Radioacties

Heb je onze radiocommercial voorbij horen komen op je favoriete zender en wil je meer weten over de acties, dan kan dat hier. Wil je nog meer weten, dan ben je uiteraard ook altijd welkom in onze winkels. Daar kun je ook alle producten zien en geven we advies over wat nou echt bij jou past. 

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie


Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

Klik hier voor meer informatie

20% korting

op houten jaloezieën


20% korting op houten jaloezieën - Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op houten jaloezieën

Ze geven gelijk sfeer en warmte in je kamer: de houten jaloezieën van Aanhuis. Nu met 20% korting! Kom langs en bekijk zelf hoe mooi ze zijn. 

Klik hier voor meer informatie

20% korting

op raam- & deurhorren


20% korting op raam- & deurhorren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op raam- & deurhorren

De tijd van vliegende insecten komt er weer aan, en die kleine kriebelbeestjes heb je natuurlijk liever niet in je huis. Plaats daarom horren voor je ramen en deuren. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. En nu zijn de horren ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd. Laat die zomer maar komen!

Klik hier voor meer informatie

bedien je Luxaflex® raamdecoratie met je smartphone

Bedien je Luxaflex® raamdecoratie met je mobiel. Stel scènes in of bedien vanaf de bank je raamdecoratie. Simpel, gemakkelijk en helemaal van nu!


Luxaflex bedienen met je smartphone - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Luxaflex® elektrisch bedienen

Gemak dient de mens! En wat is er makkelijker dan vanuit je luie stoel, je raamdecoratie bedienen. Dat kan met de producten van Luxaflex. Wij vertellen je er graag meer over en laten je zien hoe gemakkelijk het werkt. 

Klik hier voor meer informatie