Menu

Handjeklap kortingen met onze Package Deals

14-07-2017

Geschreven door Anna

 

Wij zijn Nederlands. Als wij het woord korting horen gaan wij rechtop zitten, klopt ons hart een standje sneller en spitsen wij goed onze oren. Gierig noemen ze ons Nederlanders. Ik noem het slim. Zelf ben ik gek op kortingen. Kom kom, het leven kan soms al duur genoeg zijn. Mijn wangen gaan van enthousiasme al gloeien als ik weet dat ik een mooie deal kan maken. Iedere bespaarde euro is er weer één is mijn motto.

 

Package Deals

 

Een deal. Het ouderwetse handjeklap van de boeren. Om nu niet als gekken elkaar op de handen te meppen in de winkel, hebben wij de deals al vastgelegd. De Woninginrichting-Aanhuis.nl Package Deals. Pakketkortingen voor je gehele woninginrichting. Hoe meer je aanschaft en hoe meer je uit handen geeft, hoe meer korting je krijgt. Dat zijn de Package Deals van Aanhuis.

 

Een aantal pakketten hebben wij ter inspiratie al voor je samengesteld. Het zijn voorbeelden van waar je uit kan kiezen en wat daar het voordeel van is. Uiteraard is iedere vraag, wens en situatie uniek. Wil je je eigen kortingspakket samenstellen? Neem dan contact op met een winkel bij jou in de buurt! Niets is ons te gek en het samenstellen kan precies zoals jij het wilt. Na enig virtueel en verbaal handgeklap komen wij samen uit op een prijs; jouw beste deal! En het grootste voordeel is nog dat je één aanspreekpunt hebt voor alle klussen in je woning! 

 

Packagedeal 1 Aanhuis   Package deal 2 vrijstaand   Package deal 3 appartment

 

Dus wil jij geld besparen? Kom dan nu naar Woninginrichting-Aanhuis.nl en profiteer!

 


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb