Nieuwe afspraakmogelijkheden

Om je in deze bizarre tijd van corona goed en toch ook veilig te helpen, bieden we je 2 nieuwe mogelijkheden om toch het interieuradvies te ontvangen wat je van ons gewend bent. Dat kan gewoon in de winkel, of nu ook online met een video-afspraak. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! 

Optie 1: De winkel voor jou alleen

Ben je op zoek naar woninginrichting en wil je daar graag advies bij? Dan is een winkelbezoek bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zeker mogelijk. Maar in deze rare tijd kunnen wij ons voorstellen dat je het liefst niet in contact komt met meerdere mensen. Wij bieden je de zekerheid dat er naast de verkoopadviseur niemand anders in de winkel is. We spreken samen een tijdstip af en zorgen dat de winkel op dat moment alleen tot jouw beschikking staat. Er zijn dan geen andere klanten aanwezig. De adviseur of stylist helpt je bij het kiezen van bijvoorbeeld je vloer, raamdecoratie of geeft je interieuradvies. Dat alles op gepaste afstand van minimaal 1,5 meter. 

Uiteraard voldoen we verder aan alle richtlijnen die het RIVM stelt. We willen jou vragen om met maximaal 2 personen naar de winkel te komen. Vul het formulier in en kies de optie 'de winkel voor jou alleen'. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Optie 2: Een video-afspraak

Wil je toch liever thuis blijven, maar wel advies krijgen? Dan kan dat uiteraard ook. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak. Jij kunt aan de keukentafel plaatsnemen, maar de adviseur laat je stalen zien, kan een tekening maken etc.. Het lijkt net alsof jullie bij elkaar aan tafel zitten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

Kies bij het maken van de afspraak voor 'video-afspraak' en we nemen snel contact met je op.  Wil je liever een andere afspraak maken, bekijk dan hier de mogelijkheden. Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de openingstijden, vind je hier

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.