Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% korting

Op de Aanhuis collectie

Duettes van Aanhuis

20% korting op plissés en duettes

Geldig t/m: 30 juni 2019

Plissés en duettes, zijn ontzettend fijne raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties. Dit is ook te beïnvloeden door de plaats, boven in je raam, onderin of juist in het midden. Het is allemaal mogelijk met de top down - bottom up functie.

Deze maand ontvang je 20% korting op alle plissés en duettes van de Aanhuis collectie. Kom snel langs in één van onze winkels om de perfecte raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken!

Korting op raam- decoratie

Aanhuis jaloezieën & Holland Haag gordijnen

Raamdeco actie: Korting op gordijnen en jaloezieën

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Deze maand hebben wij korting op verschillende raamdecoratie. Namelijk 20% korting op alle horizontale jaloezieën (zowel hout als aluminium) uit de Aanhuis collectie en 15% korting op 10 sfeervolle inbetween voiles en gordijnen uit de Holland Haag collectie. 

Ook zo gek op horizontale jaloezieën of gordijnen? Kom dan gauw langs in één van onze winkels. Want alleen in de maand augustus gelden deze kortingsacties. 

Korting op vloeren

Op pvc vloeren van Moduleo en het leggen van vinyl vloeren uit Aanhuis collectie.

Actie: Korting op vloeren

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Als je voor het visgraatmotief vinyl van Aanhuis collectie kiest, dan kies je voor een erg warme en modieuze sfeer. Deze maand ontvang je 50% korting op het leggen van een nieuwe vinylvloer met visgraatmotief. 

Ook op pvc vloeren uit de Select collectie van Moduleo hebben wij 15% korting (van € 30,99 voor € 26,34 per m2), kom snel langs in de winkel en profiteer deze maand nog van al onze kortingen. 

21% korting

Op verschillende kleuren schuifdeur(kasten)

21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op verschillende kleuren schuifdeur(kasten) van het merk Aktiekast, behalve wit. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. 

De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies bij een winkel in de buurt.