Luxaflex® elektrisch bedienen

Hoe ideaal: je raamdecoratie bedienen met een app op je smartphone. Het kan met Luxaflex Powerview®. Zo hoef je niet meer van de bank af om te zorgen voor meer privacy, of gewoon aan tafel blijven zitten als de zon net iets teveel in je gezicht schijnt. Hét luxe bedienen van de tijd van nu, elektrisch met je mobiele telefoon. Luxaflex Powerview® is toe te passen op bijna elk product van Luxaflex. Dus kom snel naar onze winkel en laat je adviseren en inspireren. 


Luxaflex bedienen met je smartphone - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex bedienen met je smartphone - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Eigen scènes met Powerview®

Ook als je niet thuis bent kan je van te voren instellen of je raamdecoratie dicht of open moet, of juist omhoog of omlaag. Stel je eigen scènes in voor in de ochtend en zorg ervoor dat je raamdecoratie gesloten is als je niet thuis bent. Speel ermee als je op vakantie bent om inbrekers buiten te houden. Met deze scènes haal je helemaal het gemak in huis. Zo kan je, ook als je niet thuis bent, bepalen of je raamdecoratie open of dicht moet. Ook als je flexibele scènes in wilt stellen, zoals bij ineens een hele zonnige dag. Hoe ideaal is het dan om vanaf je werk met je mobiel je raamdecoratie dicht te doen. Stel scènes in die bij jouw ritme passen en ervaar de luxe van Luxaflex® Powerview® op je mobiel. 

Luxaflex Powerview® is toe te passen op bijna elk product van Luxaflex. Dus kom snel naar onze winkel en laat je adviseren en inspireren. 

Vind een winkel
Producten
Diensten