Wij zijn er bij!

 

Het is weer zover! Van 1 t/m 31 oktober; het grootste woonevenement van Nederland! Dit jaar een digitale versie van de vtwonen&design beurs!

Dit wordt een heel tof digitaal evenement! Vanwege de corona gaat de beurs voor het eerst 'digitaal'; een echte primeur! Ook wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl. brengen al het mooie woonnieuws, bakken inspiratie en de laatste trends regelrecht bij jou de huiskamer in. Of je keuken, slaapkamer, misschien wel je tuin; want waar je ook bent; je hoeft vanaf je laptop, pc of smartphone niets te missen.

Tot en met 10 oktober behalve heel veel informatie, trends en inspiratie ook allerlei online happenings als fijne beursaanbiedingen en toffe webinars. Je leest er hier alles over!

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl werkt al seizoenen lang mee aan de allermooiste make-overs in het televisieprogramma; vtwonen 'Weer verliefd op je huis". Onze producten 'shinen' wekelijks. De ene keer is het een vloer, de andere keer een super mooie kast op maat of toch die prachtige raamdecoratie....wij helpen graag om een warm thuis te creëren. Wil je zien wat we allemaal al hebben gedaan? Kijk dan hier.

Ook zijn we al edities lang een enthousiaste beurs-partner van de 'vtwonen&design beurs', niet zo gek dat we ook dit jaar bij de digitale editie onze handen ineen slaan. Wat betekent dat dit jaar voor jou? In elk geval hoef je niet in een bomvolle trein, je loopt niet schouder-aan-schouder én je hoeft niet te wachten. Dit jaar gaan we digitaal en dat betekent dat jij vanuit je luie stoel, liggend op je comfortable bank of in je warme bed, gewoon niets hoef te missen.

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!
Woninginrichting-Aanhuis.nl tijdens de digitale vtwonen&design beurs!

 

Gratis webinars & beurs acties

Wij verzorgen in elk geval twee gratis te volgen webinars. Houd onze facebookpagina op deze tijden scherp in de gaten!

GAAF! Een kast op maat op maandag 5 oktober om 21:00 uur. De altijd enthousiaste Ivona van onze winkel in Groningen vertelt je alles over GAAF!, de nieuwe serie wandkasten op maat van Allure. Wil je weten waarom deze serie uniek is? Hoe het eruit ziet? Of heb je vragen aan Ivona; dat kan! Zorg dat je 5 oktober, 21:00 sharpe er klaar voor zit. Aanmelden kan hier

Slimmer Wonen, de toekomst van jouw woning op donderdag 8 oktober om 16:30 uur. Onze eigen Sean neemt je mee in een slim huis. Wat is er slim en vooral waarom zou je dit zelf ook willen hebben? Sean laat je zien wat de mogelijkheden zijn, jouw voordelen en ook aan hem mag je alle 'slimme'  vragen stellen. Noteer het in je (digitale) agenda! Een sessie boeken kan hier

En dan...omdat we het uiteraard enorm waarderen dat je onze digitale stand bezoekt hebben wij toffe acties voor je! Zelfs vier!

Woninginrichting-Aanhuis.nl geeft 2 design spots cadeau

bij een GAAF! TV kast op maat van Allure

De collectie GAAF! van Allure zijn wandmeubelen en worden geheel op maat gemaakt. Je kunt eindeloos creëren en variëren met kleuren, losse muurpanelen of lades. Unieke kasten, want; ze zweven! Geen kast heeft pootjes en alles wordt 'onzichtbaar' opgehangen.

Ben jij toe aan meer opbergruimte? Of wil je juist een opgeruimd interieur? Of mis je een eyecatcher in je kamer? Dan hebben wij bij Woninginrichting-Aanhuis.nl een super beurs actie. We geven namelijk 2 design spots weg bij een televisekast op maat van de collectie GAAF! van Allure. Maak hiervoor een afspraak in de winkel en laat weten dat je interesse hebt in deze beurs actie. Ons op de beurs zien? Dat kan hier! Ook al het gaat om alle meubels op maat, kan je op de beurs alle info vinden. 

Maak een afspraak

 

 

Een compleet Smart Home advies in huis

voor slechts €99,- ipv €299,-! 

Ben jij ook toe aan een slim interieur? Wil je jouw raamdecoratie, gordijnen én verlichting elektrisch bedienen? Wil jij alle mogelijkheden weten en mee met de toekomst? Dan is Slimmer Wonen echt iets voor jou. Nu helemaal, want tijdens de digitale vtwonen&desgin beurs krijg je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl het eerste advies gratis in de winkel en het complete Smart Home advies bij jou thuis voor slechts €99,- ipv €299,-! 

Een vakman komt bij jou thuis een advies op maat geven, en eenmaal overtuigd, alles voor je installeren. Schrijf je in hier in voor een gratis Smart Home Advies! Meer lezen over Slimmer Wonen op de beurs? Neem dan hier een kijkje. Of bekijk het filmpje, dat maakt het net allemaal nog wat duidelijker. 

Maak een afspraak

 

Gratis Touch Screen Controller t.w.v. €450,-

bij 30m2 elektrische vloerverwarming van Woninginrichting-Aanhuis.nl

In deze tijd van het jaar is het goed om alvast na te denken over de winter! Is jouw huis al winterproof? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je een duurzame oplossing voor vloerverwarming, namelijk elektrische vloerverwarming van ZonderGas.

We hebben een actie voor je! Tijdens de digitale vtwonen&design beurs krijg je een gratis Touch Screen Controller bij aanschaf van 30 vierkante meter elektrische vloerverwarming! 

Kom langs in één van onze winkels voor inspiratie en advies of maak een afspraak!

Maak een afspraak