Menu

Win een metamorfose

28-09-2016

Deel, like & WIN een metamorfose!

 

Wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl vinden een paar dingen belangrijk. Dat zijn natuurlijk kwaliteit en service. Maar daarnaast zien we ook graag dat onze klanten tevreden zijn over het HELE eindresultaat.

 

Dat doen we onder andere door de adviesdagen die we organiseren. Daarbij kan je een afspraak maken bij je eigen vertrouwde Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel, waar je met een van onze topstylisten een eerste plan maakt voor je woonkamer, keuken of bijvoorbeeld hal. Het probleem is namelijk (meestal) niet om te weten wat je mooi vindt, maar het ligt nogal eens in het toepassen van die nieuwe kleur of meubels of om weer een mooie eenheid in je huis te krijgen.

Dat dit voor iedereen in meer of mindere mate geldt, zie je tijdens de uitzendingen van Weer verliefd op je huis! van vtwonen. Iedereen weet precies wat ze mooi vinden, maar dan... Twee smaken samenvoegen, bestaande meubels met nieuwe combineren. Het valt niet mee!

 

 

WINNEN!

Hoe gaaf zou het daarom zijn om samen met een topstyliste je smaak eens op papier te zetten en daarna je droomhuis samen te stellen!  Zonder te moeten kiezen, ga je voor de nieuwste trendkleuren of je eigen favoriete kleurtje. Of breng je eindelijk de rust van een scandinavische stijl in je woonkamer. Of... Ik weet zeker dat je genoeg ideeën hebt wanneer we je vragen wat je zou willen veranderen. Denk er maar eens over na.

 

Ga dan snel naar onze facebookpagina! We geven namelijk niet 1, maar 3 metamorfose cheques weg de komende weken. Inclusief advies door een van onze topstylisten. Wie weet zien we je binnenkort verschijnen! Succes!

 


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb