Menu

Gratis Desso op de vloer?

01-06-2016

The Floor is Yours

 

Het motto van Desso is 'The Floor is Yours'. Zij hebben, net als wij, de klant voorop staan. Het gaat om jouw huis en jouw leefplezier.

 

Daarom werken we graag samen met Desso. Niet alleen leveren ze prachtige hoogwaardige producten, maar er zit ook een goed verhaal achter. Desso produceert haar producten met oog voor het milieu, waarbij ze werken volgens het Cradle to Cradle principe: het streven is dat in 2020 alle eindproducten na gebruik verwerkt en hergebruikt kunnen worden voor nieuwe producten.

 

Actie

Omdat wij trots zijn op de samenwerking met Desso, hebben wij de hele maand juni een gave actie in onze winkels: win je aankoopbedrag retour!

Koop je in juni tapijt van het merk Bonaparte of Parade bij een van de Woninginrichting-Aanhuis.nl vestigingen, dan kan het maar zo zijn dat je het aankoopbedrag terug wint!

 

(vraag naar de voorwaarden in de winkel. Actie loopt tot en met: 30-06-2016).

Meer weten? Kijk dan op onze website.

 

     

 

Desso heeft niet alleen aandacht voor het milileu. Ze maken zich ook sterk voor onze gezondheid binnenshuis. We brengen tegenwoordig zo’n 90% van onze tijd binnen door! Daar staan we niet zo vaak bij stil, maar reden te meer dus om ervoor te zorgen dat de lucht binnen schoon en fris is. Vroeger werd vaak gezegd dat we bij allergie alle tapijten uit huis moesten gooien. Maar juist voor mensen met stofallergie (of een ieder met een hekel aan stof) ontwikkelde Desso de DESSO AirMaster®. Dit tapijt houdt stof vast zodat het niet door de lucht blijft dwarrelen. Je moet nog wel zelf stofzuigen wink maar in de tussentijd zorgt de Airmaster ervoor dat de lagere fijnstofconcentratie in de lucht een flink stuk minder wordt. Het zegt genoeg dat Desso in Duitsland - dat toch bekend staat als een land dat strikt is met de regels - het GUI-logo van de Duitse Allergie- en Astmabond mag voeren.

 

Eigen stijl

Onder de merken Bonaparte en Parade brengt Desso warme, comfortabele maar ook gewoon mooie tapijten op de markt. Kamerbreed, op maat of als vloerkleed. Daarbij kan je alle kanten op. Hou je van kleur? Of heb je al veel kleur en hou je de vloer het liefst neutraal? Of misschien kies je voor een natuurlijke inrichting en wil je een tapijt die stoer lijkt, maar wel zacht voelt. Bij Bonaparte en Parade kan het allemaal. Op hun website kan je inspiratie opdoen of alvast een plattegrond tekenen om te kijken hoe groot je tapijt moet worden. Hieronder zie je enkele voorbeelden uit de brede collectie.


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb