Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze afspraakmogelijkheden

  Met de nieuwe maatregelen bieden we je nieuwe mogelijkheden. Je kan namelijk met ons videobellen of een afspraak maken voor telefonisch advies, maar we geven ook advies aan huis! Daarnaast kun je ons bereiken voor 'stalen service' aan huis. Dat betekent dat één van onze interieur adviseurs stalen van vloeren, gordijnen en andere producten thuis kan komen brengen, zodat je rustig je keuze kan maken. Inmeten en monteren doen we overigens ook nog, uiteraard op gepaste afstand. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! 

  Optie 1: Private Shopping

  Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of een kast uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping. Zo kan je in alle rust en op een veilige manier winkelen. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Maak nu jouw Private Shopping afspraak! De winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen of evt te verplaatsen. 

  Optie 2: Advies aan huis

  Ben je op zoek naar woninginrichting en wil je daar graag advies bij? Dan is een winkelbezoek bij Woninginrichting-Aanhuis.nl eventjes niet mogelijk vanwege de nieuwe maatregelen. We bieden je daarom de optie om een afspraak te maken voor advies aan huis, zodat je rustig en op afstand met de syliste jouw woonwensen kan uitwerken. Maak een afspraak op jouw gewenste datum en tijd en we nemen contact met je op. Let op; we nemen altijd contact op om de afspraak te bevestigen of evt te verplaatsen.  Optie 3: Een video-afspraak

  Met de nieuwe maatregelen moet je thuis blijven, maar we kunnen ons voorstellen dat je alsnog graag advies ontvangt. Dan kan dat uiteraard ook. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak. Jij kunt aan de keukentafel plaatsnemen, maar de adviseur laat je stalen zien, kan een tekening maken etc.. Het lijkt net alsof jullie bij elkaar aan tafel zitten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

  Kies bij het maken van de afspraak voor 'video-afspraak' en we nemen snel contact met je op. De afspraak staat pas als de winkel contact met je heeft gezocht. 

  Optie 4: Telefonisch advies

  Uiteraard zijn wij ook gewoon bereikbaar voor telefonisch advies. Maak een gerust een afspraak en we nemen contact met je op. Je ontvangt dan telefonisch interieuradvies of advies over producten waar jij vragen over hebt. Kies deze optie in het formulier hier naast en de winkel neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Offerte aanvragen

  Uiteraard kun je ook altijd nog, zoals je van ons gewend bent, een offerte aanvragen voor een product. Wij zorgen ervoor dat de winkel jouw offerte aanvraag uitwerkt, en eventueel contact met je opneemt om eventuele wensen verder door te spreken. Bekijk gerust alle producten van vloeren en raamdecoratie tot gordijnen en kasten op deze pagina. Daar kun je ook een offerte opvragen. 

  Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de gegevens, vind je hier