Organico

Laminaat, maar dan zónder de nadelen: dat is Organico. Deze multifunctionele vloer is gemaakt van geperst fiberboard met een hoge vezeldichtheid, afkomstig van FSC-hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo draagt je ongemerkt bij aan de bescherming van bossen wereldwijd. Organico planken worden afgewerkt met een 3D-houtprint voor een natuurgetrouwe look. Voor de toplaag wordt geen kunststof gebruikt, maar een coating van organische lak. Zo mooi kan duurzaam zijn! 

We onderscheiden twee afmetingen: planken van 192 x 1285 mm en tegels 327 x 635 mm, beiden met dezelfde prijs per m2. De planken zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Hamilton Oak, Alamos Oak, Amalfi Oak, Mayan Oak, Heirloom Oak, Havana Oak, Stockholm,Oak, Charcoal Oak, Aramis Oak en Bolero Oak. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren: Brecon Slate, Skatepark, Moon Slate en Quicksilver.

De biologisch afbreekbare coating wordt op natuurlijke wijze door bacteriën en schimmels afgebroken tot compost. Vanwege de klikbare verlegging is er geen lijm nodig en dus ook geen schadelijke bindmiddelen en vluchtige organische stoffen. Het is een energiezuinige vloer want door de uitstekende warmtegeleiding is deze goed te combineren met vloerverwarming. De vloeren zijn geschikt voor commercieel gebruik vanwege de AC5 slijtlaag, klasse 33. En zowel de planken als de tegels hebben Authentic Embossed. Dat staat voor een natuurlijk mooi oppervlak dat nauwelijks merkbaar verschilt van echte hardhouten vloeren. 

Eigenschappen

Totale dikte8 mm
Afmeting192 x 1285 mm & 327 x 635 mm
V-groef4-zijdig
Garantie30 jaar
Prijs per m2 vanaf€ 27,95

Vind een winkel
Producten
Diensten