Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

Op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.

Actie: 20% korting op raamdecoratie

Geldig t/m: 30 september 2019

Rolgordijnen met een lichte transparantie of juist helemaal verduisterend, voor iedere woonruimte is een rolgordijn toepasbaar. Evenals de multishades en de vouwgordijnen, deze zijn de laatste tijd erg populair en geven een prachtig stukje lichtinval.

Deze maand hebben wij 20% korting op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie. Wil jij jouw ramen omtoveren tot échte eyecatchers en voorzien van stijlvolle raamdecoratie? Laat je dan verrassen in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Korting op houten jaloezieën

Van Blend en korting op batterijmotoren.

Raamdeco actie: Houten jaloezieën

Geldig t/m: 30 september 2019

In de maand september krijg jij bij onze winkels 20% korting op houten jaloezieën van Blend en 30% korting op batterijmotoren bij gemotoriseerde uitvoeringen van houten jaloezieën van Inside + gratis afstandbediening!

Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt en profiteer van deze geweldige kortingsacties op raamdecoratie. 

20% korting

Op houten jaloezieën van Blend

20% korting op houten jaloezieën - Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op houten jaloezieën

Geldig t/m: 30 september 2019

Heb je onze mooie actie ook gehoord op de radio? En wil je nieuwe horizontale jaloezieën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Deze maand hebben wij 20% korting op horizontale jaloezieën van Blend. De jaloezieën geven jou de mogelijkheid om te spelen met licht. Wil je veel licht in je kamer, dan zet je de lamellen in de liggende stand. Wil je juiste weinig licht of inkijk, dan zet je de lamellen recht. Precies zoals jij het wil. 

Kom langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt en bekijk zelf hoe mooi ze zijn. 

20% korting

Op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.

20% korting op raamdecoratie

Geldig t/m: 30 september 2019

Tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk op het gebied van raamdecoratie. Voor ieder raam of deur is er wel een oplossing. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt, met raamdecoratie maak jij je woonruimte af! Wij hebben deze maand 20% korting op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en zien hoe makkelijk het werkt? Vind een winkel bij jou in de buurt en ontdek alle mogelijkheden. 

20% korting

Op alle horren uit de Aanhuis collectie

Horren actie aanhuis collectie

20% korting op horren

Geldig t/m: 30 september 2019

Best irritant, vliegen en muggen in je woning. Het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht. Daar is wat tegen te doen. Zowel voor je raam als voor je deur zijn er vele verschillende soorten horren beschikbaar. 

Onze vakmannen maken voor elk raam en elke deur een passende hor. Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt. 

10% korting

Op 7 verschillende maatwerk kasten uit de vtwonen uitzendingen.

kast vtwonen woninginrichting-aanhuis.nl

10% korting op verschillenden maatwerk kasten

Geldig t/m: 30 september 2019

In de maand september geven wij 10% korting op mooiste maatwerk kasten uit de vtwonen uitzendingen:
Najaar 2016 - aflevering 1 | Voorjaar 2017 - aflevering 8
Najaar 2017 - aflevering 3 | Najaar 2017 - aflevering 10
Voorjaar 2018 - aflevering 4 | Voorjaar 2018 - aflevering 6
Najaar 2018 - aflevering 10

Heb jij jouw droomkast gevonden en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Vind hier een winkel bij jou in de buurt.

Tot 25% korting op vloeren

Op pvc-, laminaat- en ondervloeren.

Acties op vloeren

Geldig t/m: 30 september 2019

In de maand september hebben wij korting op verschillende soorten vloeren. Zo krijg je 25% korting op de Parquetterie pvc vloeren uit de Aanhuis collectie. Daarnaast hebben wij ook nog eens 10% korting op laminaat vloeren uit de Eternity Long collectie van Berry Alloc.

En omdat het allemaal niet op kan, krijg je een gratis Blackflex ondertapijt bij aankoop van luxe tapijt kwaliteiten uit de Aanhuis collectie. Ga jij voor pvc, laminaat of tapijt? Ook voor het leggen van de vloeren kan je bij ons terecht. Vind hier een winkel bij jou in de buurt en profiteer!

15% korting

Op sfeervolle inbetween en voiles

Korting op 10 verschillende gordijnstoffen

Geldig t/m: 30 september 2019

In de maand september hebben wij 15% korting op diverse soorten gordijnstoffen uit de collecties van het merk Holland Haag. De stoffen waar de korting op geldt zijn: Maine, Jade/Jaspis, Vie II, Saffron, Blossom, Escada II, Antelope, Navajo, Rituals en Award.

Ben jij benieuwd naar de verschillende kwaliteiten uit de collectie gordijnstoffen van Holland Haag? Kom dan in de maand september naar één van onze winkels bij jou in de buurt en profiteer van 15% korting.