Menu

Zomers wit wonen

06-07-2017

Geschreven door Anna

 

Wit: lichter krijg je het niet in je woning. Wit weerkaatst en daarom lijkt het vaak ook groter. En wie wil er nou niet groter wonen. En toch is dat niet de reden waarom ik het ‘witte wonen’ vandaag aanhaal. Wit staat ook voor de witte stranden, het witte linnen van de gordijntjes boven je loungebedje in de zon en de witte Piña Colada waar je heldere blauwe rietje met parasolletje in staat te dobberen. Naja, lang verhaal kort: wit is zomers. En laten we nu net midden in de zomer zitten! Maar hoe kan je nu dat zomerse witte gevoel nu in je huis? I’ve got the answers!

 

Materialen

Net gooide ik het al even in de groep. Linnen. Naast dat linnen als kleding in de zomer erg comfortabel is, voelt en oogt het ook zomers door de luchtigheid van de stof. Zeker als het wit, of gebroken wit is. Kussen, gordijnen, wandbekleding en ook je meubels. Linnen maakt je huis summer ready! Maar ook wit hout staat onwijs zomers. Witte houten jaloezieën of shutters zorgen ervoor dat het licht van buiten mooi naar binnen gefilterd wordt. 

 

Muren en vloeren

Je houten vloer wit schilderen. Of een ultra witte marmoleumvloer. Witte muren, witte kozijnen, witte deuren, witte keuken. Voor de meeste mensen net een iets tè Jan des Bouvrie gehalte. Toch is het, in combinatie met gekleurde accessoires en onbehandeld hout, erg stijlvol én erg zomers.

 

Nu kan ik best veel vertellen over zomers wit. Plaatjes vertellen nog heel veel meer. Dus geniet en laat je inspireren van en door deze zomerse witte plaatjes.

 

Wit_wonen_Arja_van_Garderen.jpg   Wit_wonen_bank Arja van Garderen.jpg   Wit_wonen_linnen_gordijnen_eijffinger.jpg
         
Wit_wonen_linnen_Lidor.jpg   Wit_wonen_shutters_Zonnelux_Piet_Boon.jpg   Wit_wonen_Zusss.jpg

 

Fijne witte zomer!! (niet te verwarren met de witte winter natuurlijk).


« Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb