Unieke collectie duurzame vloeren

Wil je natuurlijk wonen met een duurzame vloer? Dat kan! Woninginrichting-Aanhuis.nl komt met een unieke collectie verschillende vloeren de allemaal zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die hernieuwbaar zijn; een eco-lijn vloeren met respect voor natuur. De vloeren zijn 100% recyclebaar en laten een minimale footprint achter. De vloeren hebben een natuurlijke houtlook of tegellook. De pvc vloeren hebben alle eigenschappen van pvc, maar zonder weekmakers. Dat komt door de basis van het dragermateriaal Ceramin; een Keramisch-achtig compositiemateriaal met een lage dichtheid en enorm hoge sterkte én waterdicht. De marmoleum vloeren bestaan uit maar liefst 20 unieke kleuren, ook met een unieke afmeting van 30x90 cm. Daarnaast bestaat de vloerenlijn ook uit kurkvloeren, eveneens met houtlook.


Duurzame vloeren I Blauw maakt gelukkig I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Duurzame vloeren I Blauw maakt gelukkig I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Marmoleum Click, Creatino, Organico, natuur CorQ en Corq, dat zijn de namen die je in de gaten mag houden! Deze vloeren zijn klikbaar, dus is er geen verlijming nodig. De natuurlijke eigenschappen maken de vloer zeer lang houdbaar, zodat je van duurzaam comfort bent verzekerd. De erkenning van milieukenmerken als Forest Stewardship Council (FSC) en Der Blaue Engel is daarvan het bewijs. 

En net als je denkt dat het bijna niet mooier kan; voor alle vloeren die wij ieder jaar mogen plaatsen bij onze klanten geven wij ook weer iets terug aan de natuur. In samenwerking met de verschillende fabrikanten en alle winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl planten wij jaarlijks bomen om daarmee het duurzame karakter van onze vloeren te onderstrepen. We maken jaarlijks ook bekend wanneer, waar en hoeveel bomen we gaan planten. Misschien kun je er dan zelf bij zijn en mag je een boom planten. Zo maakt Blauw gelukkig!


Blauw maakt gelukkig I Duurzame vloeren I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blauw maakt gelukkig I Duurzame vloeren I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten