20% korting

Heb je onze mooie actie ook gehoord op de radio? En wil je nieuwe horizontale jaloezieën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Horizontale jaloezieën geven jou de mogelijkheid om te spelen met licht. Wil je veel licht in je kamer, dan zet je de lamellen in de liggende stand. Wil je juiste weinig licht of inkijk, dan zet je de lamellen rechtop. Precies zoals jij het wil. 

Ze geven gelijk sfeer en warmte in je kamer: de houten jaloezieën van Blend. Nu met 20% korting! Kom langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt en bekijk zelf hoe mooi ze zijn. Gehoord op de radio, houten jaloezieën met korting

Heb jij ons spotje gehoord op de radio? Wij hebben namelijk 20% korting op houten jaloezieën van Blend. In allerlei kleuren, verschillende soorten wisselende lichtregulering en vna hoogwaardige kwaliteit. Zelfs de bediening van je jaloezieën kan je aanpassen naar jouw wens.

Ideaal in de zomer als zonwering. Al is raamdecoratie voor ieder seizoen geschikt. Je kleed je huis ermee aan, je geeft jezelf een beetje privacy én je kan spelen met het licht van buiten. Wil jij dat ook? Kom dan nu naar Woninginrichting-Aanhuis.nl. 

Vind een winkel
Producten
Diensten