Menu

Actie Actie Actie!

06-02-2017

Geschreven door Anna

 

Klopt, 3 keer actie! Wij hebben namelijk de komende maand maar liefst 3 te gekke acties! En hier op Nederlands grondgebied zijn wij gek op acties. Des te meer reden nu verder te lezen.

 

Gratis half jaar abonnement vtwonen magazine! - 'Weer verliefd op je huis’

De eerste actie, de leukste actie (vind ik) is de actie in combinatie met vtwonen. Vanaf 19 februari a.s. is het namelijk weer tijd voor vtwonen 'weer verliefd op je huis'. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Het programma waarin 2 verschillende woonstijlen samenkomen tot een smaakvol geheel.

 

Fantastisch, maar die actie is nog belangrijker. Wil je namelijk naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Dan is het nu toch echt tijd om bij ons in de winkel te komen. 

 

Want bij aanschaf aan producten vanaf €500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een half jaar abonnement op het vtwonen magazine! Lekker bladeren en inspiratie opdoen voor wat voor vloerkleed je het beste kan aanschaffen bij je nieuwe vloer. Of welke accessoires passen in je op maat gemaakte kast. Vollop tips voor het perfecte interieur. Deze actie duurt tot 15 april!

 

 

 

30% korting op de nieuwste Aanhuis-collectie pvc-vloeren

Nog meer reden om bij ons langs te komen! Onze prachtige collectie pvc-vloeren is namelijk uitgebreid, dus vanaf nu heb je nog meer keuze. En op de 10 nieuwste vloeren uit onze eigen collectie, de Aanhuis-collectie, krijg je nu 30% korting.

 

Pvc is hip. En wat hip is, wil jij ook! Maar wat is pvc nu eigenlijk? pvc-vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze hebben een hele harde toplaag. De kleuren en dessins zijn erg realistisch waardoor de vloeren nauwelijks te onderscheiden is van een houten vloer. En niet alleen in het uiterlijk, maar ook qua gevoel. De structuur van de vloer, volgt het dessin waardoor je de houtnerf voelt. Kortom, topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Overtuigd? Kom dan langs in een van onze showrooms om de vloeren te zien én te voelen. We vertellen je meer over de voordelen en toepassingen en uiteraard maken we ook een vrijblijvende offerte. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. 

Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2017, dus wees er snel bij!

 

 

WinterActie: 20% korting op raamdecoratie!

Speciaal voor deze winter hebben wij ook een winteractie. Onder het mom van de kou buiten houden en de warmte lekker binnen krijg je nu 20% korting op veel verschillende soorten raamdecoratie! Op zoek naar prachtige duettes of plissés, of altijd al de wens gehad om die stijlvolle in-betweens op te hangen? Nu kan het! Kom naar de winkel en laat je inspireren! Ook deze actie loopt tot 28 februari, dus hop: snel naar de winkel!

 

 

Toch al 3 redenen om eens bij ons in de showroom langs te komen. Een winkel in de buurt is snel gevonden, met in totaal 56 showrooms zitten wij altijd wel ergens bij je in de buurt! Tot snel!


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb