Menu

Winnen

07-09-2016

Ook weer verliefd op je eigen huis?

 

Je kan er niet omheen: het nieuwe seizoen van Weer verliefd op je huis! is begonnen! Wij zijn dik tevreden over de eerste aflevering, maar zijn vooral erg benieuwd naar jullie mening. Wat vond je ervan?

 

​Het is leuk om mensen niet alleen te helpen met een product, maar juist om het te combineren met een grote metamorfose. Wat kunnen mensen in een spagaat zitten door uiteenlopende smaken, teveel spullen of een combinatie daarvan. Bijzonder hoe het de stylisten elke keer weer lukt om niet alleen eenheid te creëren, maar ook een echt warm thuis. Omdat we er trots op zijn dat we hieraan mee werken, willen we jullie ook mee laten genieten. Niet alleen via de beelden op tv, maar in je eigen huis!

 

 

Actie

Op onze Facebookpagina vind je daarom verschillende winacties: enkele producten of renovaties die tijdens de afleveringen langskomen, kan je ook voor jezelf winnen. Maar de klapperrrrrr is natuurlijk een metamorfose voor je eigen huis! En dat niet 1 keer, maar je maakt 3 keer kans op een metamorfose ter waarde van € 2.500,-!! Maar daarover later meer. wink Kan je niet wachten? Kijk dan snel op onze facebookpagina.

 


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb