Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

15% korting

Op alle pvc vloeren van Moduleo

Korting op alle pvc vloeren van Moduleo

Geldig t/m: 31 oktober 2019

Droom jij over een mooie visgraatvloer of misschien wel een moderne pvc vloer voorzien van een uniek design? Profiteer dan in de maand oktober van 15% korting op de gehele Moduleo collectie pvc vloeren. Welke woonruimte ga jij aanpakken?

Kom snel langs één van onze winkels bij jou in de buurt en profiteer deze maand nog!

20% korting

Op plissés en duettes uit de Aanhuis collectie

Duettes van Aanhuis

Raamdeco actie: Plissés & duettes

Geldig t/m: 31 oktober 2019

In de maand oktober ontvang je 20% korting op alle plissés en duettes uit de Aanhuis collectie. Breng je woonruimtes weer tot leven in jouw gewenste woonstijl. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties met de duettes en plissés

Zien we jou binnenkort in één van onze winkels om samen sfeervolle raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken?

10% korting

Op laminaatvloeren van Berry Alloc

Korting op laminaat vloeren

Geldig t/m: 31 oktober 2019

Deze maand ontvang jij 10% korting op laminaatvloeren Grand Avenue collectie van Berry Alloc. De laminaatvloer van Berry Alloc is van speciaal ontworpen laminaat, die garant staat voor kwaliteit. Niet van het écht te onderscheiden en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

In de maand oktober met wel 10% korting! Van licht tot donker, voor elke woning is er een bijpassende laminaatvloer. 

Zien we jou binnenkort in onze winkel?

Gratis Hub Kit

bij drie PowerView® aangestuurde producten

Gratis Hub Kit bij drie PowerView® producten

Geldig t/m: 07 november 2019

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Tot 7 november ontvang je bij drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. €229,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvangt de klant remote kit t.w.v. €71,- gratis. 

PowerView® aangestuurde producten zijn: Luxaflex Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Houten jaloezieën, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm) en Verticale Jaloezieën.

  Actie: shutters

  Iedere 5e m2 shutters van Blend gratis

  Shutters Blend

  5e m2 Blend shutters gratis

  Geldig t/m: 31 oktober 2019

  Deze maand kan jij profiteren van deze scherpe actie op de shutters van Blend. Je krijgt namelijk iedere 5e m2 gratis van de op maat gemaakte shutters van Blend. Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Ben jij al voorbereid op de winter? 

  Laat je adviseren en inspireren in één van onze winkels en laat jouw woning weer stralen met de shutters van Blend.

   

  40% korting

  Op alle accessoires voor een inloopkast

  Korting op luxe accessoires bij een inloopkast op maat

  Geldig t/m: 31 oktober 2019

  Een inloopkast is op zich al een luxe, maar het kan nog luxer! Heb jij de inloopkast op maat van jouw dromen gevonden? Dan krijg je 40% korting op luxe accessoires zoals lades, spiegels, manden, schoenenrekken etc.

  Creëer jouw eigen kast op maat bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Wij tekenen jouw ideale kast uit met een 3D-tekenprogramma, waardoor je direct een goed beeld hebt van hoe je kast er straks uit komt te zien. 

  Laat je inspireren bij een winkel bij jou in de buurt!

  30% korting

  Op batterijmotoren van elektrische raamdecoratie

  Actuele acties december rolgordijnen aanhuis - Woninginrichting-Aanhuis.nl

  Korting op batterijmotoren + gratis afstandsbediening

  Geldig t/m: 31 oktober 2019

  In de maand oktober profiteer je van 30% korting op batterijmotoren bij gemotoriseerde uitvoeringen vouwgordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën van Inside + gratis afstandbediening. Geef jouw woonruimte sfeer en profiteer van het gemak om de sfeervolle raamdecoratie van Inside op afstand te bedienen. 

  Een aanbieding om de zomer goed mee af te sluiten. Kom gerust in één van onze winkels bij jou in de buurt om je te laten inspireren en adviseren over elektrische raamdecoratie. 

   

  15% korting

  Op 10 luxe design gordijnen van Holland Haag

  15% korting op 10 luxe design gordijnstoffen

  Geldig t/m: 31 oktober 2019

  Deze maand 15% korting op 10 luxe design gordijnstoffen van Holland Haag! De collectie bestaat uit bijzondere stoffen gemaakt van hoogwaardig garen waardoor de gordijnen prachtig geplooid kunnen worden. 

  Gordijnen zijn heel belangrijk voor de bepaling van de sfeer in de woning, maar ook akoestisch kunnen gordijnen een belangrijke positieve bijdrage leveren in de woonkamer. Ben jij al klaar voor de winter? 

  Tot snel in één van onze winkels bij jou in de buurt.