Minimaal 20% korting op pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn populair, ze hebben de uitstraling van een houten vloer maar zijn toch erg onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben we een uitgebreide collectie van pvc-vloeren in diverse dessins en kleuren. Kom één van onze winkels bezoeken en laat je adviseren over een passende vloer. Deze maand zijn er meerdere collecties in de aanbieding! 


pvc-vloeren actie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
pvc-vloeren actie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De beste schilders staan in onze Aanhuis collectie centraal voor de beste pvc-vloeren. Onze vloeren zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en te verkrijgen in diverse dessins en vele kleuren.

De pvc-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd; nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2. De Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo vloeren hebben een toplaag van 0.30 mm. En ze zijn deze maand afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2. 


pvc-vloeren actie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
pvc-vloeren actie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De Transform collectie van Moduleo bestaat uit bijzondere pvc-vloeren van de hoogste kwaliteit, waarbij alle kleuren en dessins niet van echt hout te onderscheiden zijn. De vloeren van Moduleo hebben zich al jaren bewezen als zeer goede kwaliteit en ze worden volgens de strikte Europese richtlijnen geproduceerd. 

Deze maand kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren bij alle Woninginrichting-Aanhuis winkels. Maak snel een afspraak in de winkel en informeer naar de voorwaarden.Vind een winkel
Producten
Diensten