Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze afspraakmogelijkheden

  We zijn weer geopend! Je bent van harte welkom in één van onze winkels om je vloer, raamdecoratie, gordijnen of kast op maat uit te zoeken. Wil je zeker zijn van het beste advies? Maak dan een afspraak in de winkel. Dat kan via het formulier hiernaast. Liever videobellen of telefonisch advies? Dat kan natuurlijk ook. Maak je keuze in het formulier en de winkel neemt zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak te bevestigen.

  Optie 1: Maak een afspraak

  Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of een kast uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor in de winkel. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben en kun je in alle rust jouw nieuwe interieur uitkiezen. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Maak nu jouw afspraak! De winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen of eventueel te verplaatsen. 

  Optie 2: Een video-afspraak

  Met de nieuwe maatregelen moet je thuis blijven, maar we kunnen ons voorstellen dat je alsnog graag advies ontvangt. Dan kan dat uiteraard ook. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak. Jij kunt aan de keukentafel plaatsnemen, maar de adviseur laat je stalen zien, kan een tekening maken etc.. Het lijkt net alsof jullie bij elkaar aan tafel zitten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

  Kies bij het maken van de afspraak voor 'video-afspraak' en we nemen snel contact met je op. De afspraak staat pas als de winkel contact met je heeft gezocht.   Optie 3: Telefonisch advies

  Uiteraard zijn wij ook gewoon bereikbaar voor telefonisch advies. Maak een gerust een afspraak en we nemen contact met je op. Je ontvangt dan telefonisch interieuradvies of advies over producten waar jij vragen over hebt. Kies deze optie in het formulier hier naast en de winkel neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Wil je liever interieuradvies aan huis? Dat kan! Neem contact op met de winkel en plan een afspraak bij jouw thuis. Zodat je rustig en op afstand met de styliste jouw woonwensen kan uitwerken. 

  Offerte aanvragen

  Uiteraard kun je ook altijd nog, zoals je van ons gewend bent, een offerte aanvragen voor een product. Wij zorgen ervoor dat de winkel jouw offerte aanvraag uitwerkt, en eventueel contact met je opneemt om eventuele wensen verder door te spreken. Bekijk gerust alle producten van vloeren en raamdecoratie tot gordijnen en kasten op deze pagina. Daar kun je ook een offerte opvragen. 

  Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de gegevens, vind je hier