Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze afspraakmogelijkheden

  Wij mogen hopelijk straks weer open! Maak hier een afspraak voor de winkel voor jou alleen, advies aan huis, telefonisch advies en onze stalenservice.

  De winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen of eventueel te verplaatsen. 

  Optie 1: De winkel voor jou alleen

  De winkel voor jou alleen! Maak een afspraak en zoek in onze winkel jouw nieuwe woninginrichting uit. Onze adviseurs staan voor je klaar met deskundig advies over vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Bekijk gerust alles wat wij te bieden hebben in onze showroom. Tot snel! 

  Optie 2: Advies aan huis

  Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of een kast uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken met behulp van interieuradvies? Maak dan een afspraak voor advies aan huis. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben en kun je in alle rust en vooral ruimte jouw nieuwe interieur uitkiezen.

  Optie 3: Telefonisch advies

  Wij blijven ook telefonisch bereikbaar voor advies en het beantwoorden van al jouw interieur vragen. Kies de optie 'Telefonisch advies' in het formulier hiernaast en de winkel neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Optie 4: Maak gebruik van onze stalen service

  Maak gebruik van onze 'click & collect' stalen service en haal stalen voor jouw nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen op bij een van onze winkels. Zo kan jij in alle rust thuis kijken of het past in jouw interieur.