Radioacties

Heb je onze radiocommercial voorbij horen komen op je favoriete zender en wil je meer weten over de acties, dan kan dat hier. Wil je nog meer weten, dan ben je uiteraard ook altijd welkom in onze winkels. Daar kun je ook alle producten zien en geven we advies over wat nou echt bij jou past. 

20% korting

Op houten jaloezieën van Blend


20% korting op houten jaloezieën - Woninginrichting-Aanhuis.nl

20% korting op houten jaloezieën

Geldig t/m: 30 september 2019

Heb je onze mooie actie ook gehoord op de radio? En wil je nieuwe horizontale jaloezieën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Deze maand hebben wij 20% korting op horizontale jaloezieën van Blend. De jaloezieën geven jou de mogelijkheid om te spelen met licht. Wil je veel licht in je kamer, dan zet je de lamellen in de liggende stand. Wil je juiste weinig licht of inkijk, dan zet je de lamellen recht. Precies zoals jij het wil. 

Kom langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt en bekijk zelf hoe mooi ze zijn. 

Klik hier voor meer informatie

20% korting

Op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.


20% korting op raamdecoratie

Geldig t/m: 30 september 2019

Tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk op het gebied van raamdecoratie. Voor ieder raam of deur is er wel een oplossing. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt, met raamdecoratie maak jij je woonruimte af! Wij hebben deze maand 20% korting op alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en zien hoe makkelijk het werkt? Vind een winkel bij jou in de buurt en ontdek alle mogelijkheden. 

Klik hier voor meer informatie