Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Gratis ondervloer

bij Deriba laminaat

Deriba laminaat, € 19,95 per m2 én met gratis ondervloer!

Geldig t/m: 28 februari 2019

De Deriba laminaat vloer is een populaire vloer binnen de Aanhuis collectie, vooral vanwege de natuurgetrouwe dessins. Laminaat planken, met de look van een echte eikenhouten vloer. De Deriba is in diverse kleuren verkrijgbaar, van licht naturel eiken tot donker gerookt eiken. En deze maand ontvang je bij aanschaf van dit prachtige laminaat een gratis ondervloer!

Bekijk hier een aantal kleuren waarin Deriba verkrijgbaar is of kom langs in onze winkel.

Slechts €24,95 / m2

voor de prachtige Ademello pvc-vloer

actie aanhuis pvc vloer ademello

Goede actie op Ademello pvc-vloer

Geldig t/m: 30 april 2019

Elke maand vind je bij ons goede acties op populaire pvc vloeren. Deze maand presenteren we je: de Ademello vloer uit de Aanhuis collectie. Een prachtige houtlook vloer, te verkrijgen in vier verschillende kleuren. De Ademello heeft een toplaag van 0,3 mm., wat deze vloer geschikt maakt voor je gehele woning. De 4v-groef zorgt ervoor dat deze vloer nog meer lijkt op een echte houten vloer. 

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak in onze winkel en profiteer van deze actie! 

20% korting

op de MOODS-collectie

Moduleo Moods actie korting | Woninginrichting-aanhuis.nl

20% korting op bijzondere Moods pvc vloeren

Geldig t/m: 30 april 2019

Deze collectie PVC-vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of de hexagon. Daar komt bij dat PVC-vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, met een harde toplaag. Geen wonder dat PVC-vloeren zo enorm populair zijn op het moment.

In de maand april kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren. Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

10% korting

op laminaattegels XXL

10% korting op XXL laminaattegels uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 30 april 2019

Laminaat vloeren zijn ontzettend populair, en dat is terecht. Ze vragen weinig onderhoud, zijn bestand tegen de meeste vlekken, slijtvast en erg sterk. Bij laminaat denk je snel aan een houtlook vloer, maar je hebt laminaat tegenwoordig ook in tegelvorm die doet denken aan stenen tegels.

Onze unieke XXL tegels zijn maar liefst 61 x 122 cm! Ontdek ze in onze winkel en profiteer in de maand april van 10% korting op de tegels van de Salina kwaliteit uit de Aanhuis collectie. 

50% korting

op elke tweede hor

50% korting op de tweede raamhor / hordeur

Geldig t/m: 30 april 2019

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor het voorjaar. Maar zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... Onze adviseurs komen graag bij jou thuis om je te adviseren over de beste horren voor jouw situatie. 

De komende maand krijg je 50% korting op alle hordeuren en raamhorren van Luxaflex, ook bij een combinatie van beide soorten horren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! 

25% korting

op duettes en plissés van de Aanhuis collectie

aanhuis collectie plisse duette

25% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 30 april 2019

Duettes en plissés, het is ontzettend fijne raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties. Dit is ook te beïnvloeden door de plaats, boven in je raam, onderin of juist in het midden? Het is allemaal mogelijk met de top down - bottom up functie.

Deze maand ontvang je 25% korting op alle duettes en plissés van de de Aanhuis collectie. Kom snel langs in één van onze winkels om de perfecte raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken!

Iedere 5e m2 gratis

op shutters

Shutters Blend

5e m2 gratis op shutters van de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 30 april 2019

Verlang jij ook zo naar de zomer? Als ik je nu vertel dat je de zomer al een beetje in je huis kan halen, geloof je me dan? Hoe? Met onze shutters natuurlijk! 

Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek. Deze maand móet je ze wel aanschaffen. Je krijgt namelijk iedere 5e m2 gratis van de op maat gemaakte shutters van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Tot snel in één van onze winkels!

40% korting

op alle accessoires voor inloopkast

40% op luxe accessoires bij een inloopkast op maat

Geldig t/m: 30 april 2019

Een inloopkast is op zich staand al een luxe, maar het kan nog luxer. Heb jij een inloopkast op maat van jouw dromen gevonden? Dan krijg je 40% korting op luxe accessoires zoals lades, spiegels, manden, schoenenrekken etc. Creëer jouw eigen luxe kast bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Wij tekenen je ideale kast uit met een 3D-tekenprogramma waardoor je direct een goed beeld hebt van hoe je kast er straks uit komt te zien. 

Laat je inspireren bij een winkel bij jou in de buurt!

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

15% korting

op elektrische rolgordijnen

BeCe rolgordijn groen

15% korting op elektrische rolgordijnen

Geldig t/m: 30 april 2019

Rolgordijnen verschillen van functie in ieder ruimte van je huis. Zo is een rolgordijn voor in je slaapkamer meer bedoeld om het te verduisteren en heeft het in je woonkamer vooral een decoratieve functie. Van standaard producten tot speciaal maatwerk, bij rolgordijnen is bijna alles mogelijk. Ook op het gebied van bediening! Met de elektrische bediening van BeCe kun je de rolgordijnen met je smartphone gemakkelijk naar boven of beneden rollen. 

Lijkt dit je wel wat? Profiteer dan deze maand van 15% korting op alle elektrische rolgordijnen van BeCe!

30% korting

op batterijmotoren + gratis afstandsbediening

30% korting op batterijmotoren voor raamdecoratie

Geldig t/m: 30 april 2019

Vouwgordijnen, rolgordijnen of houten jaloezieën; ze zijn allemaal even gemakkelijk vanaf de bank te bedienen met de gemotoriseerde raamdecoratie van Inside. En met de heroplaadbare batterijmotoren hoeven er geen kabels gelegd te worden voor de bediening ervan. 

Ervaar het gemak van gemotoriseerde raamdecoratie en profiteer deze maand van 30% korting op de motor + een gratis afstandsbediening!

Luxaflex® elektrisch bedienen

Bedien je Luxaflex® raamdecoratie met je mobiel.

Luxaflex bedienen met je smartphone - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Luxaflex® elektrisch bedienen

Gemak dient de mens! En wat is er makkelijker dan vanuit je luie stoel, je raamdecoratie bedienen. Stel scènes in of bedien vanaf de bank je raamdecoratie. Simpel, gemakkelijk en helemaal van nu!

Dat kan met de producten van Luxaflex. Wij vertellen je er graag meer over en laten je zien hoe gemakkelijk het werkt. 

Gespreid betalen

In samenwerking met Findio

Gespreid betalen met Findio

In samenwerking met onze partner Findio, kun je bij ons een compleet nieuw interieur aanschaffen dat je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervoegd inlossen.

Meer informatie vind je hier

Rekenvoorbeeld
Wil je graag shutters laten plaatsen in je gehele woonkamer? Dan kost dit je bijvoorbeeld € 5000,- of € 97,20 per maand als je kiest voor gespreid betalen.