Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Kasten-evenement

Jouw ideale kast met extra fabriekskorting

Schuifdeurkasten op maat

Kasten-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Op diverse data en locaties houden wij een exclusieve 'kastendag'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een grote groep specialisten klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken en zo jouw droomkast uitzoeken.

Meer informatie en alle data vind je hier

4 halen 3 betalen

Schuifdeurkasten met lakglazen deuren

Eén deur gratis, bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas

Geldig t/m: 30 juni 2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer kunnen wij voor je maken en monteren. Tijdens de maand juni profiteer je van onze interessante fabrieksactie: bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas krijg je 1 deur volledig gratis. 
 

Shutter-evenement

Alle informatie over shutters & aantrekkelijke korting

Shutter-evenement

Geldig t/m: 31 december 2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

25% korting

Beste kwaliteit, voor de laagste prijs

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Geldig t/m: 30 juni 2018

De PVC vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd; nu van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm. Deze zijn in de maand juni afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2. 

25% korting

Op de Aanhuis collectie

25% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades

25% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades

Geldig t/m: 30 juni 2018

De maand juni heeft wat moois te bieden. Maar liefst 25% extra korting op de rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van de Aanhuis-collectie. Uiteraard worden deze op maat gemaakt en zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren, opties en en verschillende soorten stof. Onze medewerkers komen de maten gratis bij je thuis opnemen, waarna onze monteurs de producten netjes komen afmonteren. 

20% korting

Ook op de bijpassende decoratiekussens

20% korting op de gehele gordijn collectie van ByTzum

Geldig t/m: 30 juni 2018

Naast het plaatsje Tzum kennen we natuurlijk ook de prachtige gordijncollectie ByTzum. Deze trendy en hippe gordijncollectie is bij ons verkrijbaar. Naast de gordijnen kan je ook bijpassende decoratie kussens bestellen. De gordijnen worden uiteraard voor je opgemeten, geconfectioneerd en daarna vakkundig gemonteerd en je krijgt de hele maand juni 20% korting op de gehele gordijncollectie, maar ook op de decoratiekussens! 

10% korting

New Square & New Square Piazza

10% korting op PVC tegels van Green-Flor

Geldig t/m: 30 juni 2018

De PVC-tegels van Green-Flor zijn niet van echte keramische tegels te onderscheiden. De strakke en moderne kleuren gecombineerd met de grote maatvoeringen zoals 60x60 of 91x91 cm geven je interieur een stijlvolle en elegante uitstraling. Door het gebruikte materiaal voelt de tegel niet koud aan en is daardoor comfortabel in gebruik en ook nog eens uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Deze maand krijg je 10% korting op de vloeren uit de collecties New Square en New Square Piazza!

Luxaflex® 30% korting

Rolgordijn, Silhouette, Twist Shades of Facette Shades

2e product van Luxaflex® met 30% korting

Geldig t/m: 30 juni 2018

In de maand juni ontvang je maar liefst 30% korting op iedere 2e rolgordijn, Silhouette®, Twist Shades® of Facette Shades® van Luxaflex®. En dat is super, want er zijn zoveel verschillende dessins en kleuren, dat er voor iedereen de perfecte match tussen zit. Bovenstaande producten worden uiteraard op maat gemaakt en je kunt gebruik maken van onse meet- & montageservice.