Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Elektrische raamdecoratie van Bliss

  Waar traditionele raamdecoratie van die vervelende koortjes of kettingen heeft die in de weg zitten, bedien je deze raamdecoratie via je smartphone of afstandsbediening. Er zit namelijk een motor in de bovenbak verwerkt en die motor zorgt ervoor dat je raamdecoratie naar boven of beneden beweegt, wanneer jij dat wil.  Voordelen van elektrische raamdecoratie

  1. Optimaal gemak

  Vanuit je bed of je bank bedienen

  Toch wel de meest belangrijke reden, het gemak van de bediening. Je kan je raamdecoratie namelijk bedienen vanuit je bed of vanaf de bank. Wat meer privacy nodig, of last van de zon die opeens naar binnen schijnt? Met een druk op de knop in de app of op de afstandsbediening gaat je raamdecoratie naar beneden..

  Bedienen via de app, afstandsbediening of al vooraf ingesteld

  Je raamdecoratie kan je op twee verschillende manieren bedienen: via een app op je smartphone of met een afstandsbediening. Weet je al van tevoren hoe laat je raamdecoratie open of juist dicht moet? Dan stel je diverse scenes in op de app. Denk bijvoorbeeld aan ‘ochtend’ om 7:00 uur – en ze gaan omhoog, ‘avond’ om 18:00 uur – en ze gaan deels omlaag, of ‘slapen’ om 22:30 uur – en alles gaat helemaal naar beneden.

  2. Goede prijs

  Nog een groot voordeel van de Multisol elektrische raamdecoratie is dat ze de prijs zo laag mogelijk hebben gehouden. Een slim systeem hoeft helemaal niet duur te zijn. Heb je niet de mogelijkheid om een app op je telefoon te zetten? Geen probleem, je kan gebruik maken van de afstandsbediening. Ook hier kan je van alles op instellen.

  3. Veiligheid

  Je beschermt je huis graag zo goed mogelijk. Want wat van jou is, moet van jou blijven. Nu kom je al en heel eind met goed hang- en sluitwerk. Maar wat als je het zo kan spelen dat het lijkt alsof je thuis bent, terwijl je er niet eens bent? Je hebt al jaren van die schakelaars voor je verlichting. Nog beter is het afwisselen van je raamdecoratie. Daar is normaal gesproken een echte fysieke handeling voor nodig. Niets is minder waar. Met je elektrische raamdecoratie stel je namelijk zelf diverse tijden in om omhoog of omlaag te gaan. Zo lijkt het net alsof je thuis bent.

  Het systeem is aangesloten op bluetooth. Je hebt er dus geen Wifi-verbinding voor nodig, wat weer veiliger is tegen online inbrekers.