Elektrische gordijnen

Ga voor gemak met elektrische gordijnen

Heb je uit het ruime aanbod gordijnen een keuze gemaakt? Dan mag je nu beslissen op welke manier jij deze wil ophangen. De gordijnen van Luxaflex® kun je tegenwoordig zelfs combineren met elektrische gordijnrails. Met elektriche gordijnrails zijn jouw gordijnen op afstand te bedienen. Gewoon vanaf de bank of zelfs wanneer je niet thuis bent. De elektrische gordijnrails zijn namelijk aangesloten op de Powerview van Luxaflex®. Dit is een elektrisch bedieningssysteem waarmee je eventueel ook andere raamdecoratie kunt bedienen. Je kunt het systeem zelfs zo instellen dat je nergens meer aan hoeft te denken. Dit doe je door middel van vooraf ingestelde scénes. Wil je elke avond om 19:30 uur de gordijnen dicht? Dan stel je dit in en de gordijnen sluiten elke avond automatisch. 


Woninginrichting-Aanhuis.nl | Elektrische Gordijnrails
Woninginrichting-Aanhuis.nl | Elektrische Gordijnrails

Met spraak je gordijnen bedienen

Wil je liever elke dag op een andere tijd zelf bepalen dat de gordijnen dicht gaan, maar wil je daarbij wel op de bank blijven zitten? Met bediening op spraak is dat mogelijk. Door vooraf ingestelde commando's kun jij door spraak aangeven dat de gordijnen open, dicht of half dicht moeten. 

Gebruik de Pebble® of de app

Naast bediening op spraak zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden voor de elektrische gordijnrails van Luxaflex®. Je bediend de gordijnen draadloos via de Pebble® of de app. De Pebble® is een afstandsbediening speciaal ontwikkeld voor het bedienen van Luxaflex® raamdecortie. Je kunt ook de PowerView® app downloaden. Met de app stel vooraf scénes in of bedien je met de RemoteConnect jouw gordijnen ook wanneer je niet thuis bent. 


Woninginrichting-Aanhuis.nl | Elektrische Gordijnrails
Woninginrichting-Aanhuis.nl | Elektrische Gordijnrails

Gemak en comfort combineren met veiligheid

Met elektrische gordijnrails hoef jij de bank niet meer af te komen om de gordijnen dicht te doen. Dit is een fijn voordeel, maar zeker niet de enige. Door vooraf scénes in te stellen hoef je helemaal nergens meer aan te denken. Ook wanneer je niet thuis bent of op vakantie bent sluiten en openen jouw gordijnen automatisch. Wel zo veilig! Je kunt zelfs per dag verschillende tijden instellen. Ben je niet thuis en breekt de zon opeens door? Sluit dan je gordijnen op afstand via de PowerView® app. 

Zijn elektrische gordijnrails iets voor jou?

Wil jij weten of elektrische gordijnrails iets voor jou is en welke opties er zijn voor jouw woning? Kom dan gerust eens langs in één van onze vele winkels of maak een afspraak. Onze specialisten kunnen jou uitstekend adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons krijg je altijd een product dat aansluit op jouw wensen en behoeftes. 

Vind een winkel
Producten
Diensten