Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

4e Luxaflex® product gratis

4 halen = 3 betalen, het goedkoopste product gratis

Luxaflex raamdecoratie nu 4 halen 3 betalen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Luxaflex® raamdecoratie

Geldig t/m: 30 april 2021

Wil je nieuwe Luxaflex® raamdecoratie kopen? Je slaapkamer verduisteren met rolgordijnen, inkijk weren met duettes of sfeer creëren met houten jaloezieën - alles kan met de prachtige Luxaflex®. In april hebben wij een '4 halen 3 betalen' actie voor je want Luxaflex® bestaat 70 jaar!

Kies en combineer: rolgordijnen, Twists, vouwgordijnen, duettes, plissés, silhouettes, jaloezieën van houten of aluminium. In april koop je 3 raamdecoratie producten van Luxaflex® en je ontvangt het vierde, goedkoopste product gratis! Maak hier een afspraak in de winkel.

20% korting op duettes en plissés

van Aanhuis

Duettes en plisses | Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op duettes en plissés

Geldig t/m: 30 april 2021

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie? En mag de raamdecoratie praktisch en stijlvol zijn? Kies dan voor duettes of plissés. Raamdecoratie is een must in jouw interieur! Duettes en plissés zijn mooi, geven privacy en gezelligheid. Van boven naar onder en andersom bedienbaar, zo bepaal jij zelf hoeveel inkijk je geeft.      

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ontvang je in april 20% korting op de duettes en plissés van Aanhuis. Ben je benieuwd naar meer? Maak hier een afspraak in de winkel.

15% korting op motoren

van elektrische raamdecoratie van Aanhuis

Multisol elektrische raamdecoratie actie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% Korting op motor elektrische raamdecoratie van Aanhuis

Geldig t/m: 30 april 2021

Van verduisterende rolgordijnen tot duettes, de keuze aan raamdecoratie in effen kleuren of met prachtige dessins is groot. Daarbij kan je voor elektrische raamdecoratie te kiezen! 

In april profiteer je van 15% korting op de motor van elektrische raamdecoratie van ons Aanhuis merk. Jouw raamdecoratie via je mobieltje bedienen; dat wil je toch ook? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische raamdecoratie bij jou thuis? Maak hier een afspraak in de winkel.

50% korting op de tweede hor

van Luxaflex®

tweede hordeur of raamhor van Luxaflex 50procent korting | actie Woninginrichting-Aanhuis.nl

50% korting op de tweede hor van Luxaflex®

Geldig t/m: 15 mei 2021

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor de zomer. Zelfs op het gebied van horren is er tegenwoordig al zoveel keuze: verschillende soorten gaas, een vaste, scharnierende of een rolhor, wel of geen Poll-Tex® voor je raam... Maak een afspraak met onze adviseur voor advies over de beste horren voor jouw situatie. 

Vanaf 16 april t/m 15 mei ontvang je 50% korting op iedere tweede hor van Luxaflex®. Dit geldt voor raamhorren en deurhorren, ook bij een combinatie van beide soorten horren. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! Maak hier een afspraak in de winkel.

15% korting op visgraat pvc vloeren

uit de Parquetry collectie van Moduleo

Moduleo visgraat pvc vloeren Parquetry collectie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op visgraat pvc vloeren

Geldig t/m: 30 april 2021

Visgraat pvc vloeren zijn heel populair. En dat is niet zo gek, want ze zijn mooi en passen in elke woonstijl. Leverbaar in veel verschillende kleuren, dessins, maten en types.

De hele maand april bieden wij 15% korting op PVC visgraat vloeren uit de Parquetry collectie van Moduleo. Vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidabsorberend en makkelijk in onderhoud.

Waar wacht je nog op? Maak hier een afspraak in de winkel.

15% korting op nieuw laminaat

uit onze Aanhuis collectie: Flora en Livia

Laminaat Aanhuis collectie nieuwe vloeren Flora en Livia | Woninginrichting-Aanhuis.nl

15% korting op de nieuwe laminaat collectie van Aanhuis

Geldig t/m: 30 april 2021

Laminaat. Onverwoestbaar sterk, watervast en gewoon net echt hout. Met in onze Aanhuis collectie twee nieuwkomers; Flora en Livia. 20 nieuwe vloeren met een matte toplaag - welke Aanhuis laminaatvloer is jouw favoriet? 

In april geven wij maar liefst 15% korting op deze nieuwe laminaat vloeren in de Aanhuis collectie. Maak hier een afspraak in de winkel.

 

20% korting op montage- kosten

van je Allure of GAAF! woonkamer tv-kast of wandkast op maat

Allure en GAAF! woonkamer kast op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op montagekosten van een woonkamer tv-kast of wandkast van Allure en GAAF!

Geldig t/m: 30 april 2021

Wil je sfeer creëren in je woonkamer maar mis je de stijlvolle tv-kast of wandkast? Dan is de woonkamer kast op maat van Allure de ideale oplossing voor jou! De indeling en uitstraling bepaal je zelf.

En om het makkelijk te maken profiteer je in april van 20% korting op de montagekosten voor jouw individuele woonkamer wandkast of tv-kast op maat van Allure, ook uit de GAAF! collectie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier een afspraak in de winkel.