20% korting op horren

Een frisse wind door je woning en toch de vliegen en muggen buiten houden? Deze maand 20% vroegboekkorting op horren uit de Aanhuis collectie. De horren worden op maat gemaakt en zijn erg decoratief en zowel toe te passen op ramen en deuren.Hordeuren

Even lekker frisse lucht binnen laten door je deur even open te zetten. Of alleen al even naar buiten te stappen. Ook al open je je deur kort, een vlieg of mug is snel binnen. Een hordeur is hiervoor de oplossing. Daaruit kan je kiezen uit een scharnierdeur, een roldeur, een schuivende deur of een plissédeur. In verschillende soorten gaas, zelfs met gaas die je bijna niet ziet. 


Horren voor je raam

Je raam openzetten én openlaten is goed voor de ventilatie in je huis. Zeker op je slaapkamer. Ook voor je ramen hebben wij passende horren. Kies uit een vast hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Bekijk alle opties van horren voor je ramen en deuren bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.Heb jij ons spotje gehoord op de radio? Wij hebben namelijk 20% vroegboekkorting op horren uit de Aanhuis collectie. In allerlei kleuren en verschillende soorten transparantie. 

Laat je verrassen in één onze winkels bij jou in de buurt en profiteer van kortingen op deze prachtige horren uit de Aanhuis collectie. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 

Vind een winkel
Producten
Diensten