Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

Supreme Tex Back collectie vinyl

Tijdelijk voor €18,75 per m2

Vinyl Tex Back Cotap | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Nieuwe Supreme Tex Back collectie vinyl

Geldig t/m: 31 December 2021

Yes! De nieuwe vinyl Supreme Tex Back collecties is er! Super duurzaam, want deze vloeren zijn voor 95% gemaakt van gerecyclede petflessen. Krijg in de maanden november & december korting! Deze vloer is tijdelijk voor €18,75 per m2 verkrijgbaar. 

Een stoere betonlook of een natuurlijke houten vloer met het gemak van vinyl biedt veel voordelen. Welke vinyl vloer van Woninginrichting-Aanhuis is jouw favoriet? Kom ze bekijken in onze winkel. 

 

iedere 5e m2 geheel gratis!

Uit de Basswood & Abachi collectie

shutters | Blend | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bij aankoop van shutters van Blend® ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis!

Geldig t/m: 31 December 2021

Shutters met hun warme en stijlvolle karakter zijn perfect voor het creëren van jouw droominterieur. Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. 

Hoe meer shutters, hoe hoger de korting. Bij aankoop van Blend shutters uit de Basswood & Abachi collectie ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis! Maak hier een afspraak in de winkel.

20% korting

op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie

20% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis

Geldig t/m: 31 December 2021

Maak het gezellig in huis met onze prachtige collectie rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie. Met keuze uit verschillende kleuren, stoffen en dessins kies jij de raamdecoratie die past bij jouw woonwensen! 

Wil je graag meer weten? Onze adviseurs helpen je graag met het adviseren én inspireren. Maak hier een afspraak in de winkel.

10% korting op duurzame tegelvloer

Creatino van het merk Blauw maakt gelukkig

10% korting op duurzame tegelvloer Creatino

Geldig t/m: 31 December 2021

Ontdek onze Creatino vloeren zijn duurzame vloeren die geen schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast zijn deze vloeren volledig recyclebaar en verkrijgbaar in 14 verschillende prachtige tegellooks door een 3D-print. De Creatino collectie is van het merk Blauw en is exclusief verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl.

De duurzame vloeren van Blauw zijn CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale ecologische footprint. 

Ga voor duurzaam! Maak hier een afspraak in de winkel.

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren

voor € 62,95 per m2

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren €62,95 per m2

Geldig t/m: 31 December 2021

De meest populaire marmoleum kleuren zijn nu ook exclusief verkrijgbaar in Marmoleum Click. Kies uit maar liefst 14 kleuren zoals: Milk Chocolate, Paving, Lead, Alloy, Titanium, Duin en Leem.

Bij Woningrinchting-Aanhuis.nl zijn deze vloeren van 'Blauw maakt gelukkig' exclusief verkrijgbaar voor de unieke prijs van €62,95 per m2. Marmoleum Click is daarnaast ook een duurzame vloer. Deze is volledig CO2 neutraal geproduceerd en hebben een minimale footprint voor het milieu. Maak hier een afspraak in de winkel.

btw-korting tv kast

van Allure

btw-korting op een tv kast op maat

Geldig t/m: 31 December 2021

Genieten van je favoriete tv shows in stijl, met een tv kast op maat! En we hebben nu een mooie actie, je krijgt namelijk de hele maand december btw-korting op een tv kast op maat. Onze vakmensen ontwerpen en monteren jouw droomkast op maat.

Wil je alvast wat inspiratie op doen voor jouw nieuwe tv kast kijk dan eens bij onze afleveringen van vtwonen. Wij staan voor je klaar! Maak hier een afspraak in de winkel.

10% korting op pvc vloeren

van Green-flor

10% korting op pvc vloerencollectie van Geen-flor

Geldig t/m: 31 December 2021

De pvc vloeren collectie van Green-flor bestaat uit verschillende dessins, kleuren en looks. Ga voor wat jij mooi vindt en past bij jouw woonwensen. Vloeren van Green-flor worden gemaakt van de beste grondstoffen en zijn volledig recyclebaar.

Onze adviseurs en vakmannen helpen je graag bij het kiezen én leggen van jouw nieuwe vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier een afspraak.