Win jouw Interieur-Experience t.w.v. €10.595,-

Jahaa, wij geven iets té geks weg! Een mega ervaring op het gebied van interieur. Iets waar jij als liefhebber zeker wat aan gaat hebben. In samenwerking met Henders&Hazel geven we namelijk een Interieur-Experience weg. Een wat? Dat leggen we je met alle liefde uit! 


Winactie Interieur Experience

Win jouw experience!

Jij bent dol op de laatste trends rond woninginrichting. Je kan niet anders dan de hele dag interieurplaatjes 'pinnen' en IG-posts 'liken'. En je kan niet wachten tot de nieuwste aflevering van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' op tv is. Want hallo, dat wil jij óók! Dat kan, gewoon meedoen met onze actie: een gratis Interieur-Experience waar, waar speciaal voor jou, de hele dag in het teken staat van interieur! 

Maar wat win je nou precies? Nou, een Interieur-Experience dag t.w.v. €10.595,-! Je krijgt 2 waardebonnen; eentje van €5000,- van Henders & Hazel en eentje van €5000,- van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Samen met een stylist van Woninginrichting-Aanhuis.nl stel je tijdens jouw interieuradviesgesprek, t.w.v. €595,-, een volledig op maat gemaakt plan op voor de herinrichting van jouw woonkamer. Geniet tijdens de adviesdag van een lekkere lunch en kies bij meubelzaak Henders & Hazel alvast de bank, tafel, stoelen en accessoires die perfect zouden passen bij jouw woonkamer.Hoe kan je winnen?

Winnen door te pinnen! Je hebt de hele maand maart de tijd om op jouw Pinterest-account een moodboard samen te stellen met de naam: 'Mijn interieur expierience voorjaar'. Daar pin je jouw favoriete items, ideeën en afbeeldingen van www.hendersandhazel.nl en woninginrichting-aanhuis. Dit kan gewoon vanaf onze sites. 

1.    Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest (uitleg over hoe, staat hieronder kort beschreven).
2.    Geef je Pinterest-bord de naam ‘Mijn interieur experience voorjaar’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is.
3.    Pin tussen zondag 1 maart 00:00 uur en dinsdag 31 maart 23:59 uur jouw favoriete items van Henders & Hazel en Woninginrichting-Aanhuis.nl op je Pinterest-bord en voeg in de beschrijving bij iedere pin de hashtag #mijninterieurexperience toe. Je hoeft niet te letten op de prijzen van je selectie, laat vooral zien wat jouw persoonlijke woonstijl is en maak een mooie mix van je favoriete items. 
4.    Voeg als eerste foto’s van je huidige woonkamer toe aan je bord (minimaal 3). Een plattegrond is ook erg handig.
5.    Ben je helemaal tevreden met je selectie en de woonstijl die je op je bord laat zien? Vul alle benodigde gegevens hiernaast in en, óók heel belangrijk, vertel hoe je huis er nu uit ziet én waarom jíj deze prachtige prijs verdient.
6.    Druk op de knop versturen en maak kans!

Is jouw moodboard als winnende composities geëindigd? Dan is jouw persoonlijke gratis interieuradvies dag t.w.v. €10.595,- inclusief koffie en lunch een feit! Whoop whoop!!

 Wanneer kan je winnen?

Vanaf 1 t/m 31 maart heb je de tijd om jouw mix van pins te verzamelen op jouw eigen Pinterest bord. Ben je helemaal tevreden met je selectie en de woonstijl die je op je bord laat zien? Vul dan het formulier hiernaast in en je doet gewoon mee! 

En wij zijn natuurlijk ook benieuwd hoe jouw woning er nu uit ziet. En waarom jij het verdient om deze prachtige prijs te winnen. Laat op jouw Pinterest-bord als eerste 3 foto's van je eigen woonkamer zien, zodat wij een schatting kunnen maken van hoe onwijs hard je deze 'experience' nodig hebt. Na afloop van deze periode krijgen de winnaars ook persoonlijk bericht. Uiteraard volgen wij jou straks graag tijdens je Interieur-Experience dag en pinnen en delen jouw experience.

Klaar voor de interieur challenge? START, PIN & WIN! Veelgestelde vragen & Algemene voorwaarden

Je hebt veel vragen over hoe en wat. Snappen we. Daar leggen we je graag alles uit.

Hoe maak je een Pinterest bord?
Heb je een Pinterest-account? Dan kan je, als je op je profiel bent, een nieuw bord aanmaken. Geef het bord de naam 'Mijn interieur experience voorjaar' en begin met pinnen. De meeste pins kan je van alle borden van Henders & Hazel én van Woninginrichting Aanhuis 'pikken'. 

Hoe voeg ik een foto van mijn huidige woonkamer toe op Pinterest?
Heb je een bord aangemaakt met de naam 'Mijn interieur experience voorjaar', dan kan je met het +je links bovenaan een eigen foto toevoegen. Voeg daarbij de hashtag #mijninterieurexperience toe aan iedere foto en we vinden je bord én je foto. 

Kan ik ook ideeën voor andere kamers pinnen?
Je bent vrij om te pinnen wat je wilt van Woninginrichting-Aanhuis.nl en Henders & Hazel, maar we kijken het meeste naar de woonkamers. Het gaat tenslotte over je woonkamer. 

Hoe maak je nou precies kans?
Even kort: Maak een Pinterest-bord. Noem 'm 'Mijn Interieur Experience Voorjaar'. Pin van alles van Henders & Hazel én van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Klaar? Vul dan het formulier hier rechts in met de url van je Pinterest-bord en je doet al mee. Invullen kan tot en met 31 maart 2020. 

Mag ik meerdere borden insturen?
Om mee te doen mag je maar 1 bord insturen. Maar op dat bord kan je het zo stijlvol maken als je wilt: en daar zijn wij gek op (dus maak je zodoende natuurlijk meer kans).

Moet ik ook op de site van Henders & Hazel een deelnameformulier insturen?
Nee, dat hoeft niet. Als je 'm bij ons invult doet ie automatisch ook mee voor Henders & Hazel. 

Krijg ik een bevestiging als ik mijn bord heb ingestuurd?
Zeker! We laten je weten als we je inzending hebben ontvangen. Je doet dan ook gelijk mee. 

Kan ik mijn bord in de tussentijd nog wijzigen?
Dat kan, je mag tot 31 maart je foto's toe voegen. Of je nu je bord al hebt ingestuurd of niet. Deze blijft gewoon actueel met wat jij plaatst. Je hoeft dus geen nieuwe inzending in te sturen als je meer foto's hebt toegevoegd. 

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
In week 16 (13 t/m 19 april) maken het mooiste bord openbaar en dan weet jij of je met jouw creatie op Pinterest hebt gewonnen. 

 

Als je meedoet met deze actie, dan ga je akkoord met publicatie van je naam, je Pinterest-bord én foto's van dag van je Experience. Ook als je het hele interieurplan met meubels laat uitvoeren, volgen we graag het proces en laten we graag het resultaat zien aan de rest van de wereld. De prijs die je wint heeft als waarde €10.595,-. Dat zijn 2 bonnen verdeeld tussen Henders & Hazel en Woninginrichting-Aanhuis.nl, allebei van €5000,- én het complete advies t.w.v. €595,-. Deze bonnen én het advies zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Geef je op!