Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze afspraakmogelijkheden

  Om je in deze bizarre tijd van corona goed en toch ook veilig te helpen, bieden we je 2 nieuwe mogelijkheden om toch het interieuradvies te ontvangen wat je van ons gewend bent. Dat kan gewoon in de winkel, of nu ook online met een video-afspraak. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! 

  Optie 1: Advies op een rustig tijdstip 

  De winkel is bijna voor jou alleen

  Ben je op zoek naar woninginrichting en wil je daar graag advies bij? Dan is een winkelbezoek bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zeker mogelijk. Maar in deze rare tijd kunnen wij ons voorstellen dat je het liefst niet in contact komt met meerdere mensen.

  Geen drukte - kies rustig jouw woninginrichting 

  Wij bieden je de zekerheid dat je binnen de winkel een prettige vorm van bewegingsvrijheid hebt. De showroom is qua opzet heel ruim. We spreken samen een passend tijdstip af voor jouw bezoek aan de winkel. Op een rustig moment kan je in de showroom tijdens het adviesgesprek producten bekijken zonder dat andere klanten in je buurt komen.

  Gezondheid op 1 - advies op veilige afstand

  Voor onze verkoopadviseur en stylist hoort de vereiste afstand van minimaal 1,5 meter inmiddels tot de dagelijkse routine. Tijdens het gesprek zal de medewerker alleen jou persoonlijk van dienst zijn. Wij helpen jou graag bij het kiezen van bijvoorbeeld je vloer, raamdecoratie of geven je interieuradvies. Dat alles onder inachtneming van de corona maatregelen en in een veilige, prettige sfeer.

  Uiteraard voldoen we aan alle richtlijnen die het RIVM stelt. We willen jou vragen om met maximaal 2 personen naar de winkel te komen. Vul het formulier in en kies de optie 'Exclusieve afspraak in de winkel'. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. 

  De winkel echt voor jou alleen

  Ook dit is een optie wanneer jij dit het liefst wilt. Dan zijn er tijdens het adviesgesprek met onze medewerker geen andere klanten in de winkel. Graag spreken wij samen een passend tijdstip af. Vul het formulier in en kies de optie 'De winkel voor mij alleen'.  Optie 2: Een video-afspraak

  Wil je toch liever thuis blijven, maar wel advies krijgen? Dan kan dat uiteraard ook. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak. Jij kunt aan de keukentafel plaatsnemen, maar de adviseur laat je stalen zien, kan een tekening maken etc.. Het lijkt net alsof jullie bij elkaar aan tafel zitten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

  Kies bij het maken van de afspraak voor 'video-afspraak' en we nemen snel contact met je op.    Wil je liever een andere afspraak maken, bekijk dan hier de mogelijkheden. Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de openingstijden, vind je hier