Menu

Winactie! Glasvezelbehang

13-07-2016

Zomerse winacties bij Woninginrichting-Aanhuis.nl!

 

De hele zomer mogen we waardecheques weggeven. Niet alleen voor onze afdeling kasten-op-maat, maar ook voor glasvezelbehang. Iedere week geven we een bon weg t.w.v. € 100,-.

 

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: volg ons op Facebook, like ons bericht en vertel waarom jij echt nieuw behang nodig hebt.

 

Glasvezelbehang heeft ontzettend veel voordelen. Allereerst is het enorm sterk. Het bestaat uit fijne glasvezels die worden  samengeperst tot een stevig dun gaas. Het is goed geschikt als ondergrond voor muurverf en tegelijkertijd kan je er scheurtjes en barsten in de muur mee wegwerken. En wist je dat glasvezelbehang nauwelijks brandt? Gecombineerd met gipsplaten vormt het een brandwerende laag.

 

Strak

Glasvezel (of glasvlies) behang is zowel glad als met structuur verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met visgraat-, blok- of ruitvormen.Glasvezelbehang is altijd wit, maar is makkelijk over te sauzen met muurverf. Daardoor kan je de ruimte geheel aanpassen aan je eigen smaak. Let er wel op dat het behang behoorlijk zwaar is en snel droogt. Dus strijk nooit teveel banen tegelijk in en behang samen met iemand anders, of laat het uitvoeren door onze experts. Dan heb je gegarandeerd alle muren weer strak. Ook het sauzen kunnen we natuurlijk voor je uitvoeren. In onze winkels voorzien de vakkundige medewerkers je graag van advies of bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte. Daarmee kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan.

 

Maar voor nu: succes met de winactie! Iedere week maak je opnieuw kans op een waardecheque. We zien je graag verschijnen in de winkel!


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb