Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Onze veilige afspraakmogelijkheden

  Onze winkels zijn open en hebben genoeg ruimte zodat jij veilig kan winkelen. Je bent van harte welkom om je vloer, raamdecoratie, gordijnen of kast op maat uit te zoeken. Heb je vragen of wil je advies en wil je er zeker zijn dat we je alle aandacht geven? Maak dan een afspraak, zo kun jij veilig winkelen in één van onze winkels.

  Wil je liever de winkel voor jou alleen? Ook dat vinden wij geen probleem! Maak je keuze in het formulier en de winkel neemt altijd zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak te bevestigen.

  Optie 1: Maak een afspraak

  Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of een kast uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken met behulp van interieuradvies? Maak dan een afspraak voor veilig winkelen. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben en kun je in alle rust en vooral ruimte jouw nieuwe interieur uitkiezen. Maak nu jouw persoonlijke afspraak! De winkel neemt altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen of eventueel te verplaatsen. 

  Optie 2: Telefonisch advies

  Wij blijven ook telefonisch bereikbaar voor advies en het beantwoorden van al jouw interieur-vragen. Kies de optie 'Telefonisch advies' in het formulier hiernaast en de winkel neemt contact met je op om de telefonische afspraak te bevestigen

  Wil je liever interieuradvies aan huis? Neem contact op met de winkel en vraag naar de mogelijkheden.  Of kom gewoon langs! 

  Je hoeft geen afspraak te maken, je kan gewoon veilig naar binnen stappen. Je bent van harte welkom in onze winkel voor jouw nieuwe woninginrichting. Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de openingstijden en adresgegevens, vind je hier. Toch liever alle tijd en ruimte? Maak dan een afspraak.