Profiteer van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties die gelden bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels.

20% vroegboek korting

Op alle horren uit de Aanhuis collectie

Horren actie aanhuis collectie

20% vroegboekkorting op raam- en deurhorren

Geldig t/m: 30 juni 2019

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor de zomer. In de maand juni krijg je daarom 20% korting op alle horren voor ramen en deuren op maat uit de Aanhuis collectie.

Onze vakmannen maken voor elk raam en elke deur een passende hor. Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer! 

Korting op vloeren

Op pvc vloeren van Moduleo en het leggen van vinyl vloeren uit Aanhuis collectie.

Actie: Korting op vloeren

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Als je voor het visgraatmotief vinyl van Aanhuis collectie kiest, dan kies je voor een erg warme en modieuze sfeer. Deze maand ontvang je 50% korting op het leggen van een nieuwe vinylvloer met visgraatmotief. 

Ook op pvc vloeren uit de Select collectie van Moduleo hebben wij 15% korting (van € 30,99 voor € 26,34 per m2), kom snel langs in de winkel en profiteer deze maand nog van al onze kortingen. 

Korting op raam- decoratie

Aanhuis jaloezieën & Holland Haag gordijnen

Raamdeco actie: Korting op gordijnen en jaloezieën

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Deze maand hebben wij korting op verschillende raamdecoratie. Namelijk 20% korting op alle horizontale jaloezieën (zowel hout als aluminium) uit de Aanhuis collectie en 15% korting op 10 sfeervolle inbetween voiles en gordijnen uit de Holland Haag collectie. 

Ook zo gek op horizontale jaloezieën of gordijnen? Kom dan gauw langs in één van onze winkels. Want alleen in de maand augustus gelden deze kortingsacties. 

21% korting

Op verschillende kleuren schuifdeur(kasten)

21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten

Geldig t/m: 31 augustus 2019

Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op verschillende kleuren schuifdeur(kasten) van het merk Aktiekast, behalve wit. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. 

De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies bij een winkel in de buurt.