Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

25% korting

Op houten jaloezieën

25% korting op luxe Aanhuis houten jaloezieën

Geldig t/m: 31 mei 2018

Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we wil zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Verkrijgbaar in vele kleuren, opties en lamelopties. Onze medewerkers komen gratis bij u thuis om de ramen op te meten. En uiteraard monteren we de producten ook netjes voor je. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel? 

20% korting

op duettes en plissés van de Aanhuis collectie

20% korting op duettes en plissés de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 31 januari 2019

Duettes en plissés, het is ontzettend fijne raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties. Dit is ook te beïnvloeden door de plaats, boven in je raam, onderin of juist in het midden? Het is allemaal mogelijk met de top down - bottom up functie.

Deze maand ontvang je 20% korting op alle duettes en plissés van de de Aanhuis collectie. Kom snel langs in één van onze winkels om de perfecte raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken!

20% korting

op verduisterende duettes met een magneetframe

20% korting op verduisterende duettes met een magneetframe

Geldig t/m: 31 januari 2019

Duettes zijn er in verschillende transparanties. Het is nu al vroeg donker, maar de dagen worden alweer langer en voor je het weet is het nog lang licht ’s avonds. Hoe fijn zijn dan de verduisterende duettes? Ze maken je (slaap)kamer volledig donker. En heb je in je slaapkamer kunststof draaikiepramen waar je liever niet in boort? Dan is het magneetframe dé oplossing!

Om goed voorbereid te zijn, hebben wij vast een leuke actie. 20% Korting op verduisterende duettes, in combinatie met een magneetrame voor op draaikiepramen. Kom snel langs!

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

20% korting

op houten jaloezieën met elektrische bediening

Houten jaloezieën van blend® met korting

20% korting op houten jaloezieën met elektrische bediening

Geldig t/m: 31 januari 2019

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie als je graag wilt variëren met licht en privacy in de ruimte. Door de lamellen te kantelen krijg je meer of juist minder licht en zicht door de jaloezie. Of nog gemakkelijker, je laat de lamellen gewoon op afstand tuimelen via de elektrische bediening. Ook kun je hiermee de jaloezieën optrekken of weer neerlaten. En wil je dit niet elke keer handmatig wijzigen? Dan stel je je favoriete standen gewoon in zodat je de jaloezieën met één druk op de knop kunt veranderen.

Ben je overtuigd? Kom dan deze maand bij ons langs en profiteer van deze mooie actie!  

20% korting

op de Aanhuis vinyl collectie Bali

20% korting op de Aanhuis vinyl collectie Bali

Geldig t/m: 31 januari 2019

De uitstraling van een luxe stenen vloer, maar dan van warm en comfortabel vinyl. Dat is de Bali serie in onze collectie van vinyl vloeren. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag, vinyl is geschikt voor elke ruimte in je huis. 

Deze maand krijg je 20% korting op de Bali vloeren uit de Aanhuis collectie. Dus nu maar €20,99 per m2. Deze serie bevat tegels in diverse kleuren, van grijs tot bruin en van licht tot donker. Je vind ze hier en natuurlijk in onze winkels.

Gratis ondertapijt

bij Aanhuis-tapijt

Actuele acties december ondervloer cotap - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gratis ondertapijt bij Aanhuis-tapijt

Geldig t/m: 31 januari 2019

Tapijt is en blijft een enorme smaakmaker voor ieder interieur. Het geeft een huiselijk gevoel aan je ruimte, en het is een heerlijke zachte vloer voor in je slaapkamer. Naast de sfeer is ook de akoestiek een goede reden om tapijt te leggen. Ook is het warmte isolerend en bespaart het je dus energie.

Overtuigd van de voordelen van tapijt? Kom dan de prachtige collecties bekijken in onze winkel. Kies je hierbij een luxe tapijt uit de Aanhuis collectie van minstens € 139,95 per strekkende meter? Dan krijg je de komende maand het ondertapijt van het merk Blackflex helemaal gratis!

 

Nieuwe kwaliteit

Laminaat

Nieuwe kwaliteit laminaat

Geldig t/m: 31 januari 2019

Laminaat, één van de meest gevraagde vloeren. Dit voornamelijk vanwege de eenvoudige installatie en het gemakkelijke onderhoud. Houtdessin is verreweg de meest bekende versie laminaat, maar je ziet tegenwoordig ook steeds meer laminaattegels in de Nederlandse woonkamers.

Laminaat heeft in de laatste jaren een enorme kwaliteitsontwikkeling doorgemaakt. Zo heb je laminaat met een harde en slijtvaste toplaag, laminaat dat waterbestendig is en laminaat met extra grote planken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk al het laminaat van onze topmerken bij ons in de winkel!

25% korting

op pvc-vloeren

25% korting op pvc-vloeren van de Aanhuis-collectie

Geldig t/m: 31 januari 2019

De beste schilders staan in onze Aanhuis-collectie centraal voor de beste pvc-vloeren. Onze vloeren zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en te verkrijgen in diverse dessins en vele kleuren. Ze hebben een dikke toplaag en zijn niet van echt hout zijn te onderscheiden. 

De pvc-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet (toplaag 0.55 mm); nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2. De Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo vloeren (toplaag 0.30 mm); nu van € 28,95 voor € 21,95 per m2. Omgerekend 25% korting dus!

20% korting

op de MOODS-collectie

20% korting op de MOODS-collectie

Geldig t/m: 31 januari 2019

Deze collectie PVC-vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of de hexagon. Daar komt bij dat PVC-vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, met een harde toplaag. Geen wonder dat PVC-vloeren zo enorm populair zijn op het moment.

In de maand januari kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren. Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

10% korting

op populaire wasmachine- en drogerkast

10% op populaire wasmachine- en drogerkast

Geldig t/m: 31 januari 2019

Eén van de populairste maatkasten, de kast voor de wasmachine en de droger. En als je naar de foto’s kijkt, spreekt dit voor zich. Een wasmachine en/of droger op comfortabele hoogte, veel ruimte om wasmiddel en andere spullen in op te bergen en dit alles in één mooi geheel. En de kast is helemaal naar wens en op maat te maken. Hoeveel planken, lades of deuren? Je bepaalt het helemaal zelf.  Wil je er ook graag nog een koelkast in kwijt? Geen probleem!

Deze maand krijg je 10% korting op deze wasmachinekast. Dus wacht niet langer en kom snel langs voor de wasmachine kast op jóuw maat!

Gespreid betalen

In samenwerking met Findio

Gespreid betalen met Findio

In samenwerking met onze partner Findio, kun je bij ons een compleet nieuw interieur aanschaffen dat je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervoegd inlossen.

Meer informatie vind je hier

Rekenvoorbeeld
Wil je graag shutters laten plaatsen in je gehele woonkamer? Dan kost dit je bijvoorbeeld € 5000,- of € 97,20 per maand als je kiest voor gespreid betalen.