Stalen deuren

Alle industriële stalen deuren van Bruynzeel maken wij speciaal voor jou op maat. Exact in de stijl die jij wilt, in verschillende uitvoeringen, ontworpen in de typische, robuuste industriële stijl. Een populaire interieurstijl, met donkere kleuren en metaal. Daar passen deze deuren perfect in. De stalen deuren, ook wel taatsdeuren genoemd, hebben een verfijnd metalen frame in een matte grafietzwarte afwerking. Samen met de riante glazen ruiten, die zorgen voor maximale lichtinval, is er een balans met het zware materiaal. Voor iedere ruimte hebben wij een passende deur, die past bij jouw stijl en kamer. Is je ruimte beperkt, dan is een praktische schuifdeur ideaal. Wil je graag een opvallende deur, die eruit springt qua design? Dan is de officiële taatsdeur echt iets voor jou. Je 'gewone' binnendeur vervangen voor een stalen deur, is mogelijk in iedere ruimte. Al deze deuren zijn uit te breiden met glazen panelen aan de bovenzijde of weerzijden van de deur. Een zweefdeurkast zorgt ook in andere ruimtes voor een industriële sfeer.


Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Glassoort stalen deuren

Niet alleen het formaat of de soort deur is een keuze die je kan maken. Ook in het glas heb je zelf de keuze. Het type glas maakt een de deur nog interessanter. Het grootste deel van de deur bestaat uit glas. Of je kiest voor transparant glas om de ruimte groter en open te laten lijken. Toch meer privacy of een scheidend element in de ruimte. Dan is matglas een optie. Zo krijg je toch veel licht in je kamer én je deelt de kamer ook op. 
Bij de zweefdeurkast is het mogelijk te kiezen voor deurpanelen met spiegelglas. 


Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Handgrepen

Om je deur compleet te maken, is het mogelijk je deur samen te stellen met handgreep naar keuze. Een langwerpige stafvorminge handgreep is hiervoor de beste optie. Die ligt in lijn met het ontwerp van de deurstijl. Ook kan je kiezen voor een kleinere beugelgreep met strak ontwerp. Beide afgewerkt in dezelfde kleur als de deurstijl, zodat deze grepen perfect passen bij het design van de deur. Om meer nadruk te leggen op de stalen deuren en het minimalistische design, is het bij sommige opstellingen ook mogelijk de deuren zonder handgreep samen te stellen. 


Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Monteren stalen deuren

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen, industriële deuren. Stoere, zwarte deuren met een staal-look. Wil jij ze ook? Laat de deuren dan inmeten en monteren door onze vakmensen. Wij meten van tevoren exact in hoe breed de deuren moeten zijn, samen met de zijpanelen. Samen bepalen we waar je de ramen komen en aan welke kant de deur open moet. Bij levering komen we bij je thuis om de deuren te plaatsen en netjes af te werken. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar, wij nemen alles voor je uit handen. Geïnteresseerd in stalen deuren en wil je graag gebruik maken van onze monteerservice? Kom dan snel naar onze winkel.

Vind een winkel
Producten
Diensten