Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting

Op 10 luxe Holland Haag gordijnen uit de Catch collectie

15% korting op 10 luxe gordijnen

Geldig t/m: 30 juni 2019

Deze maand ontvang je 15% korting op 10 luxe gordijnen uit de Catch collectie van Holland Haag. Met de luxe Catch gordijnen speel je met het licht en ben jij voorbereid op een stukje privacy in jouw kamer. De Catch collectie bestaat uit 10 prachtige soorten gordijnen, namelijk: Tone, State, Smart, Chintz, Roots, Yves, Riva, Fair, Sensa en Wish. Vind een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie. 

Vervolgens komen onze vakmensen graag bij jou thuis langs om de juiste maten op te meten en de Catch gordijnen vakkundig op te hangen. 

Korting op vloeren

Op pvc vloeren van Moduleo en het leggen van vinyl vloeren uit Aanhuis collectie.

Actie: Korting op vloeren

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Als je voor het visgraatmotief vinyl van Aanhuis collectie kiest, dan kies je voor een erg warme en modieuze sfeer. Deze maand ontvang je 50% korting op het leggen van een nieuwe vinylvloer met visgraatmotief. 

Ook op pvc vloeren uit de Select collectie van Moduleo hebben wij 15% korting (van € 30,99 voor € 26,34 per m2), kom snel langs in de winkel en profiteer deze maand nog van al onze kortingen. 

Korting op raam- decoratie

Aanhuis jaloezieën & Holland Haag gordijnen

Raamdeco actie: Korting op gordijnen en jaloezieën

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Deze maand hebben wij korting op verschillende raamdecoratie. Namelijk 20% korting op alle horizontale jaloezieën (zowel hout als aluminium) uit de Aanhuis collectie en 15% korting op 10 sfeervolle inbetween voiles en gordijnen uit de Holland Haag collectie. 

Ook zo gek op horizontale jaloezieën of gordijnen? Kom dan gauw langs in één van onze winkels. Want alleen in de maand augustus gelden deze kortingsacties. 

21% korting

Op verschillende kleuren schuifdeur(kasten)

21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op verschillende kleuren schuifdeur(kasten) van het merk Aktiekast, behalve wit. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. 

De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies bij een winkel in de buurt.