Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren

voor € 58,95 per m2

Marmoleum Click I Duurzame vloeren I Woningirichting-Aanhuis.nl

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren €58,95 per m2

Geldig t/m: 31 mei 2021

De meest populaire marmoleum kleuren zijn nu ook exclusief verkrijgbaar in Marmoleum Click. Maar liefst 14 kleuren zoals Milk Chocolate, Paving, Lead, Alloy, Titanium, Duin en Leem.

Bij Woningrinchting-Aanhuis.nl zijn deze vloeren exclusief verkrijgbaar voor de unieke prijs van €58,95 per m2. Marmoleum Click is daarnaast ook een duurzame vloer. Deze is volledig CO2 neutraal geproduceerd in ons eigen land door Forbo. Maak hier een afspraak in de winkel.

Unieke en exclusieve kurk vloeren collectie

bij Woninginrichting-aanhuis.nl

CorQ I Duurzame vloeren I Woningirichting-Aanhuis.nl

Unieke en exclusieve kurk vloeren collectie; CorQ

Geldig t/m: 31 mei 2021

Wij nemen duurzaamheid heel serieus en hebben daarom een unieke kurk collectie samengesteld. Deze CorQ collectie is CO2 neutraal geproduceerd in Europa met duurzame en ecologische grondstoffen. Kurk biedt comfort en heeft een hele goede akoestiek.

Verkrijgbaar in een natuurlijke kurk kleur en door de unieke 3D printtechnologie ook in trendy eiken kleuren. Deze vloeren komen uit de CorQ serie van het merk Blauw en zijn exclusief verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl vanaf € 58,95 per m2. Maak hier een afspraak in de winkel.

20% korting

Op houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie

Houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis collectie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op houten en aluminium jaloezieën

Geldig t/m: 31 mei 2021

Voorjaar, tijd voor nieuwe raamdecoratie? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ontvang je in mei 20% korting op jaloezieën van Aanhuis. Haal het daglicht door de gekantelde lamellen naar binnen en sluit de blikken van voorbijgangers buiten met jaloezieën.

Kies je voor houten jaloezieën? Die passen perfect bij een natuurlijke woonstijl. Of valt je keuze op aluminium jaloezieën, bijvoorbeeld in zwart, omdat je donkere kozijnen hebt? Maak dan een afspraak in de winkel.

15% korting op motoren

van elektrische raamdecoratie van de Aanhuis collectie

Multisol elektrische raamdecoratie actie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% Korting op motor elektrische raamdecoratie van de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 31 mei 2021

Raamdecoratie kan tegenwoordig heel gemakkelijk elektrisch bedienbaar aangelegd worden. We werken met krachtige accu motoren die maandenlang werken en heel eenvoudig oplaadbaar zijn. Duurzaam en praktisch? Jazeker! Kostbaar? Nee, zeker niet… 

Profiteer nu van 15% korting op de motor van elektrische raamdecoratie van onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische raamdecoratie bij jou thuis? Maak hier een afspraak in de winkel.

50% korting op de tweede hor

van Luxaflex®

50% korting op de tweede hor van Luxaflex®

Geldig t/m: 21 mei 2021

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent helemaal klaar voor de zomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... 

Tot en met 21 mei ontvang je 50% korting op iedere tweede hor van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren, ook bij een combinatie van beide soorten horren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Maak hier een afspraak in de winkel.

10% korting op een inloopkast

En ontvang een gratis schoenenrek!

Inloopkast op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

10% korting op een inloopkast op maat!

Geldig t/m: 31 mei 2021

Ben jij toe aan meer opbergruimte voor jouw kleding? Wil jij jouw droom waarmaken en die inloopkast op maat? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 10% korting op een inloopkast op maat! En nóg leuker, je krijgt er een gratis schoenenrek cadeau bij! 

Dan wordt een inloopkast op maat erg interessant, vind je niet? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier een afspraak in de winkel.

iedere 5e m2 geheel gratis!

Op alle Blend shutters

shutters | Blend | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bij aankoop van shutters van Blend® ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis!

Geldig t/m: 31 mei 2021

Populaire shutters met een stijlvolle karakter zijn een duurzame investering. Shutters hebben namelijk een zeer lange levensduur. Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. 

Hoe meer shutters, hoe hoger de korting. Bij aankoop van onze shutters ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis! Ontdek alle shutters hier. Maak hier een afspraak in de winkel.