Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

4 halen 3 betalen

Schuifdeurkasten met lakglazen deuren

Eén deur gratis, bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas

Geldig t/m: 31 juli 2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer kunnen wij voor je maken en monteren. Tijdens de maand juni profiteer je van onze interessante fabrieksactie: bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas krijg je 1 deur volledig gratis. 
 

Kasten-evenement

Jouw ideale kast met extra fabriekskorting

Schuifdeurkasten op maat

Kasten-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier

Basis-interieuradvies

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieuradvies

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier

Basis-interieurcoach

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.

Basis interieurcoach

Geldig t/m: 31 december 2018

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurcoaches gebruiken? Maak dan een afspraak in je eigen vertrouwde winkel voor een kenninsmakingsadvies met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen

Meer informatie en alle data vind je hier. 

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

15% korting

op duettes en plissés

15% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 30 september 2018

Duettes en plissés, het is ontzettend fijne raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy kun je kiezen voor verschillende vormen van transparanties. Dit is ook te beïnvloeden door de plaats, boven in je raam, onderin of juist in het midden? Het is allemaal mogelijk met de top down - bottom up functie.

Deze maand ontvang je 15% korting op alle duettes en plissés van de Styling collectie. Kom snel langs in één van onze winkels om de perfecte raamdecoratie voor jouw woning uit te zoeken!

Korting op tapijt

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Geldig t/m: 30 september 2018

Tapijt met de uitstraling van luxe comfort en sfeer. De tapijtcollectie Sachalin heeft een prachtige gesneden pool, half hoog en compact geweven. Het kleurenpallet bestaat uit vele warme maar ook trendy tinten. En omdat je tapijt niet alleen moet zien, maar zeker ook moet voelen, nodigen wij je van harte uit om deze collectie in onze showroom te bekijken. Bij een minimale afname van 5 meter ontvang je 20% korting op het gehele aanschafbedrag van deze mooie tapijtcollectie.

25% korting

Beste kwaliteit, voor de laagste prijs

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Geldig t/m: 31 augustus 2018

De PVC vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd; nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm. Deze zijn in de maand juni afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2. 

20% korting

op de MOODS-collectie

20% korting op de MOODS-collectie

Geldig t/m: 31 augustus 2018

Deze collectie PVC-vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of de hexagon. Daar komt bij dat PVC-vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, met een harde toplaag. Geen wonder dat PVC-vloeren zo enorm populair zijn op het moment.

In de maand augustus kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren. Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak hier een afspraak.

Tot 25% korting

op horizontale jaloezieën

Jaloezieën met korting

Geldig t/m: 31 augustus 2018

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met horizontale jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Ze zijn er in verschillende materialen én vanwege het mooie weer deze maand met extra korting! In de maand augustus ontvang je 20% korting op de aluminium variant en zelfs 25% korting op de houten versie van onze Aanhuis collectie. Interesse? Maak hier een afspraak met onze adviseur!

20% korting

op alle shutters

20% korting op alle shutters

Geldig t/m: 31 augustus 2018

Met shutters heb je niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. In juli en augustus krijg je bij ons 20% korting op de shutters van Blend® in de houtsoorten Basswood en Ashwood. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing.

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.