Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

Op alle basswood en ashwood shutters van Blend®

20% korting op shutters

Geldig t/m: 19 juni 2019

Met shutters heb je niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. In juli en augustus krijg je bij ons 20% korting op de shutters van Blend® in de houtsoorten Basswood (ook wel Lindehout, gladde houtstructuur) en Ashwood (hardhoutsoort met een zichtbare nerfstructuur).

De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing. 

20% korting

Op duettes, plissés en shutters

Actie: 20% korting op raamdecoratie

Geldig t/m: 31 juli 2019

Shutters met prachtige houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. Evenals de duettes & plissés, deze zijn de laatste tijd erg populair en hebben daarnaast een isolerende werking.

Deze maand hebben wij 20% korting op duettes en plissés uit de aanhuis collectie en shutters uit de Blend® collectie. Wil jij jouw ramen omtoveren tot échte eyecatchers en voorzien van stijlvolle raamdecoratie? Laat je dan verrassen in één van onze winkels bij jou in de buurt.

15% korting

Op 10 luxe gordijnen uit de Dim-out Collectie

15% korting op 10 luxe gordijnen

Geldig t/m: 31 juli 2019

Gordijnen zijn heel belangrijk voor de bepaling van de sfeer in de woning, maar ook akoestisch kunnen gordijnen een belangrijke positieve bijdrage leveren in de woonkamer. Raamdecoratie in combinatie met gordijnen wordt heel veel toegepast. Het functionele en strakke karakter van de raamdecoratie kan afgewisseld worden met de sfeervolle voiles en/of vitrages.

Deze maand mei 15% korting op 10 luxe gordijnen uit de Dim-out collectie van Holland Haag! De collectie bestaat uit bijzondere stoffen gemaakt van hoogwaardig garen waardoor de gordijnen prachtig geplooid kunnen worden. 

10% korting of gratis ondervloer

Uit de BerryAlloc en Aanhuis collectie

Acties op laminaat vloeren

Geldig t/m: 31 juli 2019

Voor elke stijl is er een bijpassende laminaatvloer, denk aan laminaat dat lijkt op een grijze tegelvloer of de klassieke donkere houten vloer? Laminaat is gemakkelijk in onderhoud en gaat jarenlang mee. Het is niet voor niets dat het al jaren één van de meest gelegde vloeren is.

De gehele maand juli kan jij profiteren van 10% korting op de Glorious laminaat collectie van BerryAlloc of een gratis ondervloer bij aanschaf van een laminaatvloer uit de Deriba Serie van de Aanhuis collectie. 

Heb je vragen over onze legservice van de vloeren of over de actie? Kom dan langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

20% korting

Op PVC vloeren uit de MOODS-collectie

20% korting op bijzondere pvc vloeren

Geldig t/m: 31 juli 2019

Deze MOODS-collectie pvc vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of andere unieke vormen. Daar komt bij dat pvc vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, met een harde toplaag. Geen wonder dat pvc vloeren zo enorm populair zijn op het moment.

In de maand juli kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren. Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

10% korting

Op maatkasten voor wasmachine en droger

10% korting op maatkasten

Geldig t/m: 31 juli 2019

Een wasmachine- of drogerkast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Wil jij ook zo'n mooie kast op maat gemaakt voor je wasmachine of droger? Je krijgt deze maand 10% korting op maatkasten voor wasmachines en drogers! Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.