meer informatie.

50% korting op luxe LED-verlichting

Bij een volledige Van Dijk traprenovatie

Traprenovatie van Dijk | Woninginrichting-Aanhuis.nl

50% korting op LED trapverlichting

Geldig t/m: 31 augustus 2022

Zie je ook zo weinig als je de trap op loopt? LED-verlichting is dé oplossing! Maak van jouw trap een pronkstuk met een volledige traprenovantie én luxe trapverlichting. Voordeel: in de maanden juli en augustus krijg je 50% korting op de LED-verlichting bij een traprenovatie.

Met LED-verlichting onder de tredes van je trap zie je altijd waar je loopt. Waar wacht je nog op? Tot snel. Let op; deze actie is alleen geldig bij een renovatie van een dichte trap. Maak gauw een afspraak bij jouw Aanhuis winkel om die traprenovatie in gang te zetten, kom de kleuren bekijken en profiteer van deze aanbieding!

10% korting

op meer dan 20 nieuwe pvc vloeren uit de Aanhuis collectie.

10% korting op nieuwe pvc vloeren uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 31 augustus 2022

In de maanden juli én augustus geldt een korting van 10% op de nieuwe dessins van de pvc vloeren uit de Aanhuis collectie. De prachtige pvc vloeren zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt, watervast en geschikt voor vloerverwarming.

Zo geniet je jarenlang van je prachtige pvc vloer. Door de erg natuurlijke uitstraling en de nieuwe, prachtige dessins zit er gegarandeerd een pvc vloer tussen die perfect past bij jouw interieur en woonstijl. Benieuwd? Kom langs in de winkel, wij adviseren je graag!