Gordijnen

Variatie

Gordijnen zijn te maken in verschillende stoffen en kleuren. Zo heb je overgordijnen voor warmte en privacy. Wil je toch meer licht in huis? Ga dan voor onze in-betweens. En wil je alleen gordijnen voor decoratie? Dan is vitrage de beste oplossing. Ook voeren is mogelijk; dat maakt de gordijnen verduisterend en zonwerend. Hierdoor zijn gordijnen niet alleen mooi, maar tegelijkertijd functioneel. Combineer gordijnen met jaloezieën of vitrages & in-betweens met overgordijnen voor de afwisseling. Wil je ze onzichtbaar laten hangen? Dan zijn onze roedes van Interstil perfect voor je gordijnen, zeker als je meerdere soorten bij elkaar hebt. En met de juiste wasinstructies houd jij je gordijnen mooi schoon. 


Gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Handige smart home gordijnen

Jazeker, het bestaat. Gezien bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'. Gordijnen die je via jouw mobiel of de tablet kan bedienen. Zelfs op spraak is een optie. Want met elektrische gordijnrails maak jij jouw gordijnen smart home ready. 

Jouw voordelen van deze upgrade?

Automatisch bestuurbare gordijnen zijn niet alleen iets voor high-tech fans. Want als jij op elk tijdstip en vanuit elke plek jouw ramdecoratie kan bedienen dan profiteer je ervan. Jij bepaalt wanneer men naar binnen mag kijken, extra privacy in jouw woonkamer. En op een snikhete zomerdag kan jij ’s ochtends even vanuit je werk de gordijnen dicht doen. Dankzij isolerende gordijnstoffen blijft jouw woning koel. Ben je onverwachts later thuis? Voorkom inkijk en doe vanuit een afstand alvast je gordijnen dicht.

Het slimme systeem kan bovendien gecombineerd worden met populaire bedieningssystemen. Hello smart home gordijnen!


Gordijnen - elektrisch bedienbaar - vtwonen weer verliefd op je huis - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Confectie

Gordijnen zijn vooral erg geschikt voor gebruik bij grote raampartijen en deuren. Wil je gordijnen combineren met vouw- of rolgordijnen in dezelfde stof of kleur? Aangezien wij de gordijnen (en vouwgordijnen) zelf maken, is dat geen enkel probleem.
Daarnaast is de plooi van de gordijnen ook verschillend. De plooi bepaalt hoe een gordijn valt en dat verschilt per gordijnsoort en stof. Wij vertellen je graag welke gordijnen het beste in de woonkamer passen. 

Plooien

We hebben verschillende plooi opties bij gordijnen.

Enkele plooi

De enkele plooi is de meest minimale plooivorming. Dat zorgt voor minder stof op het moment dat je de gordijnen geopend hebt. Ook haalt de enkele plooi het dessin van het gordijn goed naar voren. Zeker als het gaat om kinderkamergordijnen. Een enkele plooi valt toe te passen op iedere stof en gordijnsoort. 

Dubbele plooi

De dubbele plooi, ook wel de vlinderplooi genoemd, zorgt ervoor dat het gordijn voller hangt. Een dubbele plooi heeft meer stof en geeft daardoor diepere en mooiere plooien. 


Gordijnen - A house of Happiness - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen roedes Interstil plooien - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Eijffinger gordijnen Cooper - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Enkele retour plooi

Wil je een harmonica-effect in je gordijnen? Dan is de retourplooi een optie. Hierbij wordt een extra plooi aangebracht in het midden van de tussenruimte aan de achterkant. Hierbij valt de plooi naar voren. Door het harmonica-effect ontstaat er een minimale pakket breedte. De golfbeweging van deze plooi is dieper dan bij een enkele plooi.

Wave-plooi

Een basis voor een strak gordijn krijg je met een wave-plooi. Perfect passend bij stugge en dikkere gordijnen. 

Zeilringen

Met een roede van Interstil en ringen gemaakt van roestvrij staal kan je ieder gordijn soort mooi strak laten hangen. De ingestanste ringen verdelen wij gelijkmatig over de breedte van het gordijn. 

Merken

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition.


Gordijnen Eijffinger vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stof Eijffinger vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Meten en ophangen gordijnen

Het meten en ophangen van je gordijnen is precisie werk. Je wilt het zo strak mogelijk hebben hangen. Laat je gordijnen dan meten en ophangen door de Aanhuis stoffeerders.

Heb je gordijnen uitgezocht die passen bij je stijl en inrichting, dan komen we bij je thuis om de ruimte op te meten. Dat kunnen zelfs afwijkende vormen zijn, zoals met hele hoge plafonds.

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We plannen een afspraak met je in om gordijnen op te hangen. Bij gordijnen kies je een rails die bij je smaak past. Deze monteren we natuurlijk op de plek die je wenst. Het monteren van je gordijnen door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van de gordijnen. Wij nemen alles uit handen. Volledige ontzorging noemen we dat, de monteerservice van Woninginrichting-Aanhuis.nl voor je gordijnen. Kom naar onze winkel en ontdek het gemak van onze service. 

Voordelen gordijnen

Op maat gemaakt
Variatie
Advies

Op maat gemaakt

Al onze gordijnen maken wij speciaal voor jou op maat. Met de plooi die jij wenst, in de lengte die precies past en met een roede die naar jouw smaak is. 

Gordijnen Artelux - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Variatie

Vitrages, in-betweens en overgordijnen. Kleur, effen, dessin, dikke en dunne stof. Allerlei verschillende stoffen waar jij uit kan kiezen. Kom onze gordijn-stoffen bekijken in de winkel. 

Gordijnen Artelux - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Advies

Bij vtwonen 'weer verliefd op je huis' zie je de mooiste gordijnen voorbijkomen, die helemaal meegaan met de laatste trends. En ook al is het geen trend, de gordijnen passen altijd precies bij het interieur. Dat is ook ons streven. Wil je advies over de gordijnen en de rest van het interieur? Dan ben je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl aan het goede adres.

Gordijnen Artelux - advies - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten