Complete Woninginrichting

Zin in een compleet nieuwe inrichting? Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé speciaalzaak voor je complete woninginrichting. 
Van vloeren, raamdecoratie en gordijnen, tot schilderwerk en behang. Ontdek dan nu alles wat wij kunnen bieden.

Compleet assortiment

Bij ons kun je terecht voor je complete woninginrichting. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en tal van opties voor kasten op maat. 
Welke stijl je ook hebt, ons volledige assortiment is gevarieërd genoeg om voor iedereen iets te bieden. Een strakke pvc-vloer, of juist een warm tapijt? Landelijke vouwgordijnen of moderne duettes? 
Laat je inspireren op onze site, of in de winkel bij jou in de buurt.Compleet interieuradvies

Verlang jij ook naar een compleet gestyled huis? Laat je dan adviseren door onze eigen topontwerpers. Naast kennis van styling, weten de interieurstylisten alles over bijpassende producten, kleur, licht en accessoires. Aan de hand van een moodboard en/of plattegrond nemen ze je mee in de beleving van je nieuwe ingerichte woning. Van basis- tot uitgebreid advies, we staan voor je klaar! Onze stylisten zorgen voor 'de finishing-touch'. 

Compleet ontzorgd

Je ideale woninginrichting gevonden? Maak dan gebruik van onze all-in service. Onze vakmensen regelen namelijk alles, van het behangwerk tot het leggen van een vloer, van het ophangen van je raamdecoratie tot het in elkaar zetten van je kast op maat. Zo heb je een volledig nieuw interieur, met alles naar jouw smaak en wordt je ook nog volledig ontzorgd. Overtuigd? Stap dan eens binnen bij de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt.