Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Gratis Hub Kit

bij drie PowerView® aangestuurde producten

Gratis Hub Kit bij drie PowerView® aangestuurde producten

Geldig t/m: 15 november 2018

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Hij slaat aangepaste instellingen op en activeert programmeringen. Hierdoor is het mogelijk om raambekleding met smart devices zoals een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App.

Van 15 oktober t/m 15 november ontvang je bij drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. 229,- cadeau.
PowerView® aangestuurde producten zijn: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Roman Shades, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm), Verticale Jaloezieën en Luxaflex® Rolgordijnen.

  10% korting

  op de horren van Luxaflex

  10% korting op horren van Luxaflex

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Het is je vast niet ontgaan, de wintermuggenplaag. Door de toenemende warmte gaat de mug niet meer in winterrust. Sterker nog, hoe warmer de winters, hoe actiever de muggen. Dat is iets wat je lastig tegen kunt gaan. Wat je wel tegen kunt gaan, is dat deze muggen zich in jouw slaapkamer bevinden! Sla je slag en scoor deze maand horren met 10% korting! Hiermee geniet je nu én in de zomer van een mugloze woning.

  15% korting

  op de populaire duettes en plissés van B&C

  15% korting op duettes & plisségordijnen

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Duettes & plissés zijn populair en dat is niet voor niks. Zo heb je verschillende bedieningsmogelijkheden, verschillende vormen van transparanties en kun je deze raamdecoratie met de top down - bottom up functie op verschillende plekken van je raam hangen. Duettes en plisségordijnen hebben een isolerende werking tegen kou én tegen warmte en zijn dus voor elk seizoen geschikt. Benieuwd naar de perfecte duette of het perfecte plisségordijn voor jouw woning? Kom dan eens langs bij ons in de winkel en profiteer deze maand van 15% korting! 

  25% korting

  Op houten jaloezieën

  25% korting op luxe Aanhuis houten jaloezieën

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we willen zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Verkrijgbaar in vele kleuren, opties en lamelopties. En de actie is ook geldig op de tilt-only elektrische bediening! Onze medewerkers komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. En uiteraard monteren we de producten ook netjes voor je. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel?

  20% korting

  op horizontale & verticale jaloezieën

  Aluminium jaloezieën met korting

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen of draaien dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Ze zijn er in verschillende kleuren en materialen én deze maand met extra korting! In de maand februari ontvang je 20% korting op de aluminium variant van onze horizontale én verticale jaloezieën van de Aanhuis collectie. Interesse? Maak hier een afspraak met onze adviseur!

  Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

  Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

  Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

  25% korting

  op 10 dessins uit de Malgas collectie

  25% korting op visgraat PVC vloeren

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  PVC vloeren zijn ongekend populair, dat is inmiddels wel bekend. Waar voorheen nog vaak voor het traditionele houtdessin werd gekozen, zien we nu ook vaker de steendessins en verschillende houtmotieven terug. Wil je van je vloer graag een echte eyecather maken? Kijk dan eens naar de visgraat vloer! Onze Malgas-collectie is een pvc-vloer met visgraatmotief, verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. En deze maand met wel 25% korting! Van dark grey tot warm brown, voor elke woning is er een bijpassende Malgas vloer. Kom snel langs in de winkel om deze 10 mooie nieuwe vloeren te bekijken. 

  Gratis ondervloer

  bij Deriba laminaat

  Deriba laminaat, € 19,95 per m2 én met gratis ondervloer!

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  De Deriba laminaat vloer is een populaire vloer binnen de Aanhuis collectie, vooral vanwege de natuurgetrouwe dessins. Laminaat planken, met de look van een echte eikenhouten vloer. De Deriba is in diverse kleuren verkrijgbaar, van licht naturel eiken tot donker gerookt eiken. En deze maand ontvang je bij aanschaf van dit prachtige laminaat een gratis ondervloer!

  Bekijk hier een aantal kleuren waarin Deriba verkrijgbaar is of kom langs in onze winkel.

  10% korting

  op de Eternity collectie in XL uitvoering

  10% korting op XL laminaat Eternity

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  De Eternity is een bijzondere collectie binnen de laminaatvloeren. De structuur van de toplaag, de echt houtkleuren, de v-groeven; niemand zal denken dat je laminaat in je woning hebt liggen. Deze vloer is zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud en zelfs spatwaterbestendig, waardoor je deze laminaatvloer ook in de keuken of wasruimte kunt leggen. De planken zijn 2mm dik en ruim 2 meter lang. Profiteer nu van 10% korting op deze mooie collectie! Bekijk alle eigenschappen hier.

  21% korting

  op 15 kleuren schuifdeuren

  21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op 15 verschillende kleuren schuifdeuren. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies in de winkel. 

  Gespreid betalen

  In samenwerking met Findio

  Gespreid betalen met Findio

  In samenwerking met onze partner Findio, kun je bij ons een compleet nieuw interieur aanschaffen dat je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervoegd inlossen.

  Meer informatie vind je hier

  Rekenvoorbeeld
  Wil je graag shutters laten plaatsen in je gehele woonkamer? Dan kost dit je bijvoorbeeld € 5000,- of € 97,20 per maand als je kiest voor gespreid betalen.

  15% korting

  op de Moduleo Select pvc vloeren

  15% korting op de Moduleo Select collectie

  Geldig t/m: 28 februari 2019

  Een pvc vloer heeft vele voordelen. Onderhoudsvrij, geen last van krassen, geluidsdemping etc. Maar je wil natuurlijk wel graag de uitstraling van een authentieke stenen of houten vloer. Speciaal voor die wens heeft Moduleo de Select collectie ontworpen. Met een ruime keuze aan hout- en steeneffecten en met slijtvaste en vlekbestendige Protectonite-laag. 

  Deze maand krijg je 15%  korting op deze prachtige collectie van Moduleo. Lijkt dit je wat? Kom dan snel langs in onze winkel!