Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

21% korting

Op verschillende kleuren schuifdeur(kasten)

21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op verschillende kleuren schuifdeur(kasten) van het merk Aktiekast, behalve wit. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. 

De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies bij een winkel in de buurt.  

20% korting

Op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie

Houten jaloezieën uit de Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op houten en aluminium jaloezieën

Geldig t/m: 30 november 2019

Zowel op de houten als op de aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie geldt in de maand november een korting van 20%!

Houten jaloezieën hebben een warme, exclusieve uitstraling. Ze zijn van speciaal hout gemaakt, zodat ze licht zijn van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Ook de aluminium variant is zeker het overwegen waard. Alle jaloezieën zijn in verschillende varianten beschikbaar en kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe collecties? Maak direct een afspraak in de winkel!

 

15% korting

Op 10 zachte gordijnstoffen van Holland Haag

Zachte gordijnstoffen | Holland Haag | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op 10 zachte gordijnstoffen

Geldig t/m: 30 november 2019

Deze maand ontvang je 15% korting op 10 zachte gordijnstoffen van Holland Haag. Maak het binnen gezellig met warme, zachte en aaibare stoffen. De actie geldt op de 10 meest zachte stoffen uit de collectie: Release, Smart, Wish, Boston, Brush, Bliss, Flirt, Arctic/Polar/Frost, Setpoint en Lisboa.

Onze vakmensen komen graag bij jou thuis om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen. Vind een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie. 

15% korting

Op gehele plissé collectie van Luxaflex®

Plisses Luxaflex® | Acties | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op alle plissés van Luxaflex®

Geldig t/m: 30 november 2019

De winter is in aantocht, tijd om de woning weer gezellig te maken voor de donkere dagen. En zonder sfeervolle raamdecoratie natuurlijk geen gezellige woning.

Daarom krijg je van ons in de maand november 15% korting op alle Luxaflex® plisségordijnen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen van transparanties. Jij bepaalt je eigen sfeer en privacy. 

Zien we jou binnenkort in één van onze winkels bij jou in de buurt voor deze geweldige najaarsactie? 

15% korting

Op tapijt van Parade, Bonaparte en Desso

Korting op tapijt | vloeren | Parade, Desso, Bonaparte | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op tapijt van Desso, Parade en Bonaparte

Geldig t/m: 30 november 2019

Er zijn vele soorten tapijt, van stoer tot heel chique en van wit tot bontgekleurd. En van ruw en strak tot ultrazacht en wollig, lekker voor in de winter. In de maand november geven wij 15% korting op alle soorten tapijt van Parade, Bonaparte en Desso

Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten tapijt van Desso, Parade en Bonaparte? Ontdek ze vandaag nog in één van onze winkels bij jou in de buurt en profiteer in de maand november van 15% korting. 

15% korting

Op alle pvc vloeren van Moduleo

pvc vloeren | Moduleo | actie | Wonniginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op gehele collectie pvc vloeren

Geldig t/m: 30 november 2019

Pvc vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk, met een harde toplaag. In de maand november geven wij 15% korting op alle pvc vloeren van Moduleo. 

De collectie pvc vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of andere unieke vormen.

Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

30% korting

Op batterijmotoren + gratis afstandsbediening van Inside

Bedienbare raamdecoratie | jaloezieen | Acties | Inside | Woninginrichting-Aanhuis.nl

30% korting op batterijmotoren voor jaloezieën

Geldig t/m: 30 november 2019

Profiteer in de maand november van 30% korting op heroplaadbare batterijmotoren bij gemotoriseerde uitvoeringen van houten jaloezieën van Inside + gratis afstandsbediening. 

Stoere houten jaloezieën, gemakkelijk vanaf de bank te bedienen met een app op je telefoon of afstandsbediening van Inside.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier direct een afspraak en haal het gemak in huis. 

10% korting

Op draaideuren bij aanschaf van kast op maat

Draaideurkast | actie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

10% korting op draaideuren voor kast op maat

Geldig t/m: 30 november 2019

In de maand november geven wij 10% korting op draaideuren op maat gemaakt bij aanschaf van een kast op maat. Een kast op maat voor iedere ruimte, voor alle spullen en ook nog eens sfeervol. De draaideurkasten zijn er in allerlei soorten en kleuren. 

Wil jij ook zo'n mooie kast op maat voorzien van draaideuren? Deze maand krijg 10% korting op draaideuren voor maatkasten! Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.