Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze afspraakmogelijkheden

  Onze winkels zijn open! Je bent van harte welkom om je vloer, raamdecoratie, gordijnen of kast op maat uit te zoeken. Heb je vragen of wil je advies en wil je er zeker zijn dat we je alle aandacht geven? Maak dan een afspraak in de winkel. Dat kan via het formulier hiernaast. Wil je liever videobellen of telefonisch advies? Dat kan natuurlijk ook. Maak je keuze in het formulier en de winkel neemt altijd zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak te bevestigen.

  Optie 1: Maak een afspraak

  Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of een kast uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor in de winkel. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben en kun je in alle rust jouw nieuwe interieur uitkiezen. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Maak nu jouw afspraak! De winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen of eventueel te verplaatsen. 

  Optie 2: Een video-afspraak

  Vind je het prettig om wél advies te ontvangen, maar wil of kan je niet naar onze winkel komen? Maak dan een afspraak om te video-bellen. Ook dat is één van de mogelijkheden bij ons. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak, jij kan aan je eigen keukentafel plaatsnemen en onze adviseur geeft advies, laat je stalen en producten zien. Het lijkt zo net alsof jullie bij elkaar aan één tafel zitten. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

  Kies bij het maken van de afspraak voor de optie 'Een video-afspraak maken' en de winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen.  Optie 3: Telefonisch advies

  Wij blijven ook telefonisch bereikbaar voor advies en het beantwoorden van al jouw interieur-vragen. Kies de optie 'Telefonisch advies' in het formulier hiernaast en de winkel neemt contact met je op om de telefonische afspraak te bevestigen.

  Wil je liever interieuradvies aan huis? Ook dat kan! Neem contact op met de winkel en plan een afspraak bij jouw thuis. 

  Offerte aanvragen

  Uiteraard kun je ook altijd nog, zoals je van ons gewend bent, een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat de winkel bij jou in de buurt jouw offerte aanvraag uitwerkt en eventueel contact met je opneemt om jouw wensen verder door te spreken. Wil je eerst rustig alle mogelijkheden bekijken en inspiratie opdoen? Van vloeren en raamdecoratie tot gordijnen en kasten; je vindt ze op deze pagina. Daar kun je ook een offerte aanvraag indienen. 

  Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de gegevens, vind je hier