Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

All in prijs van €49,95,- per m2

Complete vloerverwarmingsinstallatie

Vloerverwarmingsinstallatie voor € 49,95,- per m²

Geldig t/m: 31 mei 2018

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra hoeft niet duur te zijn, blijkt wel uit onze vloerverwarmingdeal!

In deze deal zit onder andere:

• De opname vloer en beoordeling bestaande cv installatie bij jou thuis.
• Infrezen sleuven en plaatsen vloerverwarmingsbuizen.
• Buizen om de 10 cm ten behoeve van hoofdverwarming plaatsen verdeelpomp en temperatuurregelaar.
• Installeren en in werking stellen vloerverwarming.
• Dichtzetten sleuven met snelcement van een topmerk.
• 10 jaar garantie met gevolgschade.

De hele deal is bij Woninginrichting-Aanhuis.nl slechts € 49,95,- per m². Kom langs bij één van onze winkels of neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

*prijs onder voorbehoud van werkelijk aantal m2 en situatie installatie en ondervloer. 

Korting op tapijt

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Geldig t/m: 30 september 2018

Tapijt met de uitstraling van luxe comfort en sfeer. De tapijtcollectie Sachalin heeft een prachtige gesneden pool, half hoog en compact geweven. Het kleurenpallet bestaat uit vele warme maar ook trendy tinten. En omdat je tapijt niet alleen moet zien, maar zeker ook moet voelen, nodigen wij je van harte uit om deze collectie in onze showroom te bekijken. Bij een minimale afname van 5 meter ontvang je 20% korting op het gehele aanschafbedrag van deze mooie tapijtcollectie.

Minimaal 20% korting op pvc-vloeren

Beste kwaliteit voor de beste prijs

actie pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De beste kwaliteit pvc-vloeren voor de beste prijs

Geldig t/m: 30 september 2018

Droom je al tijden over een nieuwe vloer? Dan is dit hét moment om daar werk van te maken met onze acties op verschillende pvc-vloeren!

Je krijgt namelijk de hele maand september tot wel 25% korting* op de pvc-vloeren van Aanhuis! 

Onze pvc-vloeren zijn kwaliteitsvloeren met dikke toplaag en te verkrijgen in vele kleuren en dessins die niet van echt hout zijn te onderscheiden. 


*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Basis-interieurcoach

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieurcoach

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurcoaches gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier. 

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

Kasten-evenement

Jouw ideale kast met extra fabriekskorting

Schuifdeurkasten op maat

Kasten-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier

Basis-interieuradvies

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieuradvies

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier

4 halen = 3 betalen

Tijdens deze actie, krijg je bij aankoop van 3 Luxaflex® screens een vierde Luxaflex® screen gratis.

4e Luxaflex® Screen geheel gratis

Geldig t/m: 15 oktober 2018

Heb je meerdere screens nodig? Dan is dit jouw actie! op alle Luxaflex® Screens geldt van 15 september tot 15 oktober de actie 4 halen = 3 betalen.

Luxaflex® Screens biedt een uitgebreide keuze voor jouw ramen in diverse soorten, modellen en opties. Zo combineert u vorm en functie optimaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, Het is duurzaam en deze vorm van zonwering is toepasbaar in tal van situaties. Vraag de advieseur in de winkel naar de mogelijkheden en de actie voorwaarde

4 halen = 3 betalen

op houten en aluminium jaloezieën

4 halen = 3 betalen op houten en aluminium jaloezieën

Geldig t/m: 30 september 2018

Heb je meerdere jaloezieën nodig? Dan is dit een leuke actie! Zowel op de houten als op de aluminium jaloezieën geldt de komende maand 4 halen = 3 betalen.
Houten jaloezieën hebben een warme, exclusieve uitstraling. Ze zijn van speciaal hout gemaakt zodat ze licht zijn van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Ook de aluminium variant is zeker het overwegen waard. Alle jaloezieën zijn in verschillende varianten beschikbaar en kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Lees hier meer over jaloezieën of maak direct een afspraak in de winkel!

 

4 halen = 3 betalen

Op vouwgordijnen van Inside

Vouwgordijnen van Inside 4 halen = 3 betalen

Geldig t/m: 30 september 2018

Vouwgordijnen zijn een praktische oplossing voor ieder raam. Ze zijn er van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Daarnaast geeft deze vorm van raamdecoratie je interieur een warme uitstraling.
De vouwgordijnen van Inside zijn absoluut de meest bijzondere in de markt. Tot zelfs 10 meter breed kunnen deze gordijnen uit 1 stuk op maat gemaakt worden. Deze gehele maand geldt op alle vouwgordijnen van Inside 4 halen, 3 betalen.
Maak snel een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt om onze collectie vouwgordijnen te komen bekijken.

 

Hoge zomerkortingen

op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades

Hoge zomerkortingen op rolgordijnen en multishades

Geldig t/m: 30 september 2018

Het is prachtig weer in Nederland deze zomer. Heel fijn natuurlijk, maar het zorgt ook voor veel zonlicht en warmte in je woonkamer en slaapkamer. Om het lekker koel te kunnen houden in je huis, hebben wij een leuke zomeractie op onze raamdecoratie. Zo krijg je 20% korting op multishades en zelfs 25% korting op rolgordijnen ! Met deze raamdecoratie hou je (naar wens gedeeltelijk) het licht en de bijbehorende warmte uit de kamer. Uiteraard komen onze vakmensen bij jou thuis opmeten.

15% korting

op duettes en plissés

15% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 30 september 2018

Duettes en plissés, het is ontzettend fijne raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties. Dit is ook te beïnvloeden door de plaats, boven in je raam, onderin of juist in het midden? Het is allemaal mogelijk met de top down - bottom up functie.

Deze maand ontvang je 15% korting op alle duettes en plissés van de Styling collectie. Kom snel langs in één van onze winkels om de perfecte raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken!

Gespreid betalen

In samenwerking met Findio

Gespreid betalen met Findio

In samenwerking met onze partner Findio, kun je bij ons een compleet nieuw interieur aanschaffen dat je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervoegd inlossen.

Meer informatie vind je hier

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.