Menu

Keramo event

27-04-2016

Kom naar onze Keramo avond

 

Wauw! We hebben een nieuw product in ons assortiment: de Keramo vloer. Misschien heb je er al van gehoord: in aflevering 5 van ‘Weer verliefd op je huis!’ mochten wij bijvoorbeeld een prachtige vloer leggen.

 

Er kwamen heel wat reacties op! Wij zijn er zelf zo enthousiast over dat we er een heus event aan wijden. Keramo is een heel nieuw product, waar we behoorlijk trots op zijn. Het bestaat grotendeels uit natuurlijk materialen zoals houtvezels en minerale stoffen. De vloer is ijzersterk en ontzettend doorzaam. De houten toplaag is drie keer dikker dan die van soortgelijke vloeren en de planken zijn mooi breed, wat de Keramo vloer een robuust uiterlijk geeft en geschikt maakt voor alle soorten gebruik. Met recht een stoere vloer!

 

Natuurlijk

Doordat de toplaag van echt hout is, heeft iedere vloer een uniek patroon. Maar door de speciale behandeling is de vloer ijzersterk én u hoeft deze vloer nooit meer te behandelen, wat bij een houten vloer wel nodig is. Deze vloer geeft je de voordelen en de warmte van een houten vloer, maar veel sterker en makkelijker in onderhoud. Naast een hout dessin is de vloer ook leverbaar in diverse steen-uitvoeringen. Dat noem ik nou een fijne vloer. Die ook nog eens gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

 

​       

                 

Keramo event

Wil je meer weten van deze Keramo vloer en het gevoel letterlijk ervaren? Dat kan tijdens ons Keramo Event! Op 22 mei wordt je ontvangen met een hapje en een drankje en tijdens deze gezellige avond vertellen we je alle ins en outs van deze prachtige vloer. Je krijgt een goodybag mee én een halfjaar abonnement voor het vtwonen magazine. Hoe leuk is dat?

Hier vind je alle info over deze avond. Geef je snel op!

 


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb