Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Keramo- en laminaat vloeren

Mooie vloeren welke niet te onderscheiden zijn van echt hout

Keramo vloer vtwonen - amsterdam - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Keramo- en laminaatvloeren

Geldig t/m: 31 januari 2018

De Keramo-vloer met echte eiken toplaag wordt behandeld met woodpowder, wat de vloer extra hard maakt en waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. De brede planken laten de ruimte groter en lichter lijken én is hij geschikt voor vloerverwarming. Zoals te zien bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Nu al verkrijgbaar vanaf €67,50 per m2.

De natuurgetrouwe ‘click’ laminaatvloeren hebben een oppervlaktestructuur van hout zodat je ook echt het hout voelt. In vele dessins en kleuren verkrijgbaar. Zoals de mooie laminaatvloer van de Tokelau serie van de Aanhuis collectie. Nu verkrijgbaar voor slechts €19,95 per m2.

Neem hier een kijkje naar de keramo vloeren en laminaat vloeren

25% korting

Beste kwaliteit, voor de laagste prijs

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Geldig t/m: 31 juli 2018

De PVC vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd; nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm. Deze zijn in de maand juni afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2. 

Korting op tapijt

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Geldig t/m: 31 juli 2018

Tapijt met de uitstraling van luxe comfort en sfeer. De tapijtcollectie Sachalin heeft een prachtige gesneden pool, half hoog en compact geweven. Het kleurenpallet bestaat uit vele warme maar ook trendy tinten. En omdat je tapijt niet alleen moet zien, maar zeker ook moet voelen, nodigen wij je van harte uit om deze collectie in onze showroom te bekijken. Bij een minimale afname van 5 meter ontvang je 20% korting op het gehele aanschafbedrag van deze mooie tapijtcollectie.

Kasten-evenement

Jouw ideale kast met extra fabriekskorting

Schuifdeurkasten op maat

Kasten-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier

Basis-interieuradvies

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieuradvies

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

20% korting

op alle shutters

20% korting op alle shutters

Geldig t/m: 31 augustus 2018

Met shutters heb je niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. In juli en augustus krijg je bij ons 20% korting op de shutters van Blend® in de houtsoorten Basswood en Ashwood. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing.

25% korting

op duettes en plisseegordijnen

25% korting op duettes en plisseegordijnen

Geldig t/m: 31 juli 2018

Ideaal voor in de zomer, goede zonwerende raamdecoratie. Of wil je toch liever een lichtdoorlatende stof? Onze duettes en plisseegordijnen zijn er in vele verschillende kleuren, structuren en dessins. Welke vorm raam je ook hebt, wij maken de duette's en plissés volledig op maat. Onze medewerkers komen de maten gratis bij je thuis opnemen, waarna onze monteurs de produceten netjes komen afmonteren. En als cadeautje geven wij je deze maand 25% korting op de duettes en plissés van de Aanhuis collectie.

20% korting

Ook op de bijpassende decoratiekussens

20% korting op de gehele gordijn collectie van ByTzum

Geldig t/m: 31 juli 2018

Naast het plaatsje Tzum kennen we natuurlijk ook de prachtige gordijncollectie ByTzum. Deze trendy en hippe gordijncollectie is bij ons verkrijbaar. Naast de gordijnen kan je ook bijpassende decoratiekussens bestellen. De gordijnen worden uiteraard voor je opgemeten, geconfectioneerd en daarna vakkundig gemonteerd en je krijgt de hele maand juli 20% korting op de gehele gordijncollectie, maar ook op de decoratiekussens! 

4 halen 3 betalen

Schuifdeurkasten met lakglazen deuren

Eén deur gratis, bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas

Geldig t/m: 31 juli 2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer kunnen wij voor je maken en monteren. Tijdens de maand juni profiteer je van onze interessante fabrieksactie: bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas krijg je 1 deur volledig gratis.