Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

op de confectie van gordijnen

20% korting op de confectie van gordijnen

Geldig t/m: 31 december 2018

Deze tijd van het jaar is natuurlijk de tijd van het gordijn. Want op deze donkere avonden pronkt het gordijn in de (woon)kamers. Met de gordijnen dicht, creëer je extra sfeer en warmte in je kamer. En voor elke wens is er wel een passend gordijn, met zoveel verkrijgbare kleuren, dessins en stoffen. Zelfs de manier van ophangen kan verschillend zijn.

En als je dan je gordijn van je dromen hebt gevonden, wil je deze natuurlijk wel mooi op maat hebben hangen. Dat doen wij graag voor je, en deze maand ook nog eens extra voordelig! Want bij gordijnen uit de Aanhuis collectie ontvang je 20% korting op de confectiekosten.

Mooie acties

op rol- & vouwgordijnen

Mooie acties op rol- & vouwgordijnen

Geldig t/m: 31 december 2018

Op 21 december is het de kortste dag van dit jaar. Om 16.30 uur gaat de zon dan alweer onder en kunnen de rolgordijnen dicht om het in huis knus en gezellig te maken. Deze en de komende maanden is stijlvolle raamdecoratie dus geen overbodige luxe. Maar heb je nog geen rol- of vouwgordijnen voor je ramen, of zijn deze wel toe aan vervanging? Kom dan deze maand bij ons langs en profiteer van twee leuke acties op rol- en vouwgordijnen. Zo krijg je 50% korting op elk 2e, 4e, 6e etc. vouwgordijn van de House of Happiness collectie én 25% korting op alle rol- en vouwgordijnen van onze Aanhuis collectie. Vervolgens komen onze vakmensen graag bij jou thuis langs om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen. 

25% korting

op pvc-vloeren

25% korting op pvc-vloeren van de Aanhuis-collectie

Geldig t/m: 31 januari 2019

De beste schilders staan in onze Aanhuis-collectie centraal voor de beste pvc-vloeren. Onze vloeren zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en te verkrijgen in diverse dessins en vele kleuren. Ze hebben een dikke toplaag en zijn niet van echt hout zijn te onderscheiden. 

De pvc-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet (toplaag 0.55 mm); nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2. De Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo vloeren (toplaag 0.30 mm); nu van € 28,95 voor € 21,95 per m2. Omgerekend 25% korting dus!

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

Gespreid betalen

In samenwerking met Findio

Gespreid betalen met Findio

In samenwerking met onze partner Findio, kun je bij ons een compleet nieuw interieur aanschaffen dat je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervoegd inlossen.

Meer informatie vind je hier

Rekenvoorbeeld
Wil je graag shutters laten plaatsen in je gehele woonkamer? Dan kost dit je bijvoorbeeld € 5000,- of € 97,20 per maand als je kiest voor gespreid betalen.

20% korting

op de Moduleo Impress pvc vloeren

20% korting op de Moduleo Impress pvc vloeren

Geldig t/m: 31 december 2018

Een pvc vloer heeft vele voordelen. Onderhoudsvrij, geen last van krassen, geluidsdemping etc. Maar je wil natuurlijk wel graag de uitstraling van een authentieke stenen of houten vloer. Speciaal voor die wens heeft Moduleo de Impress collectie ontworpen. Deze collectie is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. Vloeren met een impressionante reliëfdruk voor een natuurgetrouw gevoel en uitzicht, dat is Impress!

Deze maand krijg je 20%  korting op deze prachtige collectie van Moduleo. Lijkt dit je wat? Kom dan snel langs in onze winkel!

15% korting

op multishades en duo rolgordijnen

15% korting op multishades en duo rolgordijnen

Geldig t/m: 31 december 2018

Raamdecoratie is er in vele soorten en kleuren. En we maken het graag voor je op maat! Deze maand zetten we twee soorten in het zonnetje, de multishades en duo rolgordijnen. En dat doen we met een goede actie, namelijk 15% korting op álle multishades en duo rolgordijnen van de Aanhuis-collectie, in alle kleuren en alle maten.

De multishades en duo rolgordijnen zijn ook elektrisch te bedienen. En ook daarop kun je nu profiteren van een leuke actie: in plaats van € 123,- betaal je deze maand maar € 100,- voor de elektrische bediening d.m.v. een batterij.

10% korting

op 7 verschillende kasten op maat van Woninginrichting-Aanhuis.nl, die je hebt gezien bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'.

Actie 10% korting kasten op maat

10% korting op 7 verschillende kasten op maat

Geldig t/m: 31 december 2018

We zien ‘m regelmatig voorbij komen in vt wonen, weer verliefd op je huis: de kast op maat. Vele verschillende kasten, ontworpen door de stylistes van vt wonen en altijd aangepast op de wensen van de klant. Met een kast op maat kun je zelf bepalen hoe groot de kast moet zijn en wat de indeling van de kast is. Heb je een grote woonruimte? Dan is een kast ideaal om in te zetten als roomdivider. Je kunt er je tv in ophangen, of er zelfs een zitplek in creëren.

Wil jij ook wel zo’n mooie kast op maat als in de vt wonen woningen? Dan is dit de maand om je slag te slaan! Je krijgt namelijk 10% korting op 7 verschillende modellen tv- en wandmeubels, gezien bij vt wonen. Kom langs in onze winkel om samen met ons met een 3D-tekenprogramma je eigen kast op maat te maken!

20% korting

op houten jaloezieën met elektrische bediening

Houten jaloezieën van blend® met korting

20% korting op houten jaloezieën met elektrische bediening

Geldig t/m: 31 januari 2019

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie als je graag wilt variëren met licht en privacy in de ruimte. Door de lamellen te kantelen krijg je meer of juist minder licht en zicht door de jaloezie. Of nog gemakkelijker, je laat de lamellen gewoon op afstand tuimelen via de elektrische bediening. Ook kun je hiermee de jaloezieën optrekken of weer neerlaten. En wil je dit niet elke keer handmatig wijzigen? Dan stel je je favoriete standen gewoon in zodat je de jaloezieën met één druk op de knop kunt veranderen.

Ben je overtuigd? Kom dan deze maand bij ons langs en profiteer van deze mooie actie!  

Basis-interieuradvies

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieuradvies

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier

Basis-interieurcoach

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieurcoach

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurcoaches gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier. 

Industriële Deuren-evenement

Jouw ideale Industriële deuren met extra fabriekskorting

Industriële Deuren-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben jij gek op industriële elementen in je woning? Loop jij je al tijden te verlekkeren op die stoere stalen deuren? En wil je daar álles over weten? Meld je dan nu aan voor ons industriële deuren evenement! Samen met de Bruynzeel, de fabrikant van de stalen deuren, vertellen we je alles over de deuren: de trend op interieurgebied. We gaan in op de verschillende keuzes die je hebt in frames, glas en grepen. Ook vertellen we je waar we de deuren van maken, hoe wij deze speciaal voor jou op maat maken én in welke ruimtes ze geschikt zijn.

Meer informatie en alle data vind je hier

Kasten-evenement

Jouw ideale kast met extra fabriekskorting

Schuifdeurkasten op maat

Kasten-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.