In-betweens

In-betweens zijn gordijnen die semi-transparant zijn. In vergelijking met overgordijnen, of verduisterende gordijnen, zijn in-betweens dunner en laten ze meer licht door. In-betweens zijn een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur. Door de lichte stof creëer je voldoende privacy, zonder de kamer donker te maken. In-betweens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Ook kan je ze op meerdere manieren (laten) plooien.


In Betweens Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
In Betweens Eijffinger 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken in-betweens, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79 en Your Edition.


Gordijnen Artelux in-betweens - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen in-betweens Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl


In Betweens Eijffinger 3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
in-betweens gordijnen vtwonen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Toch liever nog dunnere gordijnen, waar je van beide kanten doorheen kijken? Dan zijn onze vitrages meer geschikt. 

Voordelen in-betweens

Licht doorlaten
Privacy
Variatie

Licht doorlaten

Je wilt wel graag licht binnen krijgen, ook al heb je gordijnen dicht. Dat kan met in-betweens. In-betweens geven je meer sfeer in je kamer, zonder het donker te maken. 

Privacy

Met in-betweens haal je de mogelijkheid van anderen weg om bij je naar binnen te kijken. Aangezien in-betweens redelijk dicht zijn kan je niet van buiten naar binnen kijken, maar wel van binnen naar buiten. 

Variatie

Met onze grote hoeveelheid keuze aan stoffen, hebben wij in-betweens voor ieder interieur. Laat je inspireren bij ons in de winkel. 

Vind een winkel
Producten
Diensten