Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

4 halen = 3 betalen

Uit de Allure collectie

Glazen schuifdeuren | actie | woninginrichting-aanhuis.nl

4 glazen schuifdeuren halen, 3 betalen!

Geldig t/m: 31 december 2019

Woninginrichting-Aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende kasten op maat, zoals schuifdeur- en draaideurkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachine-, boeken- en tv-kasten voor in de woonkamer. Of ... misschien wel een inloopkast op maat. 

In de maand december profiteer je van onze interessante kortingen: bij aanschaf van 4 luxe glazen schuifdeuren uit de Allure collectie krijg je 1 deur volledig gratis!

Zien we jou binnenkort bij ons in de winkel?  

20% korting

Op rol-, vouwgordijnen en multishades

rolgordijn actie aanhuis collectie

20% korting op rol-, vouwgordijnen en multishades

Geldig t/m: 31 december 2019

In de maand december hebben wij 20% korting op álle multishades, rolgordijnen en vouwgordijnen uit de Aanhuis collectie. Raamdecoratie is er in vele soorten en kleuren. 

Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt. Het kan allemaal met de raamdecoratie uit de Aanhuis collectie. 

Ook voor het op maat maken van jouw raamdecoratie komen onze vakmannen graag bij je langs. Zien we jou binnenkort in één van onze winkels bij jou in de buurt

 

50% korting

Op het leggen van de nieuwe collectie vinylvloeren

vinylvloeren | actie | woninginrichting-aanhuis.nl

50% korting op het leggen van visgraat vinylvloeren

Geldig t/m: 31 december 2019

Altijd een visgraat vloer willen hebben? Dit is je kans! Je krijgt namelijk deze maand 50% korting op het leggen van deze nieuwe collectie Aanhuis vinylvloeren.

De vinylvloeren bestaan uit schitterende visgraatmotieven en hebben een uniek design. Ook is het vinyl zeer gebruiksvriendelijk. Profiteer in de maand december van korting op het leggen van deze prachtige nieuwe vinylvloeren.

Kom snel langs één van onze winkels bij jou in de buurt. Welke woonruimte ga jij aanpakken?

15% korting

Op pvc vloeren uit de Aanhuis collectie

pvc vloeren | actie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op pvc vloeren

Geldig t/m: 31 december 2019

Deze maand ontvang jij 15% korting op pvc vloeren in visgraatmotieven uit de Paquetry collectie en 16 kleuren pvc vloeren uit de Schilders collectie van Aanhuis. De pvc vloeren zijn van uitzonderlijke kwaliteit en geven sfeer aan ieder interieur. Niet van het écht hout te onderscheiden en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Ben jij al een beetje voorbereid op de winter? Denk aan lekker warme voeten d.m.v. vloerverwarming of een donkere hout-look pvc vloer voor een knisperende openhaard. Waar word jij blij van? Onze specialisten adviseren je graag! 

15% korting

Op 10 stijlvolle gordijnstoffen van Holland Haag

Actie | Gordijnstoffen | Holland Haag | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op 10 stijlvolle gordijnstoffen

Geldig t/m: 31 december 2019

De collectie bestaat uit bijzondere stoffen gemaakt van hoogwaardig garen, waardoor de gordijnen prachtig geplooid kunnen worden. De stoffen waarop deze korting geldt: Yves, Rome, Athene, Coco, Champ, London, New York, Paris en 2 soorten van Zurich.

Gordijnen zijn bepalend voor de sfeer van de woning, maar ook akoestisch kunnen gordijnen een belangrijke positieve bijdrage leveren in de woonkamer. Welke soort gordijnen past het best bij jouw woonstijl? 

Deze maand 15% korting op 10 stijlvolle gordijnstoffen van Holland Haag! Tot snel in één van onze winkels bij jou in de buurt.