Menu

Fan van vtwonen

30-03-2016

Kom zelf naar onze Interieurdag

 

Ken je dat? Je zit op zondagavond voor je tv voor de wekelijkse uitzending van ‘Weer verliefd op je huis!’ van vtwonen. Iedere week weten de stylisten een prachtige woning te creëren, waar stellen de hoop bijna opgegeven hadden. Het inspireert toch om zelf ook direct je woonkamer aan te pakken!

 

Wanneer ik naar dat programma kijk, dan wil ik het liefst direct aan de slag met alle ideeën die ik op doe. Het leuke van vtwonen is dat ze niet de gebaande wegen kiezen, maar wel rekening houden met de uiteenlopende smaken van het koppel. Vaak met gebruik van kleuren of combinaties die je zelf nooit zou kiezen of bedenken. Nu denk je misschien: ik heb plannen genoeg, maar geen idee hoe of waar ik moet beginnen. Waar is die styliste als je er één nodig hebt. Nou: op onze vtwonen fan-avond!

 

Fanavond

Woninginrichting-Aanhuis.nl organiseert al een tijdje interieurdagen, waarbij klanten een afspraak kunnen maken met een topstylist om de plannen en mogelijkheden van hun eigen woning door te nemen. Mocht je verhuis-, verbouw- of gooi de boel maar om plannen hebben, kan ik je deze zeker aanraden.

Maar mocht je net als ik op zondagavond voor de tv zitten en denken: dat wil ik ook! dan nodig ik je van harte uit voor één van de vtwonen fan-avonden die we in diverse showrooms organiseren. Tijdens deze fan-avond kan je kennismaken met onze topstyliste die met je mee kijkt en direct een flitsadvies geeft. Daarmee kan je meteen zelf aan de slag, maar mocht je aan de hand van het advies toch een uitgebreider interieurafspraak willen maken, dan hebben we die avond ook speciale aanbiedingen voor een vervolgadvies.

 

                                        

 

Inspiratie

Omdat we het graag gezellig maken, zorgen wij voor een hapje en een drankje. Verder krijg je een gratis halfjaarabonnement op het magazine vtwonen, zodat je thuis nog veel meer inspiratie op kan doen. Laat die lentekriebels maar komen!

Wil je erbij zijn? Kijk dan snel in welke vestigingen de fan-avond wordt georganiseerd. Tot ziens!


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb