Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren

voor € 58,95 per m2

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren €58,95 per m2

Geldig t/m: 31 juli 2021

De meest populaire marmoleum kleuren zijn nu ook exclusief verkrijgbaar in Marmoleum Click. Kies uit maar liefst 14 kleuren zoals: Milk Chocolate, Paving, Lead, Alloy, Titanium, Duin en Leem.

Bij Woningrinchting-Aanhuis.nl zijn deze vloeren van 'Blauw maakt gelukkig' exclusief verkrijgbaar voor de unieke prijs van €58,95 per m2. Marmoleum Click is daarnaast ook een duurzame vloer. Deze is volledig CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale footprint voor het milieu. Maak hier een afspraak in de winkel.

10% korting

op de nieuwe laminaat collectie van Aanhuis

10% korting op de nieuwe laminaat collectie van Aanhuis

Geldig t/m: 31 juli 2021

Laminaat. Onverwoestbaar sterk, watervast en gewoon net echt hout. Met in onze Aanhuis collectie twee nieuwkomers; Flora en Livia. 20 nieuwe vloeren met een matte toplaag.

In juli geven wij maar liefst 10% korting op deze nieuwe laminaat vloeren in de Aanhuis collectie. Maak hier een afspraak in de winkel.

Duurzame click vloeren van Blauw

nu verkrijgbaar vanaf €27,95 per m2

Organico I Duurzame vloeren I Woningirichting-Aanhuis.nl

Duurzame click vloeren verkrijgbaar vanaf €27,95 per m2

Geldig t/m: 31 juli 2021

Duurzaam geproduceerde vloeren hoeven niet duurder te zijn. Onze unieke Organico collectie bewijst dat! Organico bestaat uit vele hout kleuren en enkele tegeldessins. Deze vloeren worden C02 neutraal geproduceerd, zijn volledig watervast en hebben een zeer realistische oppervlakte structuur.

Een prachtige collectie passend bij de huidige trends. Deze Organico collectie is van het merk Blauw en is nu exclusief verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl vanaf € 27,95 per m2! 

Maak hier een afspraak in de winkel.

15% korting

op duettes en plissés van de Aanhuis collectie

15% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 31 juli 2021

Ben jij toe aan nieuwe raamdecoratie? Wat een geluk, in de maand juli hebben wij 15% korting op alle duettes en plissés uit de Aanhuis collectie.

Raamdecoratie is een must in jouw interieur! Duettes en plissés zijn mooi, geven privacy en gezelligheid. Met een ruime keuze aan stoffen, kleuren en dessins, kies jij altijd wat past bij jouw interieur. Daarnaast komen we ook nog eens bij jou in huis inmeten en monteren. 

Benieuwd naar onze collectie? Maak hier een afspraak in de winkel.

 

4 halen, 3 betalen

op alle elektrische raamdecoratie producten van de Aanhuis Collectie

4 halen, 3 betalen op alle elektrische raamdecoratie producten uit de Aanhuis collectie

Geldig t/m: 31 juli 2021

Met één druk op de knop je gordijnen besturen, geen koordbediening meer en zelf je tijd instellen wanneer je raamdecoratie open of dicht gaan. Jouw raamdecoratie via je mobiel bedienen; dat wil je toch ook? Deze maand ontvang je bij aankoop van 4 elektrische raamdecoratie producten van Bliss, het 4e product gratis. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische raamdecoratie bij jou thuis? Maak hier een afspraak in de winkel.

 

15% korting op smart home box

bij aankoop van Luxaflex elektrische raamdecoratie

15% korting op een smart home box van Slimmer wonen, bij Luxaflex elektrische raamdecoratie

Geldig t/m: 31 juli 2021

Op zoek naar elektrische raamdecoratie? Dan is deze actie iets voor jou! Want bij aankoop van elektrische raamdecoratie van Luxaflex, ontvang je nu 15% korting op een smart home box!

Bedien gemakkelijk je raamdecoratie hoe en wanneer jij dat wil. Meer weten? Maak hier een afspraak in de winkel.

 

10% zomer korting

op een kast op maat

10% zomerkorting op een kast op maat!

Geldig t/m: 31 juli 2021

Ben jij toe aan meer opbergruimte voor jouw kleding of een wasmachinekast in de bijkeuken? Wil jij jouw droom waarmaken en wil je die kast op maat? Dan hebben wij in de maand juli een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 10% zomerkorting op een kast op maat! 

Zo wordt een kast op maat wel heel erg aantrekkelijk! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier een afspraak in de winkel.