Menu

Winactie! Schuifdeurkast op maat

06-07-2016

Misschien heb je onze nieuwe actie op Facebook al gezien? Tot eind augustus mogen we elke week een waardecheque weggeven voor een Allure schuifdeurkast. Gaaf he!

 

Een schuifdeurkast is eigenlijk niets anders dan een van onze kasten-op-maat met een schuifdeur ervoor. Deze kasten zijn op elke denkbare plek in te bouwen. Je denkt al snel aan een inbouwkast in de slaapkamer of op je bureau (dat kan!), maar wat denk je van een boekenkast, een schuine wand op zolder of een rare hoek in de bijkeuken?

 

 

Met onze schuifdeurkasten werk je niet alleen een voorheen nutteloze plek weg, maar ook een heleboel rommel! Tijdens onze actieweken geven we een waardecheque weg, ter waarde van € 250,- die je mag besteden aan een schuifdeurkast voor je slaapkamer. Eindelijk weer relaxed gaan slapen omdat je slaapkamer vanaf nu altijd netjes opgeruimd is. De deuren kunnen worden uitgevoerd in bamboe- of houtlook, (mat)glas, spiegels enkleur. Of kies voor je favoriete behang!

 

De kasten worden door onze vakkundige monteurs opgemeten en worden tot op de millimeter op maat gemaakt en gemonteerd. Wat wil je nog meer?

Kans maken op een waardecheque? Ga dan snel naar onze facebookpagina en doe mee! Zien we je binnenkort verschijnen op onze kastenafdeling? Tot snel!

 

 


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb