Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

PVC actie

Beste kwaliteit, voor de laagste prijs

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Geldig t/m: 31 mei 2018

In de maand mei bieden wij PVC vloeren van de beste kwaliteit aan, voor de laagste prijs. De PVC vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk afgeprijsd van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm. Deze zijn in de maand mei afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2.

All in prijs van €49,95,- per m2

Complete vloerverwarmingsinstallatie

Vloerverwarmingsinstallatie voor € 49,95,- per m²

Geldig t/m: 31 mei 2018

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra hoeft niet duur te zijn, blijkt wel uit onze vloerverwarmingdeal!

In deze deal zit onder andere:

• De opname vloer en beoordeling bestaande cv installatie bij jou thuis.
• Infrezen sleuven en plaatsen vloerverwarmingsbuizen.
• Buizen om de 10 cm ten behoeve van hoofdverwarming plaatsen verdeelpomp en temperatuurregelaar.
• Installeren en in werking stellen vloerverwarming.
• Dichtzetten sleuven met snelcement van een topmerk.
• 10 jaar garantie met gevolgschade.

De hele deal is bij Woninginrichting-Aanhuis.nl slechts € 49,95,- per m². Kom langs bij één van onze winkels of neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

*prijs onder voorbehoud van werkelijk aantal m2 en situatie installatie en ondervloer. 

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

25% korting

Op houten jaloezieën

25% korting op luxe Aanhuis houten jaloezieën

Geldig t/m: 31 mei 2018

Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we wil zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Verkrijgbaar in vele kleuren, opties en lamelopties. Onze medewerkers komen gratis bij u thuis om de ramen op te meten. En uiteraard monteren we de producten ook netjes voor je. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel? 

2e jaloezie 50% korting

Op aluminium horizontale jaloezieën

50% korting op iedere 2e aluminium jaloezie

Geldig t/m: 31 mei 2018

In de maand mei ontvang je maar liefst 50% korting op iedere 2e horizontale aluminium jaloezie uit de Aanhuis collectie. En dat is super, want deze collectie bevat zoveel verschillende dessins en kleuren, dat er voor iedereen de perfecte match tussen zit. Deze jaloezieën worden op maat gemaakt, inclusief onze meet & montage service. 

15% korting

Op Aanhuis duettes & plisségordijnen

15% korting op Aanhuis-collectie duette- & plisségordijnen

Geldig t/m: 31 mei 2018

In de maand mei ontvang je maar liefst 15% korting op de Aanhuis-collectie duette- en plisségordijnen. En de keuze is reuze. Verkrijgbaar in vele hippe en trendy kleuren. Ook handig zijn natuurlijk de handige bedieningsvormen, zoals een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord of een eindlooskoord. plisségordijnen zijn ook electrisch bedienbaar.  

Kom snel langs in een van onze showrooms, dan laten we je graag alle mogelijkheden zien. En vergeet onze meet-& montageservice niet. 

Maatwerk kasten

schuifdeur- draaideur en inloopkasten

Wij hebben een ruim assortiment maatwerk kasten

Geldig t/m: 31 mei 2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers.

Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer of een andere ruimte. Aan de hand van een tekening of maatvoering ontwerpen wij de ideale kast voor jou. Deze kast zal vervolgens door ons worden gemonteerd. 

Kijk ook eens naar alle kasten die wij hebben geleverd voor het TV programma VTwonen. Bijvoorbeeld onze prachtige kast in Oostzaan of de op maat gemaakt tv kast in Castricum of de fantastische kast in Heiloo
 

Gordijn-collectie Cachet

akoestisch en sfeer bepalend

Nieuw | De gordijncollectie Cachet

Geldig t/m: 31 mei 2018

Gordijnen zijn heel belangrijk voor de bepaling van de sfeer in de woning, maar ook akoestisch kunnen gordijnen een belangrijke positieve bijdrage leveren in de woonkamer. Raamdecoratie in combinatie met gordijnen wordt heel veel toegepast. Het functionele en strakke karakter van de raamdecoratie kan afgewisseld worden met de sfeervolle voiles en/of vitrages.

Kom eens kijken naar onze prachtige nieuwe Cachet Collectie, bijzondere stoffen gemaakt van hoogwaardig garen waardoor de gordijnen prachtig geplooid kunnen worden.